Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague (www.euroleague.net)

Postby kondor » 08 Dec 2012, 00:45

Planiram da ga ubacujem :D Od Jacksona nema nista, moze se reci da je zalutao u armijski klub. Teo djeluje kao iz najboljih dana, jos samo da ubaci nesto :D

Ekipa koja je iskocila ima 640 kredita. Dovoljno je da dodjes tu negdje, ne moras ni toliko, za naredni krug nece biti toliko bitno.

Navarro, Lorbek, Diamantidis, Teodosic, Mccalebb, Gordon :D Farmar, sve prvoklasni igraci. Ni centri nece biti skupi, ovi najskuplji ce ispasti, ostaju Krstic i Mirotic koje ce svi imati i ostali.
kondor

Postby licimur » 08 Dec 2012, 08:30

ja cekam da okacite tabelu. :copa1:
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Unexpected » 08 Dec 2012, 12:05

TAbela posle 9. kola

Image
The End.
Unexpected

Postby belpH #77 » 08 Dec 2012, 15:32

opa misko, probih se na 6o mesto :copa1:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby nolinjo » 08 Dec 2012, 16:57

imao sam ekipu sa 75 kusura i imao rezultat od 137 poena ,a proslu sam dao sve pare bukvalno na nulu i imao citavih 75 poena ..

a sad da nisam imao one 2 kardinalne greske preko 200 sigurno
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby MilosRS » 10 Dec 2012, 09:45

Udjoh u top10 Avangarda lige. Da sam samo 2 kola ranije naucio kako se racunaju cijene igraca, gdje bi mi bio kraj :biggrin:
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby Proctor » 10 Dec 2012, 11:31

I ja se bogu hvala konacno ugurah u top 5 nase lige. Nakon loseg prvog kola, gdje sam u startu kasnio za vodecim pedesetak bodova, pa onda par kola jos i vise, cak i preko 130, konacno se malo vracam u normalu, i zaostajem 80 i neki bod. Inace mi je ovaj tim tek sedmi najbolji, ali tako je kako je. U ovom kolu sam u njemu imao tri kiksa - Mirotic, Moss i Zelabal, tako da je tih 180 bodova jos i odlicno.

Sto se tice dva najbolja tima, koji su mi u top 1000, istina blize dnu nego vrhu, bili su prilicno skromni - 163 i 150 bodova, tako da nije bilo sanse za napredak. I to sve zahvaljujuci briljantnim partijama Andrica, Morlija, Papanikolaua, Farmara, i vec pomenutih Mirotica i Zelabala.

Ponekad deprimira kad vidis da je pobjednik osvojio nekih 240 bodova, kao u ovom kolu, sto se cini nestvarnim. Znaci, bez i najmanjeg kiksa.

Naravno, nastavljam da se borim, i spremam za top 16.
Proctor

Postby kondor » 11 Dec 2012, 15:45

Nocioni ili San Emeterio? ili obojica :D
kondor

Postby AirBall » 11 Dec 2012, 16:04

kondor wrote:Nocioni ili San Emeterio? ili obojica :D

Stvarno nemam pojma, meni centri prave ogroman problem, ne znam koliko mogu Shelden i Bouroussis, a nemam ni ideju koga umesto njih...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby licimur » 11 Dec 2012, 17:35

Teo, Tabu, Musli, Lucic, Krle i Dzejms. Od ovih 6 tri cu da menja. Imam 16 kredita u rezervi. Nemam pojuma sta da radim. Mislim da Tabu nema sanse da napravi dobar rezultat. Sumnjam i da Krle i Teo mogu da odigraju dobru utakmicu protiv najjace odbrane u evropi. Musli je bio bolestan i pitanje sta ce biti sa njim. Lucica cu verovatno ostaviti. A Dzejms vredi toliko da mislim da ce mu pasta cena posle ovog kola sigurno. Pikovi su mu Nocioni i lampej (san emeterija vec imam).
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby kondor » 11 Dec 2012, 21:32

AirBall wrote:
kondor wrote:Nocioni ili San Emeterio? ili obojica :D

Stvarno nemam pojma, meni centri prave ogroman problem, ne znam koliko mogu Shelden i Bouroussis, a nemam ni ideju koga umesto njih...

Centri su najveca enigma. Dok Khryapa mora ostati, svi ostali mogu podbaciti, ili nece imati minutazu. Razmisljam o Krsticu, u prosloj je dosta toga promasio protiv Barcelone sto inace ne promasuje. Mirotica cu vjerovatno vratiti nazad umjesto Sheldena, jer na domacem terenu igra dosta bolje, mada i tu stoji upitnik kod minutaze.

Kod bekova i niskih krila se zna da ce Seibutis, San Emeterio, Jacobsen, Nachbar, Nocioni igrati i gristi, sve ostalo je pod upitnikom. Mozda izbacim Schilba, ubacim nekoga od pomenutih, i tu probam napraviti neku razliku, ili se dodatno ukopati.

Tesko kolo, mozda se neki ne pojave bez najave, kao Planinic.
kondor

Postby AirBall » 12 Dec 2012, 23:44

Poslednje kolo je uvek najgore, jer je mnogo nezainteresovanih ekipa i pitaj Boga kako ce se minutaza rasporediti...

Sutra, il pukovnik, il pokojnik bas cu dosta rizikovati...
AirBall

Postby kondor » 13 Dec 2012, 00:30

Ne znam iz kojeg razloga ne ubacujem Jacobsena. U zadnje vrijeme se dosta toga vrti oko njega, ocekujem bar 15 i opet ga ne smijem ubaciti :pop: Spada u igrace s kojima se radi razlika, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu, njega nema skoro niko u vrhu siguran sam.

Na kraju cu ubaciti Nocionia, a San Emeterio ce pokidati.
kondor

Postby AirBall » 13 Dec 2012, 00:32

Dugo sam razmisljao da uzmem Krstica, ali su mi nekako mnogo u istoj ekipi Khryapa i Krstic, Barsa bas zna da pokida u odbrani i da limitira sve...

Sta mislis Kondore o visokim igracima za ovo kolo i o plejmejkerima?
AirBall

Postby kondor » 13 Dec 2012, 00:49

Od visokih Krstic i Mirotic, od jeftinijih Lampe i Mahalbasic zbog kratera u odbrani. Zadnjeg nema sanse da cu ubaciti, mora jos sira i kajmaka da bi zasluzio mjesto :D Blizu sam odluci da vratim Mirotica, i Krstica nakon nekoliko kola. Mirotica nema ko cuvati, a nadam se da ce dobiti 20 minuta, nema 30 godina.

Diamantidis bi trebao igrati dosta, ako im nesto znaci prvo mjesto. Recimo Diamantidis-Jerrells da je neka najbolja kombinacija.
Farmara sam otpisao bar za ovaj krug.

Pojma nemam sta cu uraditi do sutra, duplo vise dilema nego proslo kolo, ne vjerujem nikome.
kondor

PreviousNext

Return to Fantasy igre