by AirBall » 06 Sep 2012, 00:03
Da napisem koju rec o vecerasnjoj utakmici... Silom prilika sam morao da gledam i ako iskreno nisam hteo, jer su uspeli da mi ogade ovu plemenitu igru...
Sticajem okolnosti bio sam sinoc u Pioniru i naleteo na vecinu nasih reprezentativaca i ono sto je golim okom vidljivo je da tu ne postoji zajednistvo, svako tera neku sopstvenu politiku, a plasim se da ni Duda tu vise ne drzi sve konce...
Ono sto smo odigrali veceras protiv Slovaka je sramota, ako me secanje dobro sluzi u jednom trenutku je razlika pala na samo 14 (70-56), a ova reprezentacija Slovacke je vrlo verovatno najslabija u grupi i nije mnogo jaca od ekipa koje igraju nasu KLS ligu...
Cak su i Slovaci naucili da pustaju Paunica da sutira, Krstic nije uspeo da se izbori za dobru poziciju pod kosem i protiv ovih prosecnih centara, mnogo gresaka, jednostavno traljavo...
Ja sam uveren da ukoliko ne podignemo nivo igre da cemo izgubiti u Estoniji... Oni vise ni ne veruju u sebe, a i pitanje je koliko im se cima narednog leta po pripremama...
Daj Boze da prodjemo, ali smo vrlo, vrlo slabi...
Docekali smo da se mucimo da budemo medju 24 od 51 zemlje koja igra kosarku u Evropi, a kao smo se bunili sto se prosiruje broj reprezentacija koje ucestvuju...
Po starom sistemu takmicenja se mi ne bi ni plasirali...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза