вређај wrote:I nemojte da se smejete,jer i nije baš toliko smešno
Imam jedan vrhunski primer jednog mog vikenda...Čekam u sredu na četvrtak (ne ovaj nego tamo negde pred NG,na nekih 10ak dana pre) Memfis - Milvoki h2 bio je 9,5 hendikep i ako to dođe pošto je bila nešto jača uplata imam nekih 150 evra plusa,međutim ne lezi vraže Milvoki u prvom poluvremenu šutira nekih 25 posto iz igre od toga Elis i Dženings šutiraju nekih 1-25 mislim,nzm sad tačan broj,uglavnom Elis je na krjau ukupno imao samo jedan pogođen fg a Dženings je dao 20 poena iz nekih 30 šuteva..Nego i pored svega,Milvoki uspeva nekako da se vrati u meč i gubi pazi sad 9 razlike na 50sek do kraja. Pošto znam da u NBA vole ono što se kaže da otapkaju loptu do kraja,kontam da ako odbrane napad to je to,al ne lezi vraže jedan Moris Spejts šutira tek svoju treću trojku za celu sezonu iz UGLA i pogađa bez koske. Poslednji napad Milvokija se završava tako što Dženings naskače na trojku i levom nogom gazi liniju i pogađa za 2 i završava se 10 razlike...Taj vikend sam završio 300 e u kanalu gde sam mašio Njujork u onoj strašnoj seriji protiv Čikaga u MSG,neverovatno iznenađenje,gde jedan Inter odigra 1:1 kući sa Đenovom i promaši u 93.minutu onaj hrvat njihov najveću šansu u istoriji šansu,pogodi stativu sa pola metra i kao šlag na tortu sam čekao Man Junajted protiv Redinga u gosima za 25000 ali su odigrali 1:1 tako što su pogodili 2 prečke u drugom poluvremenu,a inače su vodili. Nije me mrzelo sve ovo da kucam

Lele, bolje je da ja ne pricam svoja kladionicarska iskustva, to bi bio vrh vrhova

Sada pre neki dan me zajebala kosarka, cekam poslednju utakmicu za nekih 150 evra- tim na koji sam igrao vodio 8 razlike minut pre kraja, a na kraju izgubili u petostrukom produzetku, gledao sam mec do pola 7 ujutru