Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: KK Partizan 2012/13 - Déjà vu

Postby Vigo » 06 Mar 2013, 12:14

Taj D.Vujosevic je grobar srpske kosarke. Njegov koncept koji se zasniva na atomskoj odbrani je pogresan.Nije odbrana u nasem mentalitetu nego napad. Moramo ubrzati igru sa vise suteva i preuzeti litvanski model kosarke.Igramo zastarelu kosarku koja vise ne prolazi.
Vigo

Postby Zlaja » 06 Mar 2013, 12:18

A DV trenira sve domace igrace?
Evo sad imamo i drugog EL pa nek prozvode igrace za reprezentaciju. Po mogucstvu sto modernije.
Zlaja

Postby familija » 06 Mar 2013, 12:21

Aleksandar Nikolic:
"Napadom se dobija utakmica, a odbranom se osvajaju titule..."
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Doktor Mo » 06 Mar 2013, 12:22

Vigo wrote:Taj D.Vujosevic je grobar srpske kosarke.

Verovatno si pomešao imena i prezimena. :nisamja:
Doktor Mo

Postby Vigo » 06 Mar 2013, 12:27

Zlaja wrote:A DV trenira sve domace igrace?
Evo sad imamo i drugog EL pa nek prozvode igrace za reprezentaciju. Po mogucstvu sto modernije.

Pa i to srebro sto imamo nisu doneli igraci DV. Teodosic i Savanovic u prvom redu,a onda Bjelica i Keselj.Od DV su dali doprinos Velickovic i Krstic,ali ni izbliza koliko su izvikani.Narocito Novica.

Isto tako,ranije su medalje donosili ponajmanje igraci DV. Bodiroga,Stojakovic,Rebraca,Tarlac,Jaric,Gurovic,Radmanovic,Drobnjak,Tomasevic itd....svi ti igraci su stasali pre ovih titula od strane Partizana.Od tog Partizana se zapravo i ne moze igrati normalna kosarka...unistili su ligu i ostale klubove.
Vigo

Postby Baron » 06 Mar 2013, 12:30

Mozes da imas misljenje, al' ne mozes bas da lupas gluposti, Savanovic nije igrao 2009, Bjelica je tu bio samo da skace i lupa blokade, Keselj da opali poneku trojku..
Baron

Postby Doktor Mo » 06 Mar 2013, 12:32

Vigo wrote:

Pa i to srebro sto imamo nisu doneli igraci DV. Teodosic i Savanovic u prvom redu,a onda Bjelica i Keselj.Od DV su dali doprinos Velickovic i Krstic,ali ni izbliza koliko su izvikani.Narocito Novica.

Isto tako,ranije su medalje donosili ponajmanje igraci DV. Bodiroga,Stojakovic,Rebraca,Tarlac,Jaric,Gurovic,Radmanovic,Drobnjak,Tomasevic itd....svi ti igraci su stasali pre ovih titula od strane Partizana.Od tog Partizana se zapravo i ne moze igrati normalna kosarka...unistili su ligu i ostale klubove.

I gde uopšte stoji da Partizan mora da proizvodi igrače za reprezentaciju?!
Je l to postoji neki zakon za koji ja ne znam?
Doktor Mo

Postby harmonica » 06 Mar 2013, 12:32

Vigo wrote:

:stani:
Vigo, jesi li ti svestan na kojoj si temi zapravo :biggrin: Ozbiljna mentalna gimnastika ti je tvrdnja da Partizanovi igraci nisu doprineli reprezentaciji, mada imas pravo da verujes u sta god zelis, pa i u to da Krstic i Novica nisu mnogo doprineli medalji :facepalm:

A sto se tice ubrzavanja igre, ubrzavajte vi koliko zelite, a mi cemo polako... do F4EL :biggrin:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Grba » 06 Mar 2013, 12:34

Da mi je samo znati sta nam je to Radmanovic osvojio... :facepalm:
Grba

Postby Napredpartizan » 06 Mar 2013, 12:40

Lawrence wrote:Mozes da imas misljenje, al' ne mozes bas da lupas gluposti, Savanovic nije igrao 2009, Bjelica je tu bio samo da skace i lupa blokade, Keselj da opali poneku trojku..

Nije ni Keselj igrao te godine :biggrin:
Napredpartizan

Postby Vigo » 06 Mar 2013, 12:42

Miljenko wrote:Da mi je samo znati sta nam je to Radmanovic osvojio... :facepalm:

A eto taj Radmanovic bio clan prve petorke Lejkersa sa cuvenim Brajantom. I igrao finale NBA lige. A nije ga trenirao DV i nije iz njegovog rudnika kosarkaskih dijamanata. Zamisli?
Vigo

Postby Grba » 06 Mar 2013, 12:45

Vigo wrote:A eto taj Radmanovic bio clan prve petorke Lejkersa sa cuvenim Brajantom. I igrao finale NBA lige. A nije ga trenirao DV i nije iz njegovog rudnika kosarkaskih dijamanata. Zamisli?

Nijednog trenutka ja nisam osporio njegov kvalitet, pricamo o igrama za reprezentaciju. Ako se ne varam, on je bio u Indijanapolisu, ali ga je Pesic isterao.
Grba

Postby Vigo » 06 Mar 2013, 12:51

Miljenko wrote:
Vigo wrote:A eto taj Radmanovic bio clan prve petorke Lejkersa sa cuvenim Brajantom. I igrao finale NBA lige. A nije ga trenirao DV i nije iz njegovog rudnika kosarkaskih dijamanata. Zamisli?

Nijednog trenutka ja nisam osporio njegov kvalitet, pricamo o igrama za reprezentaciju. Ako se ne varam, on je bio u Indijanapolisu, ali ga je Pesic isterao.

A ne,samo zelim kazati da i van nadrealnih moci DV moze stasati u Srbiji dobar igrac.A Partizan prvak preko 10 godina,pa ne ide jbg.E vise takvih igraca nema jer su Danilovic i Vujosevic upropastili klupsku kosarku.Evo i ovaj poslednji mec protiv Cedevite vam je sudija pomogao.Iz razloga jer su u Partizanu te kosarksake gromade od kojih jedan ima sezonu i po u Dalasu.

Pa reprezentaciji ne valjaju Radmanovic,Jaric i Milicic hahahaha A sva trojica mogu predavati kosarku na tabli svim igracima koje je proizveo Vujosevic,osim Pekovica.
Last edited by Vigo on 06 Mar 2013, 12:55, edited 1 time in total.
Vigo

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Baron » 06 Mar 2013, 12:53

Napredpartizan wrote:
Lawrence wrote:Mozes da imas misljenje, al' ne mozes bas da lupas gluposti, Savanovic nije igrao 2009, Bjelica je tu bio samo da skace i lupa blokade, Keselj da opali poneku trojku..

Nije ni Keselj igrao te godine :biggrin:

Jesi siguran, ja se bas nesto ne secam mrzi me da guglam.
Nije bio u onom paketu koji je nagradjen za igre na univerzijadi sa Bjelicom i Macvanom ?
Teova utakmica protiv Slovenije je nesto najsavrsenije sto smo gledali u proteklih 10 godina u dresu reprezentacije.
Secam se da smo valjda 09.09.2009 savladali Spance, a Duda prosirio niz na neki neverovatan broj pobeda na startu takmicenja, al' mi to oko Keselja nesto mutno. Ako ti nije mrsko, ostavi sastav sa tog EP ovde..
Baron

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Baron » 06 Mar 2013, 12:59

Ajde izguglaj mi sastav, da vidim ostale pozicije :D Vujanic bese otpao tada iako je u kvalifikacijama bio kapiten ?
Nasao sam..
http://www.eurobasket.com/Serbia/basket ... ?Year=2009
Baron

PreviousNext

Return to Reprezentacije