Za koga navijamo veceras?
Dobro, znam svi protiv
mene Patsa, sto nam nece smetati da posaljemo Ray-a u zasluzenu penziju, A Flacco ce postati samo flekica, zakucana i zalepljena na cipelama Patsa.
Tom, veceras ga ni Zizela nece omesti, poslao je Kraft na Bali na snimanje nove reklame.
Prosle nedelje postao je QB sa istorijski najboljim skorom u PO, prestigavsi legendarnog Joa Montanu sa skorom 17:6. ( Joe je imao 16:7)
Joe je doduse osvojio sva 4 SB u kojima je nastupao (Tom 3 od 5) ali ima jos vremena... jos mnogo sezona cemo dominirati i osvajati SB
Belicik je takodje na pragu rekorda, vecerasnjom pobedom bi se izjednacio na drugom mestu po broju pobeda, a osvajanjem SB-a ove sezone bi stigao i prvog mesta po pobedama u PO.
Veliki pritisak, ali znaju Patsi da se nose sa tim.. zal zbog ponovne povrede Gronkovskog...nadoknadice Hernandez veceras to sa 3 TD

Wes ce istrcati jos 2 i to je to
U drugom mecu blagu prednost dajem Falconsima... jer nam vise leze, domacini su, losiji su defanzivno i lakse cemo ih dobiti u SB-u nego 49-erse...mada nam je ustvari svejedno, SB je nas
Ryan je iskusniji od Kaepernicka, doduse najvise iskustva ima u tome kako gubiti meceve u PO

kako god, oba meca na AS1, prvo Falconsi vs 49-ersi u 9, a mi pola sata posle ponoci.
Idemo Patsi

da odradimo ove indijance pa da u N. Orleansu za 2 nedelje zapevam, jazz, blues i suol za luzere, mi cemo jednu pobednicku: