Remi wrote:@Statista, sta se desava tamo, pa su izazvali ovakav bes kod tebe?
Jel od starta imas takav stav ili? Sta kazu ostali Kragujevcani?
Meni je u startu sve to bilo onako, bas, ajde da ne ulazim u politiku sad.
Pored toga, ono sto je meni stvorilo jos vece gadjenje prema projektu, je ponasanje nekih "nasih" ljudi koji su sada u Kg.
Tegi wrote:VK Radnicki nije izazvao ocekivanu euforiju u Kragujevcu. Kada se ovde igrao turnir 3. evropskog takmicenja, uvodili su na bazen i prolaznike. Kada se igra protiv Banjice, Zaka i sl., ne dodje ni 20-30 ljudi. Bacene pare, a klub ce se izvesno raspasti na kraju sezone.
Iritira me bahato ponašanje, do ludila me dovodi.
Za ovih pola godine su mi ogadili vaterpolo doživotno.
Udovičić (trener, na njega mislim) je seljačina i čovek sa ekstremno niskim IQ, j... ga onaj ko ga doveo i ko ga plaća. Mada iskreno izgleda da ga i ne plaćaju, mnogo im se duguje pa možda to i objašnjava zašto drim tim

igra preko one stvari.
Elem, Kragujevac je posle decenija čekanja konačno dobio zatvoreni bazen, to je bio san generacija i konačno su naša dece dobila ono što mi nismo dočekali. Reakcija je bila fantastična, plivanje je postao najpopularniji sport u gradu među klincima. U gradu kao što je KG, više od 1000 dece trenira plivanje u ukupno 4 kluba i to su 90% deca iz osnovnih škola koja rastu i razvijaju se.
I sad neko kaže hajde vaterpolo, hajde nema problema, svi smo to podržali mada je to teško bacanje para u siromašnom gradu, za 500k su mogle da se srede sve fiskulturne sale u gradu da deca imaju gde da se normalno bave sportom a ne da vise na internetu i po ulici.
Od samog starta vaterpolisti se ponašaju kao skakvci koji su došli ko zna odakle i arče resurse domaćina. Njihovi zahtevi su maksimalistički i bahati i praktično su zaposeli bazen. Deca su potisnuta i izbačena, nekom velikom "milošću" im je dozvoljeno bilo da treniraju plivanje iza golova dok vaterpolisti rade svoj trening (njih 15 na 2/3 bazena) ali sad vidim ni to ne odgovara velikom stručnjaku Udovičiću, smetaju mu deca koja plivaju ne može čovek da vodi treninge.
Došlo je to do granice pucanje, pitanje je trenutka kada će narod popizdeti i najuriti ih motkama da bi deca imala gde da nam plivaju. Niko ne želi da vidi 20 džipova ispred bazena već 200 i više dece na bazenu u jednom terminu kada voda praktično ključa jer 4 kluba pliva paralelno u 25 staza.
Nek se nose odakle su došli, daleko im lepa kuća