Denver mi opasno ide na qrac realno im je raspored u kojem su napravili ovu seriju pobeda bio smesan. Manninga je dovoljno 1 neko da sravni sa zemljom i nece moci da se sastavi do kraja meca dok im igra trcanjem nije nista specijalno ovaj Moreno je nabio neke brojke ali to je uglavnom bilo u garbage time kada je stoka razlika.
Baltimore-Indianapolis- Ray Lewis se vraca i rekao da ce mu ovo biti mozda poslednji mec u karijeri, nadam se da samo pokusava da motivise ekipu jos mu je rano za penziju. Ocekujem pobedu domacina previse je to vruc teren za jednog rookia i nesto ne verujem u Indianapolis overall dosta im je ovo ucesce u wild card weekendu za pocetak. Sa Flaccom covek nikad nije nacisto ovo je i za njega neki trenutak istine, vreme je da pokaze koliko vredi jos uvek nije potpisao novi ugovor i sumnjam da ce ga dobiti u slucaju jos jednog fail-a.
Houston-Cinncinati- mi se uopste ne gleda jer su obe ekipre prilicno cudne, Houston dosta zavisi u Schauba koji ume prilicno da ih zakopa kad mu nije dan. Mada je i to delovalo nebitno dok su odbrana i trcanje radili odlican posao medjutim od jednom im se odbrana raspala u drugom delu sezone i stavili su veliki znak pored svog imena. Cinncinati nit smrdi nit mirise ako im zakaze A.J. Green ne lice ni na sta jer drugog receivera bukvalno nemaju eventualno TE Gresham pomogne nekim screen pasovima ali to je to, Green Ellis je dobar ali nije klasa ovih najboljih RB pa da moze sam da preokrene mec. Uglavnom najvecu njihovu sansu vidim ako Schaub zasere, ne sumnjam da ce njihova odbrana biti spremna da iskoristi svaki poklon.
U AFC-u cu navijati za Balitimore ali realno najvise sansi dajem Patsima. Ne znam kako dalje idu ova ukrstanja uvek me zbunjuje to sto se menjaju parovi u zavisnosti od rezultata.
NFC je delovao slabije tokom cele godine ali sada se stvari drasticno menjaju neocekivanim uzdizanjem Seattle-a i Washingtona.
GB mislim da lagano prolazi Minnesotu dosta su iskusniji i kljuc pobede je brzo vodstvo,ne bih se zacudio da ubrzo dodju do 10 ili 14:0 i onda Peterson moze da trci koliko hoce. Da je tu Harvin pa i da se nadaju necemu ovako mislim da je razlika u klasi u pitanju.
Washington-Seattle- najzanimljiviji mec, obe ekipe prste od samopouzdanja i trebalo bi da bude pravi spektakl u najavi.
RG3 vs. Wilson , Morris vs. Lynch
Odbrana Seattle-a je mnogo bolja ali to nista ne mora da znaci da su oni domacini dao bih im 70% sansi ovako je fifti-fifti, zanimljivo koliko se brojke Wilsona razlikuju kod kuce i na strani skroz razlicit igrac...
SF je realno najkvalitetnija ekipa u NFL-u trenutno od specijalnog tima pa na dalje ali veliki hendikep moze biti Kaepernick, ipak ce njemu ovo biti prvi nastup u PO a ocekivanja su ogromna sve sem odlaska na SB za njih ce biti neuspeh.
Atlanta mi je slicna prica kao Denver imaju odlican score ali su ga uglavnom nabili protiv slabijih protivnika samo sto se za razliku od ovih provlacili u svakom drugom mecu. Imaju jedan od najboljih napada predvodnjen fenomenalnim Ryanom i najboljim kickerom lige ali nisam siguran za koliko ce to biti dovoljno. Turner ima prilicno losu sezonu ali je uvek sposoban da izguzelja par jardi za novi down mada i ako ne uspe tu je Mike Smith koji ce se kockati u 4 & 1 situaciji