Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby Maško » 21 Sep 2012, 15:07

Ako bi čitao moje postove, shvatio bi da ne bežim od realnosti, zaista nemam više nameru da se raspravljam s tobom i objašnjavam ti nešto. Đura majmun, Stanoje car, Katy Perry ima dobru sisu i tako to...
Maško

Postby AirBall » 21 Sep 2012, 15:08

Sony wrote:Mlad jesam, naivan nisam.

Ti si izmanipulisan i nisi jedini... Zrtva si jedne kampanje koja se vec mesecima vodi i zivot bi ti svakako bio sadrzajniji i lepsi ukoliko bi na par meseci zaboravio propagandiste koji upravo za ovakve trenutke zive... Jednostavno se ceka los dan Partizana, losa igra i rezultat da se oplete apsolutno o svemu u klubu...

Za neke ozbiljnije analize je potrebna socioloska studija u koju nije dovoljno da se ukljuce ljudi iz sporta, vec i psiholozi, sociolozi i slicni...

Sport je zrtva trenutnog stanja u drzavi i tesko da se moze izdici mnogo iznad istog... Kakav god Partizan bio u ovom trenutku on je sinonim kvaliteta srpskog sporta ne samo fudbala, jer smo sampioni gotovo u svim kolektivnim sportovima...

Mi smo jedini koji se ponekad plasiramo u evropsko takmicenje, tu i tamo osvojimo i neki bod i koeficijent nam je u ovom trenutku jedno 3 puta veci od komsijskog...

To sto je pojedincima malo je njihovo pravo, ali je realnost nesto drugo... Realnost je da ovaj Neftchi moze da nas kupi sve zajedno sa gacama i da je ona bomba Tomica u 93' usla juce danas bi se druga pesma pevala...

Svima onima koji kukaju nad zlehudom sudbinom Partizana mogu samo da porucim da dodju u nedelju protiv Slobode i neka poruce sta imaju...

I samo bez demagoskih prica kako neko mora u skolu, neko na fakultet, a neko je daleko... Ako je Partizan nekome centar zivota kako se ovde predstavlja onda nikakvih opravdanja nema da se tamo ne bude...

Raznorazni lelemudi koji zele nesto da menjaju, a da to neko drugi uradi umesto njih nek se pojave na stadionu, ili neka vecno cute...

Klaudinjo je u pravu... Iza nas su godine petardi, godine Shamrocka, a nama sad smeta sto smo osvojili bod protiv ekipe koja je izbacila Apoela koga su isti ovi koji sada ridaju kao babe narikace predstavljali kao model kakav Partizan treba da bude...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Zlaja » 21 Sep 2012, 15:11

U Slobodi su ozbiljni ljudi, bice zajebano za ove nase sarlatane.
Zlaja

Postby AirBall » 21 Sep 2012, 15:11

Zlaja wrote:U Slobodi su ozbiljni ljudi, bice zajebano za ove nase sarlatane.

Pretpostavljam da ces doci na stadion...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sony » 21 Sep 2012, 15:20

Taman posla da sam izmanipulisan. Razmisljam svojom glavom, i samo slijep i glup ne moze zakljuciti da Stanojevic i Krstajic nisu radili u korist kluba, i da su otjerani jer nisu mogli da trpe vise torture lopova iz fotelja. Zivot mi je zaista sadrzajan, i konkretno taj Forum cije ime ne dozvoljavas da se napise ( iz ne znam kojih razloga, to reklama nije), posjecujem ne toliko cesto koliko mislis, niti imam toliko dobro misljenje o njemu, koliko ti mislis.

Stoga, ostavi mene i moj zivot na miru, naljubaznije bih te zamolio.

Najlakse je nekome pripisati da je izmanipulisan ako je jednako tvrdoglav kao ti, i vuce jednu tezu koja je mnogo bliza istini nego tvoja. Nista manje ja ne volim Partizan od tebe, jer smatram da Vermezovic nije dobar trener, ili sto smatram da smo se juce po ko zna koji put obrukali.

Sto se tice ovog stidljivog prozivanja da ne idem na stadion. Naravno da bih isao kada bih bio blizu, i da imam finansijskih mogucnosti da idem cesto, isao bih. To sto si opet upravo radio je prije svega jako bezobrazno i nedolicno tvojim godinama. To moras da znas. Takodje, mislim da ti i nemas neko narocito pravo da prebacujes nekome za podrsku, jer si bas ti, pod imenom AirBall na Forumu period: avgust-decembar 2011 na FKP temama ovde proveo, ismijavajuci 90% poteza Stanojevica, bez obzira da li oni bili ispravni ili ne. Svakih startnih 11, stalno si nalazio mane koje nekad niko sem tebe i nije nalazio. Stoga, samo nemoj ti, bilo ko drugi moze da prebacuje na tu temu...

Nego Masko, naravno da imam pravo da vjerujem kome hocu. Pogotovo treneru koji je 24h radio i zivio za klub, da bi ti rekao to nije sve tako, i opet prebacio meni na naivnost, mladost i tako dalje...Pogotovo sto ja znam da Stanojevic postoji, i cuo sam svojim usima to sto je rekao, a tvog izvora niti sam cuo, niti vidio. Ali dobro, uzalud je govoriti, jer...ja sam naivan.

Stoga braco Grobari, hajde da realno sagledamo situaciju i ne pripisujemo jedni drugima naivnost ...samo da bi jedni druge pokusali omalovazavati i dokazivati toboz neku nadmoc na Forumu, sta ti ja znam...

Ovo je onako iskreno, od naivca.
Last edited by Sony on 21 Sep 2012, 15:25, edited 1 time in total.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby rebelT2i » 21 Sep 2012, 15:30

AirBall wrote:
Sony wrote:Mlad jesam, naivan nisam.

Ti si izmanipulisan i nisi jedini... Zrtva si jedne kampanje koja se vec mesecima vodi i zivot bi ti svakako bio sadrzajniji i lepsi ukoliko bi na par meseci zaboravio propagandiste koji upravo za ovakve trenutke zive... Jednostavno se ceka los dan Partizana, losa igra i rezultat da se oplete apsolutno o svemu u klubu...

Za neke ozbiljnije analize je potrebna socioloska studija u koju nije dovoljno da se ukljuce ljudi iz sporta, vec i psiholozi, sociolozi i slicni...

Sport je zrtva trenutnog stanja u drzavi i tesko da se moze izdici mnogo iznad istog... Kakav god Partizan bio u ovom trenutku on je sinonim kvaliteta srpskog sporta ne samo fudbala, jer smo sampioni gotovo u svim kolektivnim sportovima...

Mi smo jedini koji se ponekad plasiramo u evropsko takmicenje, tu i tamo osvojimo i neki bod i koeficijent nam je u ovom trenutku jedno 3 puta veci od komsijskog...

To sto je pojedincima malo je njihovo pravo, ali je realnost nesto drugo... Realnost je da ovaj Neftchi moze da nas kupi sve zajedno sa gacama i da je ona bomba Tomica u 93' usla juce danas bi se druga pesma pevala...

Svima onima koji kukaju nad zlehudom sudbinom Partizana mogu samo da porucim da dodju u nedelju protiv Slobode i neka poruce sta imaju...

I samo bez demagoskih prica kako neko mora u skolu, neko na fakultet, a neko je daleko... Ako je Partizan nekome centar zivota kako se ovde predstavlja onda nikakvih opravdanja nema da se tamo ne bude...

Raznorazni lelemudi koji zele nesto da menjaju, a da to neko drugi uradi umesto njih nek se pojave na stadionu, ili neka vecno cute...

Klaudinjo je u pravu... Iza nas su godine petardi, godine Shamrocka, a nama sad smeta sto smo osvojili bod protiv ekipe koja je izbacila Apoela koga su isti ovi koji sada ridaju kao babe narikace predstavljali kao model kakav Partizan treba da bude...

Meni se čini da si ti jedini, po ovom pitanju, izmanipulisan. I pokušavaš manipulisati sa drugačijim mišljenjima.

edit: slovo
Last edited by rebelT2i on 21 Sep 2012, 15:34, edited 1 time in total.
Nemam potpis.
rebelT2i

Postby Remi » 21 Sep 2012, 15:34

AirBall wrote:Svima onima koji kukaju nad zlehudom sudbinom Partizana mogu samo da porucim da dodju u nedelju protiv Slobode i neka poruce sta imaju...

..

Znaci mi smo lelemudi... :laugh:
Meni treba od kuce do stadiona 2 sata pod uslovom da nije guzva, ako je evropska utkamica i guzva na pancevcu i vise,
+ 2 u povratku + tekma, znaci 7-8 sati...a ti pises izvestaje na forumu posle pola sata od tekme...
Zao mi je, kao i vecini ovde sto ne idem cesce, i nisam dugo bio, nekad sam mogao sad ne mogu...
Mogu da se ulogujem ovde par puta dnevno, da lelemudim sa ostalima, al jbg ne mogu da odustvujem od kuce toliko...
Stvaram :biggrin: , radim nesto, razumes, nisam sam, tako to...promenice se i to...sad se lomi...privatan zivot...
sta ja pisem jbt...pravdam se... :facepalm:

Opet merimo ljubav prema klubu, ko je veci Grobar..

p.s. nekad mi se cini da si prespavao Brisel...
Remi

Postby Sasa_Beli » 21 Sep 2012, 16:58

Zlaja wrote:U Slobodi su ozbiljni ljudi, bice zajebano za ove nase sarlatane.

Itekako ozbiljni.Za nas veoma ;)
Sasa_Beli

Re: Kontejner

Postby Hamilkar » 21 Sep 2012, 18:32

da su oni ozbiljni sneža bi ostala u užicu ne bi otišla za bg :biggrin:
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Re: Đurić Dragan - prkosno u odbrani FKP!?

Postby kezman » 21 Sep 2012, 18:43

nikran wrote:Tolko ste dosadili s tim mracenjem, pljuvanjem i nipodastavanjem sadasnjosti i proslosti MOG Partizana zbog jebenog Djurica, da ce mi na kraju djura&co postati i simpaticni.
Ljudi, uzivajmo,sutra nas sampion Partizan igra Evropu. Za mene dovoljno

i jel si uzivao ? jel bilo dovoljno ?
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Re: Kontejner

Postby delic665 » 21 Sep 2012, 19:01

Ma pustite ih, sta se objasnjavate sa njima, kada totalno padnemo, dotaknemo dno i popucaju svi savovi, shvatice i oni.

Ja samo cutim i cekam taj momenat, ljudi ce shvatiti sta se desava i sta mora da se radi i dici ce frku, a znam i kada ce otprilike puci tako da sam ja spreman sto se toga tice, neodlazak na fudbalske utakmice do daljnjeg, KK-u cu se posvetiti 100% (ABA liga, KLS, ne samo EL), jer su oni to i zasluzili.

Mafijasku organizaciju koja koristi ime Partizana za svoje poslove bojkotovati i boriti se protiv iste, toliko.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Image
delic665

Postby Napredpartizan » 22 Sep 2012, 13:52

Sneza radi punom parom :clap:
Napredpartizan

Postby KKP » 22 Sep 2012, 14:29

Napredpartizan wrote:Sneza radi punom parom :clap:

Uze mi reči iz usta :laugh: :copa1:
KKP

Postby Sony » 22 Sep 2012, 14:32

Iz pouzdanih izvora sam cuo da ce u toj kladionici boraviti najvise Tole :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby nolinjo » 22 Sep 2012, 14:58

soker je najbolja kladz u srbiji :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Fudbalski miks