by AirBall » 05 Dec 2012, 16:19
I definitivno idem s kombinacijom koju mi je predlozio Kondor...
Farmar
Teodosic umesto Diamantidisa
Schilb
Spanoulis
Nocioni
Seibutis umesto Fridzona
Kryapa
Shelden Williams
Mirotic
Baynes umesto Eliyahua
Teodosic na domacem parketu protiv Jerrellsa koji je nesto slabiji defanzivac, uz to ima vrlo zahvalne saigrace poput Krstica koji dosta poena postizu iz reketa samim tim i on ima dosta asistencija... Diamantidis takodje mislim da ce odigrati dobro, ali sam ga zbog razlike od 10 kredita prodao...
Seibutis je kljucni igrac Rytasa, ovo im je utakmica sezone, iskreno se nadam da ce doci nekako do 15-20 indexa, izvrstan izvodjac slobodnih bacanja, samo da ih bude...
Baynes nabija cenu za prodaju, jer ce verovatno uskoro napustiti Olimpiju, a Khimki lose brani centre...
Najveca nedoumica mi je bila da li da ostavim Khryapu, ali nakon povrede Vorontsevicha nema sumnje da ce imati dobru minutazu, a on je vrlo zahvalan za fantasy, jer dobro skace, asistira, blokira, krade lopte i skuplja indexne poene kao od sale, ne zavisi previse od realizacije...
Nocioni mi duguje jednu dobru partiju i ako ne bude igrao San Emeterio mora i da je pruzi, Efes ne brani nesto narocito dobro niska krila...
Schilbu ide na ruku sto je Rush napustio tim, tako da mu ne gine nekih 40 minuta u igri i sva sloboda, Shelden mi je dobar pick, jer Siena najlosije brani centre u EL, ali se vraca Eze i nema vise Kasuna, ali Chalon sad ima svega nekoliko napadackih opcija, pa hteo ne hteo ga zadrzavam...
Ovo ostalo Farmar, Spanoulis i Mirotic je MUST HAVE za svaku ekipu...
Inace ovaj tim mi je 17. u generalnom plasmanu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза