Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujosevic

Postby feanorlfc » 24 Oct 2012, 10:30

Koji je to klub star godinu dana a da se takmiči u nekom višem rangu i još rasipa pare? To u Rusiji negde?
feanorlfc

Postby Sgt MacKenzie » 24 Oct 2012, 10:36

feanorlfc wrote:Koji je to klub star godinu dana a da se takmiči u nekom višem rangu i još rasipa pare? To u Rusiji negde?

Jok brate...u Srbiji. Samo u Srbiji mozes da krades, lazes, mazes, otimas, napravis dug 20 milki i onda se dosetis da ces sve probleme da resis time sto ces da promenis ime i to je resenje!
A posle zbog isfrustriranosti i licne sujete trpas ogroman kes u neke crnce i ego manijaka od 35 godina, ne bi li sto pre stigao do uspeha i nahranio sujetu! Al jbg. nece sve preko noci, mora malo da se pije mleka (sto bi rekao srpski cetnik milance)
E samo zbog takvih se u Duletovim ocima vidi jos veca zelja da ih na kraju sezone vidi pregazene, ponizene...samo i iskljucivo zestokim radom i trudom!
Inace...ako nisi provalio o kome pricam, rec je o klubu sa kilometarskim imenom: kkfmpczbgdiva :biggrin:
Sgt MacKenzie

Postby feanorlfc » 24 Oct 2012, 10:38

Sgt MacKenzie wrote:
Inace...ako nisi provalio o kome pricam, rec je o klubu sa kilometarskim imenom: kkfmpczbgdiva :biggrin:

Nisam, jer taj klub postoji dosta duže od godinu dana.

Spoiler: pokaži
Odmah kod Irr-a na obuku, i za patkometriju je potrebna doslednost i poznavanje materije :biggrin:
feanorlfc

Postby Sgt MacKenzie » 24 Oct 2012, 10:40

feanorlfc wrote:
Sgt MacKenzie wrote:

Nisam, jer taj klub postoji dosta duže od godinu dana.

Spoiler: pokaži
Odmah kod Irr-a na obuku, i za patkometriju je potrebna doslednost i poznavanje materije :biggrin:

Koji klub, fmp zeleznik ili crvena zvezda ili ovaj novi frankestajn klub?
Sgt MacKenzie

Postby StefNS » 24 Oct 2012, 10:45

Valjda je mislio na FMP, pošto je ovo još uvek taj klub.
StefNS

Postby Choda » 24 Oct 2012, 10:49

feanorlfc wrote:

:+1: Ovakvo nepoznavanje materije pogotovo na ovom forumu je neprihvatljivo :biggrin: ali i jasan znak da Irr treba da nastavi pisanje na tu temu :okk:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Cuburac » 24 Oct 2012, 12:29

Choda wrote:
feanorlfc wrote:

:+1: Ovakvo nepoznavanje materije pogotovo na ovom forumu je neprihvatljivo :biggrin: ali i jasan znak da Irr treba da nastavi pisanje na tu temu :okk:

Srbija je komplikovana zemlja.Čak i ako hoćeš samo da pljuneš, moraš dobro da se pripremiš. :laugh:
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby deda » 24 Oct 2012, 21:18

Sto se tice Dula u Moskvi,realno je sve bilo protiv njega.I zasluzeni veterani sa ogromnim ugovorima,i nesrecno putovanje u Ameriku neposredno pre pocetka sezone,ali po meni najvise nepoznavanje ambijenta u koji je dosao.Rusland je jako specificna zemlja,tu su oduvek bile aktuelne intrige i muljanje ispod stola.I realno,njegov autoritet sa kojim je dosao nije bio dovoljno visok da od starta zauzme poziciju sa koje bi mogao da opstane,tj da izgura ono zbog cega je i doveden.U tom trenutku CSKA je napustio oligarh Prohorov(tj,prestao je da ga finansira u toj meri kako je bilo do tada)i oni su hteli da skresu budzet(u njihovom shvatanju naravno)i da se potenciraju mladi ruski igraci.Ali mora se znati da je Cska istovremeno pod "zastitom"Ivanova,jednog od najuticajnih ljudi u zemlji,a to vam nije Zika pauk,Petrovici,Vesici i ostale sitne jajare.E kada je taj "eminetni" ljubitelj kosarke procenio da to nije to,i da njegovo cedo mora sada i odmah da dobije sve,to je bio kraj price.Odmah su se nasli novi ljudi koji su jedva cekali da uloze(jer je to u Rusija ulaznica za mesta gde se to oj kako debelo posle naplacuje)i odustalo se od prvobitne ideje.Svi su odmah zaboravili zasto je Dule doveden,nema rezultata,do vidjenja.Inace,nema ljutnje,samo lova,ruje vole lovu,vole da trose,ali i vole da se smatraju,kako se kod nas kaze.Oni su gazde i tako se ponasaju.E kada dodje Mesina,namazani zabar ili da im dodje Zoc,jos namazaniji grebic,tu se vec igraju malo drugacije igre,ali od samog starta.MIslim da je Dule naucio tu lekciju i da bi bez problema mogao da vodi bogati klub,a veliki klub on vec trenira odavno i zahvaljujuci izmedju ostalog i njemu,taj klub je jedan od najvecih kosarkaskih klubova u Evropi i za to mu se mora skinuti kapa

.
deda

Postby harmonica » 28 Oct 2012, 23:38

B92
"Nisam rekao da ne volim Đokovića"

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su mediji preuveličali njegovu izjavu o tome kako zamera Novaku Đokoviću što je javno podržao Crvenu zvezdu.

"Nastala je opasnost da se navijači okrenu protiv Đokovića." (DV vrag) :biggrin:

"Da se razumemo, ja ga još uvek simpatišem, gledam sa emocijom njegove mečeve, kada je podržao Zvezdu, osećao sam se malo pogođeno. Rekao sam da ga manje simpatišem, ne da ga ne volim, ali kako se približava derbi, pojedini novinari izmišljaju izjave."

"Ja navijače Partizana pozivam da podrže Đokovića, on je dolazio na naše utakmice kad smo igrali utakmice u Evroligi", rekao je Vujošević novinarima posle meča protiv Radničkog u hali Pionir (91:80).

Pojedini mediji preneli su Vujoševićevu izjavu da je Djoković napravio kiks kada je odlučio da bude gost Zvezde na utakmici protiv Igokee. Vujošević je Đokovićev potez komentarisao nedavno prilikom gostovanja na jednom predavanju u Podgorici.

"Govoreći o timskom radu naglasio sam da je važno imati karakter. Tu sam spomenuo Novaka Đokovića za koga sam rekao da nije uspeo samo zbog talenta, već i zbog karektara. Napravio je kiks jer njega vole i navijači Partizana i Zvezde, mislim da ne treba na taj način da se opredeljuje. Pored nerviranja kad vodim utakmice, nerviram se i kad on igra. Tada sam osetio dozu pogodjenosti, znam da je Zvezdaš, simpatičan mi je i to je bila moja spontana reakcija što su neki mediji iskoristili i malo je modifikovali", rekao je Vujošević.

Trener crno-belih je istakao da deo javnosti pokušava da napravi pritisak na klub i namentne mladom timu Partizana obavezu da pobedjuje i pravi uspehe u Evrologi.

"Od svakog rezultata se pravi drama, to se godinama radi, kako bi destabilozvali klub, ali što ima više naprijatelja, meni je motiv veći. Ovo je najmlađa ekipa u istoriji Evrolige, napravljena sa minimalnim budžetom. Iako smo 11. puta zaredom šampioni zemlje i imamo talentovan sastav, nemamo adekvatan tretman. Odnos prema Partizanu je sramotan, a ja sam najviše ljut na one navijače Partizana u Vladi. Ne mogu političari da daju novac na osnovu ličnih simpatija, kao da su to njihove pare, a ne od poreskih obveznika", kazao je Vujošević.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da nije očekivao ovako slabo izdanje njegovog tima u duelu šestog kola Jadranske lige sa Partizanom.

"Odigrali smo slabo, promašli deset penala, to je nedospustivo za jednu profesionalnu ekipu. Kako smo loše odigrali, dobro smo i prošli. Nismo imali komunikaciju izmedju bekova i centara, Partizan je zasluženo pobedio i moram da priznam da su i mene iznenadili moji igrači. Očekivao sam da će biti borbeniji, da će odigrati tu ratničku košarku, ali nedostajao nam je Dragojlović na poziciji centra", rekao je Nikolić.

On je dodao da nije želeo da provocira protivničkog trenera i ekipu kada je minut pre kraja zatražio tajm-aut, već da pokuša da smanji zaostatak.

I onda posle Dule paranoik, kako su rezimski mediji skocili na njegovu izjavu o Djokovicu, a svi preskocili deo o Novakovom karakteru, volji, svi preskocili cinjenicu da je to REKAO KAO SALU itd...
Inace, ako vas ne mrzi i ako ste zestoki mazohisti na kisnu nedelju uvece, iscitajte malo komentare... mada, razumem i te ljude sto mrze Duleta toliko :nargile:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Sasa_Beli » 28 Oct 2012, 23:41

Kako ga ne mrzeti kad jebe cigane 11 godina.
Sasa_Beli

Postby Max Manus » 28 Oct 2012, 23:43

Realno mu je uopšte izjava nepotrebna,normalno da će da tumače pogrešno kao i sve što DV kaže,uostalom i dao im je povod...Ponavljam skroz nepotrebno,voleli Novaka ili ne dečko je na mestu i nek navija za koga hoće,nekad od svega dule pravi teoriju zavere ,i Čavić ide isključivo na naše tekme pa se niko ne javlja da komentariše.

Ali dule u svom zanosu nekad pretera zato ga i volimo :biggrin:
Max Manus

Postby harmonica » 28 Oct 2012, 23:51

Ma jasno, ali nije on originalnu izjavu dao novinama, nego se uzgred nasalio na onom predavanju u Podgorici, sto je onda krajnje maliciozno iskorisceno... A jasno je da je setanje Novaka kao cirkuske mecke od strane Srdjana Djokovica (koji verovatno ima neki privatni odnos sa Cokijem) ipak odredjena izjava...Nole je odavno potvrdio da je zvezdas (peckanja sa Troickim), cak je i igrao onu revijalnu utakmicu, ali ovo je ipak neka druga stvar... Masinerija radi punom parom, ali cini mi se da samo motivisu Duleta jace
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby mihZR » 29 Oct 2012, 00:20

@Dovla
Ali Cavic je cini mi se i registrovan clan PK Partizana.
mihZR

Postby Max Manus » 29 Oct 2012, 01:05

Verovatno,ali je isto "heroj nacije" i simbol kao i Novak,skroz nebitno,samo kažem da je Duletova izjava skroz nepotrebna, ponovno stvaranje tenzije,mada ko zna zašto je to dobro...ali je činjenica da su pojedinci jedva čekali.

A opet možda on to svesno radi...
Max Manus

Postby Cuburac » 29 Oct 2012, 11:41

Ja sam to shvatio kao nepotrebnu salu. Mogao je to i da preskoci.Sa druge strane,ako si zlonameran ,onda i obicno 'Dobar dan', možes da tumačiš na deset načina.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

PreviousNext

Return to Košarkaški miks