Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 06 Sep 2012, 00:03

Da napisem koju rec o vecerasnjoj utakmici... Silom prilika sam morao da gledam i ako iskreno nisam hteo, jer su uspeli da mi ogade ovu plemenitu igru...

Sticajem okolnosti bio sam sinoc u Pioniru i naleteo na vecinu nasih reprezentativaca i ono sto je golim okom vidljivo je da tu ne postoji zajednistvo, svako tera neku sopstvenu politiku, a plasim se da ni Duda tu vise ne drzi sve konce...

Ono sto smo odigrali veceras protiv Slovaka je sramota, ako me secanje dobro sluzi u jednom trenutku je razlika pala na samo 14 (70-56), a ova reprezentacija Slovacke je vrlo verovatno najslabija u grupi i nije mnogo jaca od ekipa koje igraju nasu KLS ligu...

Cak su i Slovaci naucili da pustaju Paunica da sutira, Krstic nije uspeo da se izbori za dobru poziciju pod kosem i protiv ovih prosecnih centara, mnogo gresaka, jednostavno traljavo...

Ja sam uveren da ukoliko ne podignemo nivo igre da cemo izgubiti u Estoniji... Oni vise ni ne veruju u sebe, a i pitanje je koliko im se cima narednog leta po pripremama...

Daj Boze da prodjemo, ali smo vrlo, vrlo slabi...

Docekali smo da se mucimo da budemo medju 24 od 51 zemlje koja igra kosarku u Evropi, a kao smo se bunili sto se prosiruje broj reprezentacija koje ucestvuju...

Po starom sistemu takmicenja se mi ne bi ni plasirali...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Spursfan » 06 Sep 2012, 01:31

evo sta je rekao Dr.Ivkovic posle meca

Što se same utakmice tiče, Slovaci su zaista bili dosta oslabljeni neigranjem kapitena Gavela. Ne samo što je prvi strelac kvalifikacija, već ima i sjajne procente šuta. Nismo ništa hteli da kalkulišemo, igrali smo sa svih 12 igrača, koji su manje ili više iskoristili ukazanu šansu.U prvi plan je iskočio Nemanja Nedović, koji je pored talenta, još jednom pokazao kakvu ima energiju i motoriku. Imamo dva dana da se pripremimo za veoma važnu utakmicu u Estoniji.Marko Kešelj je iščašio rame i neće moći da trenira sledećih sedam dana, dok je u sličnoj situaciji i Dejan Musli koji ima velikih problema zbog alergije'', konstatovao je Ivković.
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Napredpartizan » 06 Sep 2012, 22:05

Izlgeda da protiv Izraela igramo u Pioniru zbog bolje amtosfere u dvorani...
Napredpartizan

Postby AirBall » 06 Sep 2012, 22:26

Napredpartizan wrote:Izlgeda da protiv Izraela igramo u Pioniru zbog bolje amtosfere u dvorani...

Nema to veze sa atmosferom, Pionir je baza reprezentacije, tamo treniraju...
AirBall

Postby Caretta Caretta » 07 Sep 2012, 12:52

U koliko sati se igra u subotu protiv Estonije i koja televizija prenosi? Mrzi me da tražim. Hvala unapred.
Caretta Caretta

Postby kotrljko » 07 Sep 2012, 13:13

Caretta Caretta wrote:U koliko sati se igra u subotu protiv Estonije i koja televizija prenosi? Mrzi me da tražim. Hvala unapred.

subota 19h,a prenos je verovatno na rts1 mada jos nema potvrde.
kotrljko

Postby Caretta Caretta » 07 Sep 2012, 13:16

kotrljko wrote:
Caretta Caretta wrote:U koliko sati se igra u subotu protiv Estonije i koja televizija prenosi? Mrzi me da tražim. Hvala unapred.

Hvala!
Caretta Caretta

Postby Pinturicchio » 07 Sep 2012, 15:39

Jel to definitivno da se igra u Pioniru. Zanima me kako ce se onda deliti karte i hoce li uopste moci da se nabavi koja karta, posto kad se igralo u Areni delile su se karte samo za gornji prsten, donji prsten je bio podeljen sponzorima, prijateljima, kurti i murti... Ako i sada budu delili tako karte, onda se nece ni prodavati (deliti)
Pinturicchio

Postby brazar » 07 Sep 2012, 16:37

http://www.zurnal.rs/2012/09/07/vraca-s ... index.html
:tambura: Ovo je znak da cemo sigurno da pobedimo. Nema mahnite odbrane i besmislenih suteva.
Kesu, brz oporavak...
:tambura:
Screen And Roll
brazar

Postby Spursfan » 07 Sep 2012, 17:22

AirBall wrote:
Napredpartizan wrote:Izlgeda da protiv Izraela igramo u Pioniru zbog bolje amtosfere u dvorani...

Nema to veze sa atmosferom, Pionir je baza reprezentacije, tamo treniraju...

da upravo je to razlog sto se igra u pioniru, poznaju koseve bolje nego u areni a i bolje sto je u piorniru bolje da gledam skoro pun pionir nego skoro praznu arenu...

vazno je da samo dobijemo Estoniju pa protiv izrealna sta bude,ipak mozemo se kvalifikovati kao 3 u grupi
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Spursfan » 07 Sep 2012, 17:43

Nemanja Bjelica: "Navijači će zaboraviti loše partije kada se plasiramo na Evropsko prvenstvo." :blue:

Iskreno meni mnogo Bjelica drag igrac najvise ga gotovim,strasan igrac pre svega,retko danas videti takvog igraca saa takvom visinom,sa takvim driblingom,sutem...Nesto tipa Durant iz USA...Milism da Duda mora postaviti malo vise akcija za njega da odigra po koji pik en rol igru jer to jako dobro resava jer ima strasno dobar pregled igre, moze ko iz sale da napravi visak na terenu probijajuci protivnicke odbrane,ma najbolji je breeeeeeeeeee :manikir:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby AirBall » 07 Sep 2012, 17:46

Spursfan wrote:Nemanja Bjelica: "Navijači će zaboraviti loše partije kada se plasiramo na Evropsko prvenstvo." :blue:

Lupeta Bjelica...

Ovo me podseca na izjavu Babovica iz FKP prosle sezone kad je izjavio ''Ma zaboravice se Shamrock''...

Sustina nije da li ce neko nesto zaboraviti, ili nece, sustina je da imamo problem, koji, ili cemo resiti, ili nam sledi fudbalski scenario i u kosarci, sportu koji je nekad bio ponos nacije...

Oni, ako ne vide na sta lice na terenu, onda nek se okanu ovog sporta...
AirBall

Postby StefNS » 07 Sep 2012, 21:20

Ako se prođu kvalifikacije, naravno da će se zaboraviti.

Kao kada se pomene EP 1995, ne misli se na one kvalifikacije gde smo pukom srećom uz katastrofalnu igru prošli Bugare, već na finale sa Litvancima. Isto kao i 2009 i onaj poraz od Finaca, koji nam je u tom trenutku mogao napraviti velike probleme zbog toga što nas par dana kasnije čekao revanš protiv Italijana.

Kad se prođe, na takve stvari se više ne misli.
StefNS

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 09:25

Caretta Caretta wrote:
kotrljko wrote:

Hvala!

Jbt slusam na jednim vestima jedni vicu u 19 h pocinje slusam na drugim kazu u 20 h pocinje,jbm li ga...

Jbt Estonija je protiv CG imala vise suteva za tri nego za dva :crybaby:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 09:29

Evo sta kaze Krle :copa1:
- Apsolutno smo svesni šta moramo da uradimo kako bi ostvarili cilj i igrali sledeće godine na Eurobasketu u Sloveniji. Uzdrmao nas je poraz u Podgorici, uticao na samopouzdanje, ali ni jednog trenutka nismo izgubiili međusobno poverenje. Shvatili smo da moramo da igramo sa više od 100 odsto mogućnosti. Mnogo je razloga što smo došli u ovu situaciju, rezne okolnosti, povrede, forma, ali nismo klonuli duhom. Atmosfera u ekipi je i dalje odlična, krajnje pozitivna. Ne pomišljamo na neuspeh, što bi bila prava katastrofa za našu košarku, a mi igrači jedini krivci - rekao je Krstić.
San Antonio Spurs
Spursfan

PreviousNext

Return to Reprezentacije