by Baron » 04 Jan 2013, 16:17
@Tegi...mislim da nam je Tepic na beku neophodan, iako nisam pristalica zvanja igraca zbog starih zasluga. Uticaj Tepica na tim je veliki, pre svega u odbrani u petorci sa Teom, gde odlicno odradjuje posao korektora, preuzima sve od 1-3..u napadu smiruje ovoga kada zadivlja, pomaze pri prenosu lopte (To se najbolje videlo protiv Rusije, kada ga nije bilo kada su nam se usrali u zivot presingom, a to DMB,Paun,Rasic, ni Bogdan jos uvek ne mogu). Uzima samo suteve kada je sam, a pogadja u nekom pristojnom procentu od 30ak % u reprezentaciji. Efikasan jedino nije u paru sa Markovicem. Bekovska petorka Teo,Markovic,Nedovic,Tepic,Tripko je po meni odlicno selektovana, imas kreativca, sutera, atletu,divljaka, imas smirenost, dobru odbranu...mislim da bolje od ovih 5 trenutno nemamo, jos gotovo svi mogu na 2 pozicije sem Tripka.
Sto se Savovica tice, on je tu da nadomesti skakacku inferiornost, jer ja cu se ubiti ako sl. put opet budem morao da gledam Stimca,Krstica,Macvana, Savana, ni jednu kombinaciju gde ce se 2/4 naci na parketu (Njima pod noge mozes da podvuces samo novine, i to ne od petka, jer tada dolazi tv dodatak) Eto, samo da ti obrazlozim zasto sam tako birao, da je Novica zdrav, ne bi bilo dileme.