Sad je tren velikih odluka, došlo je vreme da se i ja “|objavim”. Pisala sam na starom forumu, najintenzivnije 2008., a u martu 2009. me trajno banovala “|teta”, zbog diskusije koja je počela na PDF medicina. Posle Noletovog poraza na RG otišla sam na forum i videla banovanja Goce i Karambola, a juče i nastavak raskola na PDF tenis, saznala više o novom forumu i evo me ovde. Došla sam prvenstveno zbog dragih osoba koje će tu pisati , istovremeno žaleći što neke neće ( ili, možda hoće ? ) . Da pozdravim, pre svega, one koje poznajem i sa kojima sam se družila Đorđa, M. S., Delester, cecans i Liv

, sa kojom sam razmenila svoje poslednje PP virtuelne smrti, a ujedno i da čestitam na moderatorskoj funkciji. Ako sam nekog preskočila izvinjavam se, imena sam gledala na temi o RG, pošto je to nasvežije, ima još poznatih nickova, ali sa njima se nisam družila, pozdravljam i njih. Što bi neko, kada ugrabi priliku da se prvi i jedini put pojavi na Tv-u, rekao : “Pozdravljam sve koji me znaju”. Vidim da udeo devojaka i žena na forumu raste, evo i mene, bićemo prava “ženska momčad”, spremene za predstojeće mečeve, samo malo treninga

.
Toliko od mene, za početak.
Ah, za malo da zaboravim.
Nekad su me zvali Uma.