Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby irriducibili » 08 Sep 2012, 21:37

Ocekujem relativno laku pobedu protiv nezainteresovanog Izraela... :biggrin:
irriducibili

Postby KKP » 08 Sep 2012, 21:49

Šta reći posle poraza od jedne Estonije, gde smo doveli u pitanje plasman na EP, strašno koliko smo loši... :tap:
KKP

Postby RobRoy » 08 Sep 2012, 22:30

KKP wrote:Šta reći posle poraza od jedne Estonije, gde smo doveli u pitanje plasman na EP, strašno koliko smo loši... :tap:

Tuga.... :tap:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Opojni zumbul » 08 Sep 2012, 22:37

Šta da se radi, košarka nam je baš propala i ni traga starog uspeha na dan kad su postali svetski prvaci, jedna Crna Gora prva u grupu, živote...
Opojni zumbul

Postby cecans » 08 Sep 2012, 22:42

RobRoy wrote:
KKP wrote:Šta reći posle poraza od jedne Estonije, gde smo doveli u pitanje plasman na EP, strašno koliko smo loši... :tap:

Tuga.... :tap:
...i ocaj... :crybaby:
cecans

Postby ratepcivortep » 08 Sep 2012, 22:54

Proctor wrote:Evo da i ja upletem svoju matematiku. A pokusao sam vrlo pazljivo da provjerim stanje u svim grupama.

(1) Kao polaznu tacku uzimam da ce u zadnjem kolu Slovacka izgubiti u Crnoj Gori, i da ce nam se u svim kalkulacijama odbijati rezultati ostvareni u mecevima protiv Slovacke, posto ce oni biti zadnji. Mislim da je to sigurno.

(2) Znaci, vec smo konstatovali da pobjedom protiv Izraela od 19 razlike idemo kao drugi. To je provjereno. Ali nerealno.

(3) Ako slucajno Estonija izgubi u zadnjem kolu od Islanda kod kuce, a mi pobijedimo Izrael preko 13 razlike, prolazimo kao drugi uz skor 4:4. I to je nerealno, kako god okrenes, i za nas i za Estonce.

(4) Ako izgubimo od Izraela, ispadamo. Bez obzira na to kako ce Estonija proci protiv Islanda, zato sto se ne moze proci dalje skorom 3:5. I to je provjereno.

(5) Ako pobijedimo Izrael manje od 19 razlike, imacemo skor 4:4, i bicemo treci u grupi (osim ako se desi situacija opisana pod (3), kad nam pase i pobjeda veca od 13 razlike pa da budemo drugi). Onda tek slijedi visa matematika. Naime, treceplasirani u grupama D, E i F ce izvjesno imati skor 5:3 i proci dalje.

Ostaju nam grupe B i C. Prvo da konstatujem da ce nasa kos razlika, kad se izbace mecevi protiv Slovaka, biti +62 plus razlika koju ostvarimo protiv Izraela.
Znaci, u grupi C je izvjesno da ce Hrvatska tuci Austriju kod kuce u zadnjem kolu, tako da ce treceplasirani u grupi C imati skor 3:5, i ne moze dalje.
Sto se tice grupe B, tu je realno da ce u zadnjem kolu Njemacka uzeti Azerbejdzan kod kuce, a da ce Svedska uzeti Luksemburg u gostima. Tada se u toj grupi formira krug od tri ekipe u kojem ce Svedjani biti drugi, Azerbejdzan treci, a Bugarska cetvrta. Azerbejdzan sad ima kos-razliku +11 a izgubice jos od Njemacke. Pa je i on losiji od nas.

Sve u svemu, bilo kakva pobjeda protiv Izraela nam odgovara. Ako bude ispod 19, odnosno 13 razlike, proci cemo kao treci skorom 4:4.

Samo treba da se poklopi ovih 15-16 rezultata koje sam nabrojao, i to je to. :mukica:

Ovo je najbolji post danas ! Svaka cast za trud , da se bilo ko iz strucnog staba ili saveza potrudio da tu racunicu napravi danas pre utakmice bilo bi jasno da se danas moralo pobediti i da je ta utakmica vodila na EP i da je Izrael u sustini nebitan i da se danas MORALA pobediti Estonija !
ratepcivortep

Postby AirBall » 08 Sep 2012, 23:46

Zanimljiv naslov u sutrasnjem Zurnalu...

Image
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tegi » 08 Sep 2012, 23:55

AirBall wrote:Zanimljiv naslov u sutrasnjem Zurnalu...

Pa sta je trebalo da napisu? Orlovi junacki poginuli? :crybaby:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 08 Sep 2012, 23:57

Tegi wrote:Pa sta je trebalo da napisu? Orlovi junacki poginuli? :crybaby:

OK je naslov sasvim, a postavio sam ga jer pogadja u centar... Najzad se ne gura problem pod tepih sto je preduslov za resavanje istog...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 23:58

"When I lose the sense of motivation and the sense to prove something as
a basketball player, it's time for me to move away from the game."
ovo kaze veliki MJ

znaci nasi neka zavrsavaju karijere u 25 godini
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Nikola » 09 Sep 2012, 04:28

-Denny- wrote:Golubarova sujeta nam je dosla glave, The end

Sreca, pa bismo bez njega vec bili na krovu sveta.
Isuse :tap:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby -Denny- » 09 Sep 2012, 08:23

Nikola wrote:
-Denny- wrote:Golubarova sujeta nam je dosla glave, The end

Sreca, pa bismo bez njega vec bili na krovu sveta.
Isuse :tap:

Dokle bi dogurali bez njega zavisi od njegovog naslednika, al ja nisam pricao o krovu sveta neko o bruci protiv Estonije... To su dve razlicite galaksije, nebo i zemlja sto se kvaliteta tice... Sujeta se odnosila na njegov stav posle katastrofe na poslednjem EP-u... Da je bio malo spremniji da prihvati da je pogresio i da neki nikad nece postati igraci i napredovati ne bi doziveli ovu bruku...

Na pitanje da li bi nešto menjao u timu, Ivković je bez premišljanja odgovorio:

"Nikad.Ovaj tim je imao svoju hemiju, svoj profil i rad. Svaki igrač je imao svoju preciznu ulogu i sa svojim iskustvom mogu da kažem da je ovo najbolje što Srbija ima. Bilo je komentara zašto je Paunić u timu? Ja ću odgovorno da vam kažem da je to igrač koji ima definisanu ulogu, sa ogromnim učinkom u poslednje tri godine. Ja preuzimam odgovornost, ali bih voleo da mi neko kaže za šta konkretno. Šta sam to pogrešno uradio?"

verujem da mu idalje nije jasno sta je pogresno uradio...
-Denny-

Postby Блок_64 » 09 Sep 2012, 08:26

subota 8.09.2012 | 22:29
Ivković: Estonski tim je bio bolji

Мудрац нема шта
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby svajcika » 09 Sep 2012, 08:36

Sve dok nam je Djilas predsednik saveza, nama nema pomoci... :nargile:

Salu na stranu, ali cini mi se da cemo prvi put ici na evropsko prvenstvo( naravno ako uopste odemo) a da necemo biti ni u mislima da mozemo da osvojimo medalju. Ako udjemo medju deset bice to ogroman uspeh nase kosarke. Kakva nam je drzava takav nam je i celi sport. Tuga i jad :okk:

Ono sto je bitno je to da barem kosarkasi nece da jadikuju kako nemaju od cega da zive...
svajcika

Postby KKP » 09 Sep 2012, 09:05

AirBall wrote:Zanimljiv naslov u sutrasnjem Zurnalu...

Naslo je na mestu, tako i treba, ovo je stvarno otišlo predaleko...
KKP

PreviousNext

Return to Reprezentacije