Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby 71:70 » 22 Sep 2012, 19:55

@air
To opet nema nikakve veze, jer je za klub uradio mnogo vise nego mnogi grobari.

I ubica je bio cigan, a braca milosevic grobar od malena...
71:70

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 19:56

Remi wrote:Pa cekaj Air, sta ti zapravo zameras Bati?

Ne razumem pitanje, na osnovu cega si zakljucio da mu zameram bilo sta...

Izneo sam neke zanimljive podatke koje mozda neki mladji Grobari nisu znali... Ovo je forum, uz to topik Kontejner koji trpi svakojako stivo... :D

71:70 wrote:@air
To opet nema nikakve veze, jer je za klub uradio mnogo vise nego mnogi grobari.

I ubica je bio cigan, a braca milosevic grobar od malena...

Slazem se... Evo i Stojke je sad veliki Grobar... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby rabesandratana » 22 Sep 2012, 20:02

Kad bi krenuli da nabrajamo ko je sve od cigana igrao za Partizan, ispisalo bi se ovde stranica i stranica.
Mogli bi da otvorimo poseban topik, cigani koji su branili boje Partizana :D
Last edited by rabesandratana on 22 Sep 2012, 20:04, edited 1 time in total.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Remi » 22 Sep 2012, 20:04

AirBall wrote:
Bili su cigani Bik, Vjetrovic i Bata...

To naravno ne bih ni spomenuo da se konstantno od odredjenih izvora gura prica kako su oni prava stvar, a eto ovo danas nije Partizan nego ce biti kad se ova bratija vrati...

Pa iz ovoga, ucinilo mi se da bi ti smetalo da se vrati Bata...E sad ne razumem jel to samo u paketu sa ovima, ili kad
bi se vratio i bez njih?
Remi

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 20:07

Remi wrote:Pa iz ovoga, ucinilo mi se da bi ti smetalo da se vrati Bata...E sad ne razumem jel to samo u paketu sa ovima, ili kad
bi se vratio i bez njih?

Moja prica je krajnje jednostavna... Osnovno pitanje je sta je pravi Partizan, sta su pravi Grobari i sta je najbolje za nas...

Keza voli da gura pricu kako nisu pravi ljudi u Partizanu, a ja volim da postavim pitanje ako nisu Moca, Shole, Nadj, Tumba, Vermez pravi Grobari sta to imaju Vjetrovic, Bik, ili Bata sto oni nemaju, po cemu se meri grobarstvo...

Pa se onda lepo izvuce neki podatak iz njihove dalje i blize proslosti da bi se podsetili da li im je srce uvek bilo crno-belo...
AirBall

Postby Remi » 22 Sep 2012, 20:16

AirBall wrote:

Moja prica je krajnje jednostavna... Osnovno pitanje je sta je pravi Partizan, sta su pravi Grobari i sta je najbolje za nas...

Keza voli da gura pricu kako nisu pravi ljudi u Partizanu, a ja volim da postavim pitanje ako nisu Moca, Shole, Nadj, Tumba, Vermez pravi Grobari sta to imaju Vjetrovic, Bik, ili Bata sto oni nemaju, po cemu se meri grobarstvo...

Pa se onda lepo izvuce neki podatak iz njihove dalje i blize proslosti da bi se podsetili da li im je srce uvek bilo crno-belo...

Pa dobro, mozda su samo profesionalci koji dobro obavljaju svoj posao... :D

Ali mi skroz nebitno to, jer postoje cinjenice sta je neko uradio za klub ili nije, rezultati...
Znaci ko je i koliko bio sposoban, ne verujem da je recimo Bata manje zapinjao jer je eto bio cigan, a Nadj vise jer veci
Grobar...

Znaci sva ova prica o tome ko je za koga navijao spada u zanimljivosti, a ne kvalifikuje nikog dal je dobar ili los za neki posao...
Remi

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 20:20

Remi wrote:Pa dobro, mozda su samo profesionalci koji dobro obavljaju svoj posao... :D

Ali mi skroz nebitno to, jer postoje cinjenice sta je neko uradio za klub ili nije, rezultati...
Znaci ko je i koliko bio sposoban, ne verujem da je recimo Bata manje zapinjao jer je eto bio cigan, a Nadj vise jer veci
Grobar...

Znaci sva ova prica o tome ko je za koga navijao spada u zanimljivosti, a ne kvalifikuje nikog dal je dobar ili los za neki posao...

Eh pa dobro... Mozes ti i bolje od toga... :D

Kazem da su sa jedne strane ljudi koji su stvarali mit o Partizanu, istinske legende poput Sholeta i Moce npr... Tako da treba biti lud, ili odvozan pa reci da oni ne zele dobro Partizanu, a sa druge strane staviti glavu na panj za nekoga ko je do svoje 22. godine navijao za Zvezdu...

Moja prica je da ovo nije borba za Partizan, vec za pare i zbog toga sve ovo i pisem...
AirBall

Postby kezman » 22 Sep 2012, 20:26

AirBall wrote:
Remi wrote:Pa iz ovoga, ucinilo mi se da bi ti smetalo da se vrati Bata...E sad ne razumem jel to samo u paketu sa ovima, ili kad
bi se vratio i bez njih?

ja ne guram nista ... za mene su i Stanoje , Cira , Jokan , Sava , Cira , Rasovic , Kovacevic ...
moja prica je jos jednostavnija ...
Djuric je lopov i unistava Partizan prosto veoma i vrlo lako da se shvati :biggrin:

volis da guras pricu o napretku kluba na svakom koraku al od pognute glave sa Arsenalom dosli smo do pognute glave od Sase Stamenkovica ... napredak je ocigledan ..... Od Nastasic -Savica dosli smo Sretenovica - Tomasevica od + 10 do -1 od Klea i Jovete do Zabije i Scepe od Zuke do Mede od Bambija do Babovica od Vukica i Moreire do Sase Markovica i od Bozovica do Stojkovica od Obradovica do Miljkovica od Rukavine do Lazevskog od Jokana Djuke do Palvog od Stanoja do Granta .... svake godine smo sve bolji i klub ocigledno napreduje pod tvojim Djuricem

nego da te pitamkako ti je Stanoje po Kini jel pokazujeda je los trener ...
jel neki nas trener vodio skuplji tim --- Grant kako ti je on. gde je pocele silne lige a on ni do neke Kine ne moze :okk:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby 71:70 » 22 Sep 2012, 20:27

Danas je u srbiji sve borba za pare, kako onih koji pretendiju da preuzmu fkp, tako i onih koji zele tu da ostanu.
Onih pravih zaljubljnika u crno-belo je sve manje i uglavnom se nalaze na ovakvi mestima(na zalost, sve ih je manje i na tribinama).
Jedino neslaganje koje imam sa tvojim nacinom razmisljanja je to, sto sam ubedjen, da ova uprava vodi fkp u ambis i da je fkp morao biti nekoliko klasa iznad ovog sto je sada gledajuci poslednjih par sezona.
71:70

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 20:28

Samo cu ti se nasmejati, a Felipao ce da te podseti sta si pisao o Nastasicu...

A taj Savo, jel bese otisao kod Toleta da radi? :D
AirBall

Postby Remi » 22 Sep 2012, 20:32

@Air, iskreno niko ovde mislim da i nije spomenuo Soleta i Mocu....
Nikom ne smeta sto su oni u klubu...
Smeta sto su oni u nemogucnosti da urade bilo sta...
Pa tako ja pre nego sto pljunem na forumu po Vermezu, moram pre toga po Djuricu, jer mu nije ispunio uslove da radi ko covek...Ili recimo Moca da sad napravi iz skole dva vunderkinga kad ce ovaj da ih odma utopi...
Znaci tu se mislilo da su pogresni ljudi..
Na Djurica, Grubora, ili Rasu zaboravih kako se preziva covek...
Remi

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 20:36

Remi wrote:@Air, iskreno niko ovde mislim da i nije spomenuo Soleta i Mocu....
Nikom ne smeta sto su oni u klubu...
Smeta sto su oni u nemogucnosti da urade bilo sta...
Pa tako ja pre nego sto pljunem na forumu po Vermezu, moram pre toga po Djuricu, jer mu nije ispunio uslove da radi ko covek...Ili recimo Moca da sad napravi iz skole dva vunderkinga kad ce ovaj da ih odma utopi...
Znaci tu se mislilo da su pogresni ljudi..
Na Djurica, Grubora, ili Rasu zaboravih kako se preziva covek...

Tvoje pravo je da pljujes, pljujem i ja kad nisam zadovoljan, ali se mora razmisljati svojom glavom...

Ovo je borba za lovu i tako je i treba posmatrati, ovo Kezino ispiranje mozga da se neko bori za Partizan ni imbecil prihvatio ne bi...
AirBall

Postby Unexpected » 22 Sep 2012, 20:37

kezman wrote:nego da te pitamkako ti je Stanoje po Kini jel pokazujeda je los trener ...

'ebiga Kežo, ako je Kina merlio onda su Tumba i Žonpi još uvek doktori za Stanoja, a ne može dalje od istine...
The End.
Unexpected

Postby kezman » 22 Sep 2012, 20:37

AirBall wrote:Samo cu ti se nasmejati, a Felipao ce da te podseti sta si pisao o Nastasicu...

A taj Savo, jel bese otisao kod Toleta da radi? :D

da i sad tvrdi da je to bio odlican potez je doveden Savic a ostao je Kleo .. 2 ,5 miliona za klinca bez uticaja u nasoj igri ..naravno nisam znao da se spremaju izbori i da SPS treba lova za kamapnju i da postoji nas dobrtovor Falji Ramadani :copa1:

Naravno da je tvoj Djuric je prodao Klea posle 4 meseca a Savica posle 10 meseci ... za 15 miliona ukupno iako je prodao Matiju za 2,5 jel je morao ..

Kad bi ja krenuo da te potsecam :laugh:

Aha taj Savo jel in cigan nesto mu fali , nije se oduzio Partizanu smeta ti nesto ---nije dovoljno politcki crven da bude u Partizanu ...

a tvoj Djuric ce vec ove godine da vraca dugove Toletu i drzavi preko naseg Partizana ... uostalom vec je poceo jos zimus .. ove sezine ce to ici kao po loju sto i sam stidljivo pises o tome ...
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Remi » 22 Sep 2012, 20:40

Unexpected wrote:
kezman wrote:nego da te pitamkako ti je Stanoje po Kini jel pokazujeda je los trener ...

'ebiga Kežo, ako je Kina merlio onda su Tumba i Žonpi još uvek doktori za Stanoja, a ne može dalje od istine...

Iako ne pratim, ali samo ova trenerska imena koja su tamo, a i igraci, mislim da je liga sada je 10x kvalitetnija...
Remi

PreviousNext

Return to Fudbalski miks