Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague (www.euroleague.net)

Postby AirBall » 25 Nov 2012, 22:03

Petko019 wrote:Ajde i ja da pitam nesto posto prvi put igram neku fantazi igru.
Sta se desava po zavrsteku grupne faze, ako recimo imamo 4 igraca cije ekipe nisu prosle u TOP16?
Jel imamo ponovo 3 izmene ili nesto vise?

Nakon prvog kruga se moze zameniti svih 10 igraca...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Petko019 » 25 Nov 2012, 22:43

AirBall wrote:
Petko019 wrote:Ajde i ja da pitam nesto posto prvi put igram neku fantazi igru.
Sta se desava po zavrsteku grupne faze, ako recimo imamo 4 igraca cije ekipe nisu prosle u TOP16?
Jel imamo ponovo 3 izmene ili nesto vise?

Nakon prvog kruga se moze zameniti svih 10 igraca...

Hvala.
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby MilosRS » 26 Nov 2012, 08:07

AirBall wrote:
MilosRS wrote:Imam jedno pitanje :
Imao sam u timu Blazica i imao je index od nevjerovatnih 1 (slovima jedan). I pored toga cijena mu je porasla sa 38 na 43 (plus neke decimale ali nebitno). Kako je to moguce?

Zato sto je maksinalni dozvoljeni porast cena po jednom kolu 15% po igracu, ukupna cena se racuna tako sto se prosecan index mnozi sa 4...

S obzirom da je Blazic protiv Cantua imao index 33, u narednom kolu mu se dodaje odredjeni procenat zbog prethodno spomenutog pravila...

Nesto slicno ce se u sledecem kolu desiti i sa centrom Maccabija Shawn Jamesom koji je imao index 39 pa ce mu u sledecem kolu cena porasti bez obzira na ucinak...

Au, nisam to znao, mislio sam da se nova cijena odredjuje preko postojece cijene i ucinka u poslednjoj utakmici, nisamznao da se gleda prosjek. :facepalm:
Kako ovo moze da se eksploatise u prvih par kola, pa to je strasno.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, razbicu vas sledece sezoneTM :biggrin:
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby licimur » 26 Nov 2012, 12:18

Ja npr imam vise ukupno bodova od ortaka, ali njegov tim vredi 630 a moj 570. Jbg neiskusan sam u ovom fantaziju, ali bicu sve bolji i bolji. Inace bas se razmisljam za sledece kolo sta da radi, stavio bih Vestermana da nisam sinoc gledao tekmu ali ovako sam bas u dilemi.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby nolinjo » 26 Nov 2012, 12:19

ja uzimam budalu ,koji bre vesterman ajte molim vas
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 26 Nov 2012, 14:08

licimur wrote:Ja npr imam vise ukupno bodova od ortaka, ali njegov tim vredi 630 a moj 570. Jbg neiskusan sam u ovom fantaziju, ali bicu sve bolji i bolji. Inace bas se razmisljam za sledece kolo sta da radi, stavio bih Vestermana da nisam sinoc gledao tekmu ali ovako sam bas u dilemi.

Sto se plejmejkera tice tu najmanje eksperimentisem...

Za razliku od ABA fantazija u EL fantaziju su krila profitabilnija od centara i ko pogodi pravo krilo ima dobar i rezultat...

Smem da garantujem da u najboljih 100 ekipa se koriste maksimalno 4 plejmejkera...
AirBall

Postby MilosRS » 26 Nov 2012, 14:14

licimur wrote:Ja npr imam vise ukupno bodova od ortaka, ali njegov tim vredi 630 a moj 570. Jbg neiskusan sam u ovom fantaziju, ali bicu sve bolji i bolji. Inace bas se razmisljam za sledece kolo sta da radi, stavio bih Vestermana da nisam sinoc gledao tekmu ali ovako sam bas u dilemi.

Na Haketu iz Sijene mozes zaraditi kao i na Leu, a tek je par dukata skuplji.

Ja sam inace u totalnom raspadu sto se tice love, nemam ni 500. Ova 3 kola cu da se posvetim zaradjivanju love i da pokusam da skockam ekipu za top16. Mada je sve to samo vjezba za sledecu sezonu, ove zbog ocajnog pocetnog izbora igraca i nepoznavanja pravila nemam sta da trazim.
Gornji dio tabele u Avangarda ligi je maksimum.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby licimur » 26 Nov 2012, 14:27

AirBall wrote:

Sto se plejmejkera tice tu najmanje eksperimentisem...

Za razliku od ABA fantazija u EL fantaziju su krila profitabilnija od centara i ko pogodi pravo krilo ima dobar i rezultat...

Smem da garantujem da u najboljih 100 ekipa se koriste maksimalno 4 plejmejkera...

A koja su to 4? :D

Ja sam dugo imao Sikambua i Brauna, pa Kozareka i Sikambua, pa sam ubacio Hikmana umesto poljaka i sada cu da menjam ovog Sikambua koji me je upropastio u poslednje 2,3 tekme. A krila su mi Lengford, Aradori, San Emeterio i Silb. Centre najmanje menjam, Tomson , Dzejms, Musli i Andersen. Dugo sam imao Antica ali sam ga izbacio posle par krs partija. I Lucica sam imao od pocetka samo sam ga u proslom kolu zamenio sa Andersenom ali cu sada da ga vrnem.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby AirBall » 26 Nov 2012, 14:56

licimur wrote:A koja su to 4? :D

Farmar, Diamantidis, Brown i Teodosic...
AirBall

Postby nolinjo » 26 Nov 2012, 15:16

brown i kosarek to je dobitna kombinacija
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby kondor » 26 Nov 2012, 19:04

Vidim fantazirate, to se cijeni. Evo ekipa koja ima solidno kredita, ali nema dovoljno poena da krene prema gore. Air zaboravio si Planinu, po meni najpouzdaniji plej od svih.

Planinic, Brown - Gelabale, Langford, Spanoulis, Schilb - Mirotic, Thompson, Lavrinovic, James

Mozda umjesto Gelabalea Fernandez, ali nije bilo kredita, Farmar bi se mogao otrijezniti, ali nema izmjena, uvijek nesto fali. Mogao bi se neko od centara Unicaje proslaviti, Siena je teski odron pod kosem.
kondor

Postby AirBall » 26 Nov 2012, 19:07

Cekam Nocionija vec 3 kola i nikako da ga docekam, ali ostacu uporan iz dva razloga, jedan je da nemam dovoljno kredita, a drugi da nemam dovoljno zamena, duguje mi i mora da mi vrati... :D

Slazem se za Langforda, Spanoulisa bih izbegao, jer ono sto sam video da Zalgiris igra u odbrani na domacem parketu je surovo dobro...

Verujem Khryapi i manje vise to je to...
AirBall

Postby nolinjo » 26 Nov 2012, 19:26

i mene nocioni unakazio sta kad ga onaj bilde od ivanovica turao na 3 ,i on me izjebo i meterio (nisam mogo da ga izbacim iz glave od dominacije godine prosle )
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby kondor » 26 Nov 2012, 19:53

Zavisi od utakmice do utakmice, ako si gledao kako su branili Langforda to je bilo surovo lose :D Spanoulis je ipak neko ko svakome moze napraviti 15-20 indexa, nekada se zna i samoubiti turnoverima i pretjerano ispucavati, ali nemam neko pouzdanije rjesenje za duze staze.
Zao mi zbog Fernandeza, mozda istumbam ekipu da mu napravim prostora, ne znam kako ce Gelabale reagovati na Acu tricu.
kondor

Postby nolinjo » 26 Nov 2012, 20:15

ja opet idem sa 20 kredita manje
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Fantasy igre