Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby mali_buda » 08 Jun 2011, 22:31

Bolje je ovako. Moje je misljenje da na temi o transferima samo izbaujemo podatke ko je gde presao ili glasine, a da na zasebnim ligaskim temama diskutujemo o tome. Bice mnogo preglednije.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby mali_buda » 12 Jun 2011, 17:53

Žigić ostao bez podrške, Mekliš podneo ostavku
Image
Fudbaler Birmingema Nikola Žigić ostao je bez menadžera pošto je Aleks Mekliš podneo ostavku.

Mekliš je svoju odluku saopštio predsedniku Piteru Panuu putem i-mejla ne mogavši da se nosi sa razočaranjem zbog ispadanja u Čempionšip.

Iako je imao podršku Upravnog odbora Birmingema, kao i navijača, Mekliš je odlučio da promeni sredinu.
Ovim potezom je bivši menadžer Nikole Žigića pojačao pretpostavke da će narednih dana preuzeti Aston vilu.
Škot je bio jedan od onih u klubu koji je najviše cenio kvalitete reprezentativca Srbije.

Mekliš je vodio Birmingem od 2007. godine a najvećim uspehom u poslednje četiri godine smatra pobedu nad Arsenalom (2:1) u finalu Karling kupa.

BLIC
mali_buda

Postby mali_buda » 13 Jun 2011, 10:25

Meklaren u Notingem forestu
IZVOR: B92, BETA | ČŽ
Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Engleske Stiv Meklaren imenovan je za novog menadžera Notingem Foresta.

Image
Meklaren je sa bivšim dvostrukim šampionom Evrope potpisao trogodišnji ugovor, a u engleski fudbal vraća se posle tri godine.

Meklaren je smenjen sa mesta selektora pošto nije uspeo da odvede na Evropsko prvenstvo u Švajcarskoj i Austriji. Njegov osnovni zadatak biće da slavni klub konačno vrati u Premijer ligu.

Ove sezone bili su blizu, stigli su do plej-ofa, ali su u polufinalu poraženi od Svonsija. Upravo zato smenjen je dosadašnji menadžer Bili Dejvis.

"Potrudili smo se da reagujemo brzo jer nam se pružila retka prilika da obezbedimo dolazak trenera Meklarenovih kvaliteta", izjavio je Mark Artur, izvršni direktor Notingem Foresta.

Meklaren je trenerski posao učio od legendarnog Ser Aleksa Fergusona, kome je bio asistent u Mančester Junajtedu, a samostalno je osim reprezentacije Engleske vodio Midlzbro, Tvente i Volfsburg.
mali_buda

Postby Stoxan » 20 Jun 2011, 12:53

Saga se izgleda bliži svom kraju. Novi trener Čelzija biće Viljas Boas. A Porto bi trebalo da dobije 13.2 miliona funti.

Gus Hidink najverovatnije biće novi sportski direktor.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Jovan » 20 Jun 2011, 13:04

To bi bila odlicna kombinacija za Celsi.
Jovan

Postby VMJunior » 21 Jun 2011, 10:21

Ja cu da se upisam od srece ako tako i bude :duel:

Porto-Celsi,u toj relaciji greske nema!
VMJunior

Postby mali_buda » 21 Jun 2011, 12:09

Viljas Boaš "raskinuo" preko faksa!

Image
Trener Porta Andre Viljas Boaš jednom nogom je već u Čelsiju.

Mladi stručnjak, koji je sa Portom ove sezone osvojio triplu krunu, raskinuo je ugovor sa klubom tako što je poslao faks u kojem je čelnike kluba obavestio da nema nameru da nastavi posao.

To praktično znači da je misija Romana Abramoviča verovatno uspela, pa se učekuje da uskoro biti objavljen dolazak Portugalca.

Očigledno je da je Čelsi spreman da plati 15 miliona evra, koliko je potrebno da bi Viljas Boaš mogao da napusti klub pre isteka ugovora. Kako je prenela novinska agencija Lusa, Viljas Boaš je sam platio taj iznos, ali se veruje da je novac dobio od Engleza.

Ovaj mladi stručnjak, kojem predviđaju blistavu karijeru po uzoru na Žozea Murinja, već je imao prilike da radi u Londonu. On je u periodu kada je na klupi sedeo Žoze Murinjo bio jedan od njegovih najbližih saradnika, tako da poznaje situaciju u klubu.

BLIC
mali_buda

Postby Jovan » 22 Jun 2011, 10:39

Jovan

Postby mali_buda » 22 Jun 2011, 10:41

Nek im je sa srecom :okk:
mali_buda

Postby VMJunior » 22 Jun 2011, 15:15

Da li je moguce? :clap: :clap: :bliss:

Ovome se uopste nisam nadao,nisam verovao da ce otici iz Porta posle ove sezone..
Auu,pa ovo je fenomenalna vest!!!

vec je bio sa Zozeom u Celsiju,zna dosta igraca,stariji je od nekih tek godinu,dve :biggrin:

Sjajno,sjajno,sjajno!!Jedva cekam pocetak sezone!
VMJunior

Postby Reaper » 22 Jun 2011, 15:26

Sta se lozis Juniore, slozicemo vas kad pocne sezona :D
Reaper

Postby KKP » 22 Jun 2011, 15:54

Boaš ide stopama Murinja. Mislim da može puno sa Čelzijem, ali prednost dajem Junajtedu i Sitiju u novoj sezoni...

VM, izvini... :D
KKP

Postby Tumbas » 22 Jun 2011, 17:53

Ja sam optimista, ali pitanje je kako ce "matorci" (Teri, Lampard, Drogba, Ceh, Esien...) odreagovati na mladog trenera. Mozda u ovoj sezoni Boas i ne ostvari projektovano, ali ako bude strpljenja kod Romana, na duze staze ce biti pravi pogodak!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Panta » 22 Jun 2011, 17:59

Tumbas wrote:Ja sam optimista, ali pitanje je kako ce "matorci" (Teri, Lampard, Drogba, Ceh, Esien...) odreagovati na mladog trenera. Mozda u ovoj sezoni Boas i ne ostvari projektovano, ali ako bude strpljenja kod Romana, na duze staze ce biti pravi pogodak!

iskreno, cisto sumnjam.Ako ne osvoji prve sezone LS, dobice pedalu.

Voleo bih da gresim.
Fedor is back.
Panta

Postby Tumbas » 22 Jun 2011, 18:33

Mislim da ga moze slomiti taj preveliki pritisak momentalnog osvajanja LS! Mozda Gus kao direktor moze malo da umiri gazdu, da zajednicki naprave dobar plan i da u roku od npr 3 sezone pokupe pehar. Ne verujem da ce moci to da uradi odmah. Borice se sa prevelikim ocekivanjima, svojom mladoscu, iskusnim Man Utd (Fergi), prejakom Barselonom, Murinjom zeljnim "osvete" itd
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal