Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby serbianhoops » 09 Sep 2012, 23:20

Stranci su deo problema jer je zbog njih prekinut lanac stvaranje igraca. Klubovima je lakse da kupuju strance da bi napravili rezultat nego da ulazu u nasim igracima. Nije ni cudno sto sve veci broj mladih igraca bezi iz zemlje. Vojvodina Srbijagas je ostala bez Stefana Pota i Luke Markovica, Radnicki KG, prosle godine, bez Strahinje Gavrilovica i Stefana Zecevica, Zvezda bez Nikole Jankovica. Pametni momci, jer oni koju su ostali, pre svega oni koji su presli u Partizanu (Miljenovic, Marinkovic i Miskovic) nece dobiti sansu ni drugu godinu zaredom. A za to vreme, stvaramo rezervnog pleja francuske repke.

Najveca laz je da nemamo kvalitetne igrace, problem je sto niko nije spreman da radi s njima kao u proslom veku.
serbianhoops

Postby Spursfan » 09 Sep 2012, 23:22

serbianhoops wrote:Stranci su deo problema jer je zbog njih prekinut lanac stvaranje igraca. Klubovima je lakse da kupuju strance da bi napravili rezultat nego da ulazu u nasim igracima. Nije ni cudno sto sve veci broj mladih igraca bezi iz zemlje. Vojvodina Srbijagas je ostala bez Stefana Pota i Luke Markovica, Radnicki KG, prosle godine, bez Strahinje Gavrilovica i Stefana Zecevica, Zvezda bez Nikole Jankovica. Pametni momci, jer oni koju su ostali, pre svega oni koji su presli u Partizanu (Miljenovica, Marinkovica i Miskovica) nece dobiti sansu ni drugu godinu zaredom. A za to vreme, stvaramo rezervnog pleja francuske repke.

Najveca laz je da nemamo kvalitetne igrace, problem je sto niko nije spreman da radi s njima kao u proslom veku.

Upravo to,ali malo ko to danas razume
Bravo za post
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby irriducibili » 09 Sep 2012, 23:29

Spursfan wrote:nije se videla posledica??????? :ajdejebote:

hoces reci da je jedan tomas nosio zvezdu???

Naravno da nije, igrao je ubedljivo najzrelije od svih nasih igraca. Mada iskreno ne smem ni da razmisljam kako bi igrao da ga idiot nije drzao zakovanim za klupu dve godine...

Ne, hocu reci da je Tomas nosio Covicev klub. A to nije Zvezda, bez obzira na pozajmljeno ime...

@ Serbianhoops

Mislis li da Dule nece da radi sa mladim igracima? Ili da je Miljenovic u ovom trenutku barem blizu rezervnom pleju francuske reprezentacije? Ima istine da neki potencijalno dobri (ne ekstremno) igraci ne dobijaju ovde pravu priliku. Ali je cinjenica i da neki od njih sumanuto zure preko, cim im neko ponudi iole ozbiljniju kintu...
irriducibili

Postby Spursfan » 09 Sep 2012, 23:34

irriducibili wrote:
Spursfan wrote:nije se videla posledica??????? :ajdejebote:

hoces reci da je jedan tomas nosio zvezdu???

Naravno da nije, igrao je ubedljivo najzrelije od svih nasih igraca. Mada iskreno ne smem ni da razmisljam kako bi igrao da ga idiot nije drzao zakovanim za klupu dve godine...

Ne, hocu reci da je Tomas nosio Covicev klub. A to nije Zvezda, bez obzira na pozajmljeno ime...

@ Serbianhoops

Mislis li da Dule nece da radi sa mladim igracima? Ili da je Miljenovic u ovom trenutku barem blizu rezervnom pleju francuske reprezentacije? Ima istine da neki potencijalno dobri (ne ekstremno) igraci ne dobijaju ovde pravu priliku. Ali je cinjenica i da neki od njih sumanuto zure preko, cim im neko ponudi iole ozbiljniju kintu...

Za njega se pricalo da je jedan od najboljih u evropi sto nije ni malo dokazao, ko je gledao zna o cemu pricam... Covek je izguio 2 godine i tu nema price,Saric hrvat nemate pojma kakav je to igrac sada zreo da se nosi sa seniorima gledao sam ga na junorskom decko je za 2 klase ispred svih, za bogdanovica izmislio kosarku.... ovo je cista uporedba samo da naglasim koliko je izgubio bogdanovic....

Cekaj hoces mi reci da je Jankovic dobio orgomne pare, da je Pot dobio sem stipendije neku lovu?
nemoj da se ljutis ovde smo cisto da diskutujemo jer vidim da si se malo naljutio i nazvao me strucnjakom nema za to potrebe ovde smo radi diskutovanja razmenjivanje misljenja :okk:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby irriducibili » 09 Sep 2012, 23:41

Spursfan wrote:Za njega se pricalo da je jedan od najboljih u evropi sto nije ni malo dokazao, ko je gledao zna o cemu pricam... Covek je izguio 2 godine i tu nema price,Saric hrvat nemate pojma kakav je to igrac sada zreo da se nosi sa seniorima gledao sam ga na junorskom decko je za 2 klase ispred svih, za bogdanovica izmislio kosarku.... ovo je cista uporedba samo da naglasim koliko je izgubio bogdanovic....

Cekaj hoces mi reci da je Jankovic dobio orgomne pare, da je Pot dobio sem stipendije neku lovu?
nemoj da se ljutis ovde smo cisto da diskutujemo jer vidim da si se malo naljutio i nazvao me strucnjakom nema za to potrebe ovde smo radi diskutovanja razmenjivanje misljenja :okk:

Ja gledao ono sto se moglo gledati i ne znam o cemu pricas. Hoces da mi kazes da se Saric naigrao? Pa citava drama se digla oko njegovog neigranja u klubu. A videcemo brzo da li je izmislio kosarku za Bogdana...

Zaista ne znam, nisam im ja pisao ugovor. Ali nisu ni klasa za ogromnu lovu...

Ne znam kako da te nazovem, kada mrtav hladan napises da nemam pojma sta je matori Bora izjavio, a upravo oko ovde citirane njegove izjave smo i otpoceli diskusiju...
irriducibili

Postby Spursfan » 09 Sep 2012, 23:44

irriducibili wrote:
Spursfan wrote:Za njega se pricalo da je jedan od najboljih u evropi sto nije ni malo dokazao, ko je gledao zna o cemu pricam... Covek je izguio 2 godine i tu nema price,Saric hrvat nemate pojma kakav je to igrac sada zreo da se nosi sa seniorima gledao sam ga na junorskom decko je za 2 klase ispred svih, za bogdanovica izmislio kosarku.... ovo je cista uporedba samo da naglasim koliko je izgubio bogdanovic....

Ja gledao ono sto se moglo gledati i ne znam o cemu pricas. Hoces da mi kazes da se Saric naigrao? Pa citava drama se digla oko njegovog neigranja u klubu. A videcemo brzo da li je izmislio kosarku za Bogdana...

Zaista ne znam, nisam im ja pisao ugovor. Ali nisu ni klasa za ogromnu lovu...

Ne znam kako da te nazovem, kada mrtav hladan napises da nemam pojma sta je matori Bora izjavio, a upravo oko ovde citirane njegove izjave smo i otpoceli diskusiju...

rekao si da je pricao bora i ranije neke njegove izjave pa sam hteo da ih cujem
videces kakav je saric talenat,jedini igrac za koga mogu reci da covek odskace od konkurencije u bilbau ce sigurno dobiti sansu,momak ima sve mora naravno jos raditi,ali je decko sposoban dati loptu,sutnuti,skociti ama bas sve ima...
nisi im pisao ugovor a kazes da su otisli zbog kinte pa sto onda pises kada ne znas ni dal su uzeli velike pare pogotovo pot ja mislim da je on dobio od North Caroline 20 miliona po sezoni :D
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Oglala » 09 Sep 2012, 23:46

Zemunac wrote:Meni je najjaci utisak ostavila totalna kurcobolja igraca... Mislim da smo zasluzili da ne odemo na ovo EP i da bi to bilo bolje po nas, da lepo krecemo opet od 0. Juce npr. vidim Keselja u Zemunu na mecu Zvezde i Donjecka, za vreme reprezentativne utakmice. Pa jel to mentalitet reprezentacije? Ja mislim da bih se ziv pojeo pored TV-a, da sam reprezentativac... Mogu oni da pricaju sta zele, ali juce kada sam video Keselja u Vizuri, shvatio sam da njih ustvari zabole uvo za sve.

b: Ne, oni su zasluili da ne idu na EP, reprezentacija ove zemlje nije; jer svoje prisustvo na velikim takmicenjima duguje proslosti i generacijama koje su stvarale njeno ime. Ovi momci, neki od njih, zasluzili su da idu u pizdu materinu, a ne u Sloveniju.
P.S. Radi se o generaciji koja je imala uspon i pokazala da moze, danas pokazuje da joj nije stalo. Jedno dobro delo ti ne daje alivi da cinis lose. Duda takodje treba da prozdere svoj deo kolaca odgovornosti. Radi se o coveku koji je zaduzio kosarku ove zemlje i o coveku koji ju je na trenutak digao iz blata. Trenutak je prosao, a za ovaj novi pad je umnogome i on kriv.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby irriducibili » 09 Sep 2012, 23:52

Spursfan wrote:rekao si da je pricao bora i ranije neke njegove izjave pa sam hteo da ih cujem
videces kakav je saric talenat,jedini igrac za koga mogu reci da covek odskace od konkurencije u bilbau ce sigurno dobiti sansu,momak ima sve mora naravno jos raditi,ali je decko sposoban dati loptu,sutnuti,skociti ama bas sve ima...
nisi im pisao ugovor a kazes da su otisli zbog kinte pa sto onda pises kada ne znas ni dal su uzeli velike pare pogotovo pot ja mislim da je on dobio od North Caroline 20 miliona po sezoni :D

A gde sam ja to napisao?

Me sporim da je Saric ekstremni talenat, ali tvrdim da je i Bogdan. Kao i da ce BB imati vecu minutazu nego Saric...

Pa nisam ja njih dvojicu pomenuo, vec uopste konstatovao u vezi razloga odlaska mladih igraca. Njih dvojicu i ne smatram previse bitnim...
irriducibili

Postby Spursfan » 09 Sep 2012, 23:59

irriducibili wrote:
Spursfan wrote:pa covek hoce reci da je u tome problem da se mora vise forsirati mladi igraci

Covek je davno rekao sta je imao da kaze, u njegovim godinama vise nije pristojno deliti savete. A koji to mladi igrac, koji ima kvalitet, nije dobio sansu?

evo ga post pa me zanima sta je to on rekao i sto nije pristojno da on kao covek koji je toliko toga prosao da deli savete?

BB tesko da je ekstreman talenat,talenat jeste ali decko je izgubio 2 godine sto je previse

Nikola Jankovic jedan od najtalentovanih igraca svoje generacije i ti ga smatras nebitnim,jbg ovde je ipak pricao o Partizanu a ne o talentovanim igracima i problemu

Nema veze prekidamo, suvise gledas samo partizana i njegove igrace dok ostali su nebitni
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby AirBall » 10 Sep 2012, 00:04

Nikola Jankovic ima garantovanu minutazu u Charleroi, dok u Srbiji niko nije mogao isto to da mu garantuje...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 10 Sep 2012, 00:08

Spursfan wrote:
irriducibili wrote:
Spursfan wrote:pa covek hoce reci da je u tome problem da se mora vise forsirati mladi igraci

Covek je davno rekao sta je imao da kaze, u njegovim godinama vise nije pristojno deliti savete. A koji to mladi igrac, koji ima kvalitet, nije dobio sansu?

evo ga post pa me zanima sta je to on rekao i sto nije pristojno da on kao covek koji je toliko toga prosao da deli savete?

BB tesko da je ekstreman talenat,talenat jeste ali decko je izgubio 2 godine sto je previse

Nikola Jankovic jedan od najtalentovanih igraca svoje generacije i ti ga smatras nebitnim,jbg ovde je ipak pricao o Partizanu a ne o talentovanim igracima i problemu

Nema veze prekidamo, suvise gledas samo partizana i njegove igrace dok ostali su nebitni

Odnosi se na njegovo odjebavanje ULEB-a, od kada pocinje sunovrat nase kosarke. A ovaj najnoviji biser je samo slag na tortu...

Videcemo brzo koliki je Bogdanov domet...

Kao uostalom i Jankovicev, jednog od...
irriducibili

Postby Han Solo » 10 Sep 2012, 00:11

Spursfan wrote:BB tesko da je ekstreman talenat,talenat jeste ali decko je izgubio 2 godine sto je previse

Izvini, ali kakvo veze ima Bogdanovo neigranje sa dovođenjem stranaca? Bogdan nije igrao isključivo zbog "trenera", a na njegovoj poziciji bili su Kecman, DMB, Anđušić i Čakarević.
Han Solo

Postby Spursfan » 10 Sep 2012, 00:12

Rekao sam ti kako pricas, svi su dobri iz Partizana dok ostali su nebitni... Moras malo vise biti objektivan

Da nije jedan od boljih u svojoj konkurenciji ne bi sigurno bio u petorci EP, belezio evo i malo statistike 14,4 poena i 8,8 skokova, uz sjajan procenat šuta za dva poena od 58 odsto.

Inace Saric tada izdominirao :blue:
24,3 poena, 11,5 skokova i 5,8 asistencija po utakmici.
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby irriducibili » 10 Sep 2012, 00:31

Spursfan wrote:Rekao sam ti kako pricas, svi su dobri iz Partizana dok ostali su nebitni... Moras malo vise biti objektivan

Da nije jedan od boljih u svojoj konkurenciji ne bi sigurno bio u petorci EP, belezio evo i malo statistike 14,4 poena i 8,8 skokova, uz sjajan procenat šuta za dva poena od 58 odsto.

Inace Saric tada izdominirao :blue:
24,3 poena, 11,5 skokova i 5,8 asistencija po utakmici.

Nije tacno, mnogi su prerano otisli iz kluba koji ti danas zoves Zvezdom, zarad zarade gazde...

Pa, kako to da se nisu otimali oko njega? Ne kazem, moguce je da postane dobar igrac, ali u krem evropske kosarke tesko da ce uci...

To ti nesto rusi teoriju o zakovanosti za klupu...
irriducibili

Postby Bobo_Vieri » 10 Sep 2012, 01:12

Novine pisu da idemo dalje kao treci i sa minimalnom pobedom. Samo me ne bi cudilo da oni ne znaju da se u nasoj grupi ne racunaju pobede protiv zadnjeg. Situacija treceplasiranih ekipa trenutno stoji ovako. 4 idu na E.P.
1. Letonija 4-3
2. Belgija 4-3
3. Turska 4-3
4. Azerbejdzan 4-3
5. Srbija 3-4
6. Austria 3-4

Nek me ispravi neko ako gresim. Jedni kazu da moramo da dobijemo 14, a drugi 19 zbog zatvorenog kruga. Totalno konfuzna situacija.
Bobo_Vieri

PreviousNext

Return to Reprezentacije