Evo i ja da dam neko svoje vidjenje danasnjeg vaterpolo dana.
Partizan, vrlo se mucio igrao sa jednim centrom koji je pored dobrog cuvara tesko da nesto vise moze da uradi(mada imao je par lepih poteza). Takodje bekovi slavi, i vise nego ocigledan je nedostatak Matovica i Jokica. Na dve najvaznije pozicije su nedostajali igraci plus Mitrovic za koga vec sad mozemo da kazemo da je vrhunski igrac. Bekovi su se mucili nisu imali prave prilike za sut samo su uzdigli ovog njihovog Cezara u nebesa sa nekim neizgradjenim sutevima iz daleka. Ipak, ima vremena za uigravanje mislim da ova ekipa moze dosta, mada zavisi od toga koliko Filipovic moze da odigra jako na centru dosta ce od toga zavisiti takodje i od Jogija kome je vreme da isoristi predispozicije. Mislio sam da ce mladi igraci moci vise plivanjem da pobede ali nije strasno. Bice ovo mnogo bolje kad se sklope kockice.
Zvezda, kao sto ste rekli vidi se da su neuigrani. Fali jos jedan solidan centrar, vidi se kad se spoljni povuku na Duska i pokriju Prleta ostali slabo pogadjaju, osim Vapenskog koji je ipak dao 3 komada ima on izuzetno jak sut odlicno moze da igra u tandemu sa Andrijom da pucaju sa dve strane. Sefik iskusno, mada Jug je stvarno izuzetno kvalitetan bez imalo muke su odradili posao. Bice ovo mnogo bolje sa vremenom sto kaze Vasovic ali presudno ce biti to koliko moze da pomogne klupa Zvezde.
Vojvodina, ne znam kako se kretao rezultat ali ovo nije strasno. Nije Vojvodina toliko slaba kolko svi misle. Bresa je dosta dobra, mislim i najbolja ove godine u Italiji tako da cemo videti.
Jedva cekam da pocne nase prvenstvo