Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby Unexpected » 22 Sep 2012, 21:20

'ebiga, ja mislim da bi ovaj bio gori. A ne mogu da dočekam trenutnom da vidim leđa.
The End.
Unexpected

Postby 71:70 » 22 Sep 2012, 21:22

I ti kao antidjurista i air kao partizanispredsvih mnogo cesto cuvate ledja bogiju i djuri kao neki koje oni ne zanimaju.
71:70

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 21:25

Unexpected wrote:'ebiga, ja mislim da bi ovaj bio gori. A ne mogu da dočekam trenutnom da vidim leđa.

Ono sto mene sve vreme zanima je - sta je alternativa... Ko od ljudi u Srbiji moze da dobije vecinu na skupstini?

Ono sto ja mislim da zbilja postoji samo jedan covek koji unutar skupstine moze dobiti izbore, a da nije postojeca vlast, a to je Zeka...

Sve ovo ostalo je zamajavanje...

Te price docice Mijatovic i Milinko Pantic su price za malu decu, oni ovde ne vole da dodju ni na odmor, a kamoli da rade nesto... Ova nasa bara je opasnija od onih na Floridi gde zive aligatori i svi oni znaju i nikome se ne vraca...

A ovi lobisti sto hoce da Partizan menjaju na bolje sa Bikom i kompanijom, makar nek budu iskreni i nek kazu da nemaju nikakvu strategiju, nego je na desetine parazita koji su godinama ziveli od Partizana ostali bez sljake pa sad pokusavaju na sve nacine da se vrate u klub...

Zato je i krenula danas prica sa Vjetrovicem koji voli Partizan do poslednjeg dinara...

I to nam je opozicija?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 22 Sep 2012, 21:26

71:70 wrote:I ti kao antidjurista i air kao partizanispredsvih mnogo cesto cuvate ledja bogiju i djuri kao neki koje oni ne zanimaju.

Je l' misliš na mene, ili aira i kežu?
The End.
Unexpected

Postby Неша » 22 Sep 2012, 21:28

Ma na Kezu i Aira :D

Oni su najglasniji :D
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby kezman » 22 Sep 2012, 21:31

71:70 wrote:I ti kao antidjurista i air kao partizanispredsvih mnogo cesto cuvate ledja bogiju i djuri kao neki koje oni ne zanimaju.

mozda nekima srusim koncepiciju i nisam imao utisak da kapirate da sam zagrizen ... mozda deluje jel ovde te odma svrstaju da te lakse etiketiraju ... vidis da je Air stigao da mi prisije etiketu i budale --

evo brate naiskrenije jebe mi se za Miroslava Bogicevica ..

klub se unistava odnosno vec je unisten ...
FK Partizan je poslednji bastion komunjara munjara i funjara u Evropi ---
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby 71:70 » 22 Sep 2012, 21:36

@keza
FKP(ili ono sto je od njega ostalo) je sve ono sto ne zelim da moj voljeni klub bude, ali ja to nikako ne mogu da promenim.
Na zalost, ubedjen sam da nam tek dolaze problematicne godine jer nismo isplivali iz mulja kada smo trebali, ali niko nije iznad drzave pa to nece biti ni fkp. Nase je da se nerviramo i nadamo milostinji nekoga iz crno-bele vlade ako nas se sete, ali ni na koji nacin to promeniti ne mozemo!
Tvoje kadrovse zelje su odlicne, ali i totalno nerealne nazalost.
71:70

Postby kezman » 22 Sep 2012, 21:47

71:70 wrote:@keza
FKP(ili ono sto je od njega ostalo) je sve ono sto ne zelim da moj voljeni klub bude, ali ja to nikako ne mogu da promenim.
Na zalost, ubedjen sam da nam tek dolaze problematicne godine jer nismo isplivali iz mulja kada smo trebali, ali niko nije iznad drzave pa to nece biti ni fkp. Nase je da se nerviramo i nadamo milostinji nekoga iz crno-bele vlade ako nas se sete, ali ni na koji nacin to promeniti ne mozemo!
Tvoje kadrovse zelje su odlicne, ali i totalno nerealne nazalost.

ma meni to jasno ... ja naravno znam da nemam nista od toga sto cu biti u pravu ..svako ko se krece u nasem drustvu nije mu tesko da zakljuci i ne treba neka pamet valjda za to ...

ja pored svih stavova nemam problem da ovaj isti Partizan gledam vise od 20 puta godisnje predjem kilometra , da imam pretplatnu kartu da uzmem odmor sednem u auto odem do Miana i da verujem da mozemo da ih dobijemo ..

ovo je propala zemlja i drustvo ali niko od nas nema pravo da zmuri ...bart ovako olakasam dusu na ovaj nacin ...i nemam cega da stidim i to je nesto ...
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby medjutim » 22 Sep 2012, 22:00

kezman wrote:Milinko je trener o kojem Djego Simone ima samo reci hvale i koji radi odlican posao u Ateltiku ...
ali to su pristojni ljudi a ovo je vreme fukara ....

ejbg, ako će Milinko da nam bude primer po ljudskosti a ovi u klubu fukare, onda nazdravlje..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Remi » 22 Sep 2012, 22:03

Sta je zgresio Milinko, nemam pojma, pise se da je los covek, zbog cega?
Remi

Postby veljos » 22 Sep 2012, 22:04

Remi wrote:Sta je zgresio Milinko, nemam pojma, pise se da je los covek, zbog cega?
kazu skrtara
veljos

Postby kezman » 22 Sep 2012, 22:23

medjutim wrote:
kezman wrote:Milinko je trener o kojem Djego Simone ima samo reci hvale i koji radi odlican posao u Ateltiku ...

ejbg, ako će Milinko da nam bude primer po ljudskosti a ovi u klubu fukare, onda nazdravlje..

sto nije poslao dresove lokalnom klubu ...
sta vredi Divcu sto je milione dao za bolesne i siromasne vise slajma je ovde popio nego Pol Pot ..
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby irriducibili » 22 Sep 2012, 22:58

kezman wrote:sta vredi Divcu sto je milione dao za bolesne i siromasne

Dao ili sakupio? Novak Djokovic da iz svog dzepa, dok je Divac svoje napunio aspidama i potom zasio za svaki slucaj. Oseti razliku...
irriducibili

Postby kezman » 22 Sep 2012, 23:41

irriducibili wrote:
kezman wrote:sta vredi Divcu sto je milione dao za bolesne i siromasne

Dao ili sakupio? Novak Djokovic da iz svog dzepa, dok je Divac svoje napunio aspidama i potom zasio za svaki slucaj. Oseti razliku...

i dao i skupio mnogo ... za Novaka ne znam ne pratim ga ..
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby medjutim » 22 Sep 2012, 23:51

kezman wrote:
medjutim wrote:

sto nije poslao dresove lokalnom klubu ...
sta vredi Divcu sto je milione dao za bolesne i siromasne vise slajma je ovde popio nego Pol Pot ..

dal' je dobar trener, ne znam. Voleo bih da ga vidim u Partizanu, pa da vidimo, školovan je na zapadu.

Smeta mi ono "pristojni ljudi", i Milinko, a naročito Dijego Simeone teško da mogu da postavljaju standarde pristojnosti većini ljudi koji su sad u sportskom sektoru Partizana. Vermezu se meri svako slovo koje izgovori da bi mu se nešto našlo, i nisam primetio da se nešto izblamirao po pitanju pristojnosti, za razliku od "Kurva umire" Stanojevića..

Ako ćemo da pričamo o tome ko je bolji za Partizan, obe ruke za Milinka u nekoj ulozi, kamo sreće da je više trenera koji su učili o modernom fudbalu dok je Bata Đora ovde vodio struku, ali da se ne pravimo da je svako ko je nekad bio u Partizanu i nešto uspešno (a nekad i ne) radi van Partizana dobar, a svako ko dođe u Partizan loš osim ako pljuje upravu.. Nema potrebe..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

PreviousNext

Return to Fudbalski miks