Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Liv » 13 Jun 2011, 09:49

M, znaju oni shta je znanje i iskustvo pa nece da se meshaju :D
Mozhemo da pinujemo "struchne", atp i wta 2011. Wimbledon recimo mislim da ne mora jer ce ionako biti pri vrhu?
Liv

Postby M.S. » 13 Jun 2011, 10:01

super. to je to.

samo da primetim da radi multi-quote, štikliraju se kvadrati pored opcije quote, ne znam otkad je to?
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby AirBall » 13 Jun 2011, 10:07

M.S. wrote:super. to je to.

samo da primetim da radi multi-quote, štikliraju se kvadrati pored opcije quote, ne znam otkad je to?

Dodali smo ovih dana...

Uvodimo lagano jedno po jedno... Ovim ritmom cemo srediti forum za jedno 2 godine... :jebiga: :jupi:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Liv » 13 Jun 2011, 10:51

A shta cemo sa ATP i WTA lista i poeni koja je trenutno pinovana? da ostaje?

Air, pinuj nam WTA 2011 i "Struchne" diskusije :P
Liv

Postby M.S. » 13 Jun 2011, 11:11

izgleda da samo ja prisustvujem ovom času :D . nek ostane pinovana (imo), pošto ćemo i nju retko da razmatramo. sad je još i ekstra aktivna kad se uzburkalo stanje na vrhu, ali brzo će kolotečina kad dođe novi broj jedan :so: :D .

ma super, još samo da se smajlići ubace u taj specijalni prozor i da se nađe jednostavniji način za pristup ostavljenim linkovima i prelazak na druge sekcije foruma i sve je savršeno. mada pretpostavljam da zahteva mnogo, mnogo truda :) . u svakom slučaju, već sada je sasvim ok, plus, stvari se popravljaju na dnevnoj bazi.
M.S.

Postby karambol » 13 Jun 2011, 11:15

M.S. wrote:izgleda da samo ja prisustvujem ovom času :D . nek ostane pinovana (imo), pošto ćemo i nju retko da razmatramo. sad je još i ekstra aktivna kad se uzburkalo stanje na vrhu, ali brzo će kolotečina kad dođe novi broj jedan :so: :D .

ma super, još samo da se smajlići ubace u taj specijalni prozor i da se nađe jednostavniji način za pristup ostavljenim linkovima i prelazak na druge sekcije foruma i sve je savršeno. mada pretpostavljam da zahteva mnogo, mnogo truda :) . u svakom slučaju, već sada je sasvim ok, plus, stvari se popravljaju na dnevnoj bazi.

M.S je štreber :thumbdown:

Šta ti je profesionalna deformacija, jednom mod, uvek mod :biggrin:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby georgina » 13 Jun 2011, 11:20

M.S. wrote:izgleda da samo ja prisustvujem ovom času :D . nek ostane pinovana (imo), pošto ćemo i nju retko da razmatramo. sad je još i ekstra aktivna kad se uzburkalo stanje na vrhu, ali brzo će kolotečina kad dođe novi broj jedan :so: :D .

ja sam u zescoj guzvi sa poslom i zato vam sve verujem na rec :okk:

takodje pohvale modovima, ili ko vec radi na ovim poboljsanjima.
hvala za multikvot, ja sam ga prva potegla, pa osecam obavezu u vezi sa zahvaljivanjem tim povodom :teacher:
:thankyou:
georgina

Postby M.S. » 13 Jun 2011, 11:25

:D samo želim da nam bude lepo i organizovano na forumu :D .

plus, sam fakat da sam dosta zadovoljna smislom naših modova za organizaciju i da nemam naročite primebde, a inače ih nalazim u sekundi kao i slovnu grešku ( :dunno: ) je dobar indikator.
M.S.

Postby AirBall » 13 Jun 2011, 11:52

M.S. wrote::D samo želim da nam bude lepo i organizovano na forumu :D .

plus, sam fakat da sam dosta zadovoljna smislom naših modova za organizaciju i da nemam naročite primebde, a inače ih nalazim u sekundi kao i slovnu grešku ( :dunno: ) je dobar indikator.

Ti vrlo dobro znas da niko ne bi bio srecniji od mene kad bi se pridruzila ekipi nasih moderatora... Ovo nisu kurtoazne reci, vec realnost, jer ja zbilja ne znam nikoga u ovom virtuelnom svetu ko sa toliko energije i ljubavi pristupa ovom sportu...

Spoiler: pokaži
Da mi je znati jos koliko dugo cu morati da te ubedjujem da pristanes na ono sto je neminovno i da se prikljucis ekipi izvrsnih moderatora koje imamo... :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby M.S. » 13 Jun 2011, 12:06

hvala, znam i imam to u vidu. samo, trenutno su mi na pameti samo dve stvari-da izguram mesec dana posla (i Vimbi) i konačno odem na more sa zaboravom na sve odavde, uključujući i komp i tenis. toliko sam preokupirana u poslednje vreme, da sam danas zamalo završila u gipsu, kako sam se prosula po asfaltu :D . ne želimo da i bukvalno završim bez glave.

svi ćemo dati doprinos, a deluje da su se modovi prilično lepo snašli. čim malo narastemo, ili se desi da je urgentna situacija, ja ću da pomognem ako se ne javi povoljnija opcija.
M.S.

Postby Dejan » 13 Jun 2011, 22:12

Vidim da jos uvek nemamo temu za Davis cup, pa samo da podsetim da ne bi bilo lose da se i to odradi :hatman:
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Sony » 13 Jun 2011, 22:15

Slazem se. To bi bilo dobro..

Evo, neka Dejan npr otvori, ako niko nema nista protiv.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Dejan » 13 Jun 2011, 22:17

Nisam ja tome vican, bolje neko iskusniji da to odradi, ja sam samo dao predlog.
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Saint-Tropez » 14 Jun 2011, 22:21

Moze jedan malecakni predlog?
Svako ovde ima neku grupu/listu igraca koje manje ili vise voli i navija za njih, a koje se nuzno ne poklapaju/preklapaju. I svi su ponekad frustrirani zbog ovog ili onog razloga, zbog nekog loseg rezultata ili slicno, pa je najlogicniji nacin da se "ispusti ventil" pisanje na forumu i "opisivanje" doticne frustracije. Mozda ne bi bilo lose pre slanja posta za trenutak zastati i pomisliti kako ce neki drugi ucesnik diskusije primiti takve reci pa ih malo korigovati i "uobliciti", odbrojati do 10. Cisto da bi se zadrzala pozitivna atmosfera i ne bi ponavljala "istorija".
Samo mali predlog...
Saint-Tropez

Postby Liv » 15 Jun 2011, 23:38

Sad se setih, jel' igramo prognozu od petka? Ako da, treba nam tema :P
Liv

PreviousNext

Return to Teniski miks