Dejan wrote:Prošle sezone je većinu poena osvojio u prvih pola godine, ove je to mnogo ravnomernije raspoređeno i ,čini mi se, dosta lakše za branjenje
I meni se cini da je tako. Roger je ove godine zapinjao u Dubaiju i Roterdamu da bi prestigao Pita u poslednjoj relevantnoj kategoriji, broju sedmica na prvom mestu, to je i ostvario i verujem da iduce godine nece zapinjati na 500cama nego ce se fokusirati na vece turnire, natezanje sa Bazelom govori tome u prilog. Endi zaostaje skoro 5000 poena sto uopste nije malo, a Rafa ce prvu polovinu sezone morati da brani cetvrto mesto i do septembra nece biti opasnost kako god bude igrao.
Ipak, ono sto mi uliva najvise optimizma je sto je Nole 2011. zavrsio umoran, povredjen i totalno fizicki i psihicki iscedjen dok mi sada izgleda kao neko ko je spreman da posle kraceg odmora (a ovaj je uprkos olimpijadi duzi za dve sedmice nego lane, to sam tek danas skontao) nastavi gde je juce stao.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.