Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby rankoro » 04 Jan 2013, 19:09

Tegi wrote:Po meni Milosavljevic moze da igra u bilo kom evropskom timu, ali kao 10. ili 11. igrac.

Pa kao 10-ti igrac nam treba i u reprezentaciji da igra odbranu i da proba nesto u napadu sa vremena na vrijeme to bi njemu bilo mnogo lakse nego kada se od njega ocekuje da bude vodja kao u Partizan
rankoro
Guest

Postby Napredpartizan » 05 Jan 2013, 11:42

Meni i dalje nije jasno zbog cega nije bio na sirem spisku za prethodne kvalifikacije...
Napredpartizan

Postby rankoro » 05 Jan 2013, 11:57

I Ivkovic ima bubice ko svi ostali nece da mu zamjere ako uzme previse igraca iz jednog kluba korisniji bi on bio u kvalifikacijama od Andjusica
rankoro
Guest

Postby Baron » 05 Jan 2013, 14:27

Ja ne mogu da verujem da neki od vas prizeljkuju defanzivne specijalce, mislim da je dovoljno da na bekovskim pozicijama imamo Markovica, Micova i Tepica. Neka me neko prosvetli, al' ja kroz istoriju se nesto ne secam da smo dobijali individualnom odbranom utakmice, vise je to bio plod timske odbrane...koliko se ja secam, koliko sam gledao kroz snimke, koliko sam citao mi sem Zdovca i Hrvata, cini mi se Perasovica ili Vrankovica, ne secam se tacno nekih izrazitih defanzivaca nismo imali ni u onoj staroj reprezentaciji...usudio bih se da kazem da je ovo posledica vaseg dugogodisnjeg gledanja kosarkaske filozofije D.V
Baron

Postby Zlaja » 05 Jan 2013, 14:35

Pa Dragance je u EL imao bolje procente i vise poena od Nedovica, o odbrani i da ne pricam. Trenutno je bolji i od Tripka i od Andjusica i od Tepica. Micov igra valjda na 3.
Zlaja

Postby Baron » 05 Jan 2013, 15:15

Tripko je odigrao sjajnu sezonu u Endesi, bukvalno sam dobio Barcu, uz duzno postovanje, al' Gagi to nikada nece uraditi...od Tepica je u boljoj formi, al' Tepic je nama potrebniji, pisao sam vec zasto...od Andjusica je bolji...Micov moze i na 2 sa 196...a ne verujem da ne vidis razliku izmedju Nemanje koji je u stanju sam da iskreira poen, da izmisli poen i za sebe, nekad i za druge, dize procente za 3, ima najbolji ulaz od svih nasih igraca, prva sezona u EL, prvi put van zemlje, a DMB 3 sezona, u svom timu...Uostalom, zamisli sam neku spoljnu liniju u sastavu Teo-DMB-Keselj, pa tu niko u reket i na ulaz ne bi usao za sve pare ovog sveta..
Baron

Postby rankoro » 05 Jan 2013, 15:19

Nama trebaju defanzivci jer vise namamo ofanzivaca da cijela prva petorka ima 20 poena u rukama zbog toga moramo da igramo defanzivno
rankoro
Guest

Postby Zlaja » 05 Jan 2013, 15:25

A imamo i trenera, tako da ne treba da asistiramo kao za druge selekcije i timove. Ubedjen sam da ce Dragan biti u 10, tj u rotaciji, uz Lucica jedini iz ABA lige.
Zlaja

Postby Baron » 05 Jan 2013, 15:31

Nemamo atlete za defanzivnu kosarku, pogotovo na pozicijama 4 i 5...siguran sam da ce Savovic igrati ako Novica ne bude u formi, iz ABA lige :D A ofanzivno imamo 3 igraca koji svima mogu da ubace 15ak pts, plus par njih koji mogu da zadivljaju...
Baron

Postby rankoro » 05 Jan 2013, 15:36

Mi imamo 3 igraca za napad pod uslovom da Bjelica bude u formi ali nemamo dovoljan broj igraca koji bi konstantno davali poene sa klupe mi samo cekamo sto ti kazes da neko zadivlja to nije moglo ni lani u kvalifikacijama a kamoli na EP
rankoro
Guest

Postby Zemunac » 05 Jan 2013, 21:39

Teodosic, Pavkovic
Milosavljevic, Nedovic
Lucic, Micov
Bjelica, Savovic, Macvan
Krstic, Rakovic, Milutinov

Samo moji vlazni snovi :drool:
Zemunac

Postby Nikola » 06 Jan 2013, 18:29

Pavkovic nema ni 6 poena u proseku ove sezone otprilike. Sanse da on igra su manje od onih koje ja imam :)
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Zemunac » 06 Jan 2013, 19:46

Nikola wrote:Pavkovic nema ni 6 poena u proseku ove sezone otprilike. Sanse da on igra su manje od onih koje ja imam :)

To je istina, ali on igra 18 min po utakmici, i za to vreme stigne da asistira 5 puta. Nije sve u poenima za pleja. Znam da je kasno za njega sada, ali mi krstenog pleja nemamo, a pre bih gledao njega 10 minuta po mecu nego Markoviceve cigle. Ili bih trpeo Cvetkovica isto tako 10ak minuta po mecu. Ta pozicija nam je najgora...
Zemunac

Postby rankoro » 06 Jan 2013, 19:53

Pavkovic je najbolji u igri 2 na 2 sa kim on ima da je igra u repreentaciji da ne pominjemo da bi zbog visine bio problem u odbrani
rankoro
Guest

Postby Baron » 06 Jan 2013, 20:00

Ma Pavkovic nema sansi, kad ranije nije dobio sansu, jos bi imali takve rupcage u odbrani...Pefi je najidealniji plej kojeg mozemo imati, potpuno kompatabilan sa Milosem..evo prebaci na Arenu 1, mozes ga gledati uzivo.
Baron

PreviousNext

Return to Reprezentacije