Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Napredpartizan » 18 Dec 2012, 11:50

Jetsi izgubili od Titansa i oprostili se od bilo kakve sanse za ulazak u plej of. Koliko je Sanchez los, to vise nije ni smesno. 4 presecene je bacio. Treba da sutnu i njega i Tebowa i da dovedu normalnog QB-a...
Napredpartizan

Postby Felipao » 18 Dec 2012, 11:57

Napredpartizan wrote:Jetsi izgubili od Titansa i oprostili se od bilo kakve sanse za ulazak u plej of. Koliko je Sanchez los, to vise nije ni smesno. 4 presecene je bacio. Treba da sutnu i njega i Tebowa i da dovedu normalnog QB-a...

Tibo nije ni dobio sansu,smesno sta rade sa deckom.Bukvalno su mu se usrali u karijeru,tesko da ce posle ove godine iko da ga uzme.Eventualno Jagsi,posto je on iz Dzeksonvila.
Felipao

Postby Napredpartizan » 18 Dec 2012, 12:00

Felipao wrote:
Napredpartizan wrote:Jetsi izgubili od Titansa i oprostili se od bilo kakve sanse za ulazak u plej of. Koliko je Sanchez los, to vise nije ni smesno. 4 presecene je bacio. Treba da sutnu i njega i Tebowa i da dovedu normalnog QB-a...

Tibo nije ni dobio sansu,smesno sta rade sa deckom.Bukvalno su mu se usrali u karijeru,tesko da ce posle ove godine iko da ga uzme.Eventualno Jagsi,posto je on iz Dzeksonvila.

Najjace mi je bilo kad igra u specijalnom timu :laugh: Jbg, realno mu je pas ocajan. Neka ode u Jaguarse i neka pokaze sta zna. A slazem se da je bilo smesno sto su prosle nedelje dali sansu trecem qb Mekelroju, a ne njemu...
Napredpartizan

Postby Felipao » 18 Dec 2012, 12:21

Specijalan tim :tap: Za Tiboa bi bilo bolje da nije odigrao ni jedan jedini daun za Jetse.Provedesh sezonu na klupi i ides dalje.A u ovom cirkusu je on ispao gori igrac nego sto jeste.
Josh na sve to su mu dali program po kojem je otezao 10 kila !! Samim tim je izgubio svoj najveci adut,usporili su ga kao trkaca. Nema on vrhunski pas za NFL ali je u Denveru pokazao da itekako moze da bude koristan i voleo bih da dobije priliku sledece godine u Jagsima.
Felipao

Postby Golden Warrior » 18 Dec 2012, 15:04

Sanchez :blue: :blue: :blue:

Ovo je verovatno istorijsaka sezona ovako iz glave ne znam da li je prebacio 200 jardi na nekom mecu u odnosu na njega cak i Orlovsky deluje kao premija :biggrin:

Inace je stvarno bedno sta su uradili Tebowu kao da su ga namerno doveli da bi ga ponizavali, nadam se da ce ova veprina Ryan popiti otkaz...
Golden Warrior

Postby MOREIRA » 19 Dec 2012, 00:54

Alo bre niko ovde da pohvali moje Seahawks-e kakav smo samo napredak ucinili u odnosu na predhodnu godinu , naravno glavni razlog je sjajan QB , kao i odbrana koja nam je zastitni znak ove sezone u naravno neizostavnog Lynch-a :blue: , Golden brate ako vec Felipao kao veliki fan Rams-a nije pohvalio mislim da si ti ipak morao , razocarao si me :P
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Felipao » 19 Dec 2012, 00:59

Moreira svaka cast al spremaj dupence u poslednjem kolu.Jednom smo vas vec silovali ove sezone i opet cemo.Taman za skoro pa stopostotan ucinak (jedno nereseno) u konferenciji ove godine.

Sad na Areni bila repriza SF i Patriota,vrhunska tekma.Ako bude opet repriza obavezno pogledajte :)
Felipao

Postby MOREIRA » 19 Dec 2012, 01:06

Pazi da ne zavrsite kao Arizona , a njima su dupeta bila bas u boji dresova crvena kao paprika :laugh:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Felipao » 19 Dec 2012, 12:46

Majkl Vik dogodine nece biti u Eagles-ima.Kao moguce destinacije pominju se Jetsi,Klivilend,Bilsi i Arizona.

Vik zeli da bude starter pa ce tako u Jetse otici samo ako dobije vecu platu od Sanceza sto ce mu garantovati da ce on biti prva opcija.
Felipao

Postby Golden Warrior » 19 Dec 2012, 16:27

MOREIRA wrote:Alo bre niko ovde da pohvali moje Seahawks-e kakav smo samo napredak ucinili u odnosu na predhodnu godinu , naravno glavni razlog je sjajan QB , kao i odbrana koja nam je zastitni znak ove sezone u naravno neizostavnog Lynch-a :blue: , Golden brate ako vec Felipao kao veliki fan Rams-a nije pohvalio mislim da si ti ipak morao , razocarao si me :P

Mrzelo me da pisem, zao mi je sto je SF dobio NE u gostima jer smatram da bi biste u suprotnom bili prvi u grupi sto bi vas ucinilo jako opasnim zbog domaceg terena ovako mislim da cete morati da ce zadovoljite samo wild card weekendom.

U svakom slucaju odlican posao je odradjen za prvu godinu za posle cemo videti, nisam preterano odusevljen Wilsonom daleko od toga da nije dobar ali mu je posao maksimalno olaksan odlicnim play callingom i monstruoznim Lynchom. Sledece sezone ce tek moci da se daju realnije ocene njegovih dometa kad odbrane krenu maksimalno da se fokusiraju na njega i kada ne bude iznenadjenje.
Golden Warrior

Postby John Doe » 20 Dec 2012, 12:54

Golden Warrior wrote:Mrzelo me da pisem, zao mi je sto je SF dobio NE u gostima

Nemoj da ti je mnogo žao, stiže Aldon Smith i biće zlo! :copa3:
Evo i ja da se javim, ime vidite, navijam za 49ers-e, omiljeni igrač svih vremena Terrell Owens, danas Aldon Smith. Nisam neki zaluđenik, ali pratim po malo. Toliko... :hatman:
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Golden Warrior » 20 Dec 2012, 17:56

Andrija wrote:
Golden Warrior wrote:Mrzelo me da pisem, zao mi je sto je SF dobio NE u gostima

Nemoj da ti je mnogo žao, stiže Aldon Smith i biće zlo! :copa3:
Evo i ja da se javim, ime vidite, navijam za 49ers-e, omiljeni igrač svih vremena Terrell Owens, danas Aldon Smith. Nisam neki zaluđenik, ali pratim po malo. Toliko... :hatman:

Imace J.J. Wat vise sackova na kraju :D

Nije mi bas najjasniji ovoliki hype oko Calvina Johnasona jeste uhvatio za najvise jardi ali je jako malo TD postigao, ekipa mu ima katastrofalan skor i sto je najbitnije gledao sam dosta meceva ove sezone gde je ispustao gomilu pasova koje je prethodin sezona lagano hvatao, inace je dosta puta ove brojke nabijao u garbage time-u ...
Golden Warrior

Postby Felipao » 20 Dec 2012, 21:00

Dobrodoshao Andrija u nas skromni kutak foruma :D

Josh nam fali samo navijach Arizone pa da kompletiramo diviziju :D
Felipao

Postby Felipao » 23 Dec 2012, 13:02

Falkonsi su lagano dobili Lionse ali zvezda veceri je bio Kalvin Dzonson.
Sa 225 jardi nocas i ukupno 1892 jarda je oborio rekord Rajsa od 1,848 uhvacenih jardi u jednoj sezoni.
Takodje je postavio rekord sa 8 uzastopnih utakmica od 100+ jardi kao i izjednacio rekord od 11 utakmica sa preko 100 jardi u sezoni.
Steta pa Lionsi nemaju mnogo benefita od toga posto se raspadaju sa interceptionima i famblovima kojih je u obilju bilo i nocas...
Felipao

Postby Totti » 23 Dec 2012, 18:35

Pozdrav za sve NFL fanove. :triprsta: Moj omiljeni tim su Grin Bej Pekersi. Svaka cast 'Megatron" Dzonsonu za oboren rekord Dzerija Rajsa iz 1995. :okk:
Totti

PreviousNext

Return to Američki fudbal