Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Vigo » 06 Mar 2013, 13:05

Lawrence wrote:Ajde izguglaj mi sastav, da vidim ostale pozicije :D Vujanic bese otpao tada iako je u kvalifikacijama bio kapiten ?

Eto,Vujanic na primer. Jel i on iz cuvene kosarkaske laboratorije DV? Rakocevic,Drobnjak,Scepanovic....kako smo mogli biti prvaci Sveta i Evrope bez carobnjaka iz crno bele radionice koja 10 godina zari i pali srpskom kosarkom?
Vigo

Postby Dare » 06 Mar 2013, 18:58

Eto Vigo , ajde mi objasni , šta je taj veliki , najveći srpski košarkaški sin Darko Miličić napravio u svojoj karijeri ? JEDNO VELIKO NIŠTA ! Drugi pick na jednom od najjačih draftova bio , u karijeri ima 6poena i 4skoka u proseku. On je bitan u NBA ligi , kao što sam ja bitan u upravi Microsfta , ali svi se pozivate na njega .
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Vigo » 06 Mar 2013, 20:22

Kako nista,zar je malo biti 2. pik na draftu? Kako je moguce da je neki kosarkas iz Srbije bio 2. pik,a nije ga trenirao D.Vujosevic ?
Milicic je preko bare evo vec 7-8 godina,ugovori su mu enormni.Jaricu i Radmanovicu isto tako.Eto,3 NBA igraca iz Srbije,a nije ih trenirala trenerska gromada od DV. I nisu prosli cuveni Partizan koji izbacuje talente kao na traci.
Vigo

Postby Dare » 06 Mar 2013, 21:41

Pa ja te pitam šta je konkretno Darko Miličić osvojio , kakva mu je statistika u karijeri . Bio 2.pik , pa šta , ništa u karijeri nije napravio . Dobro uzeo je keš , a gde su rezultati ? Ima prsten , a u toj sezoni je igrao 13 stotinki prosečno. Zaista , strah i trepet je taj Darko Miličić .
Ja od srca želim da mi i dalje budemo "grobari srpske košarke" ako će to značiti da uzimamo titule redovno . A vi izbacujte igrače za reprezentaciju i budite stub srpstva. :)
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby rankoro » 06 Mar 2013, 21:48

Vigo wrote:Kako nista,zar je malo biti 2. pik na draftu? Kako je moguce da je neki kosarkas iz Srbije bio 2. pik,a nije ga trenirao D.Vujosevic ?
Milicic je preko bare evo vec 7-8 godina,ugovori su mu enormni.Jaricu i Radmanovicu isto tako.Eto,3 NBA igraca iz Srbije,a nije ih trenirala trenerska gromada od DV. I nisu prosli cuveni Partizan koji izbacuje talente kao na traci.

A ta trojica sto ih ti nabroja su cudo napravili u NBA
rankoro
Guest

Postby Vigo » 06 Mar 2013, 22:03

Dare wrote:Pa ja te pitam šta je konkretno Darko Miličić osvojio , kakva mu je statistika u karijeri . Bio 2.pik , pa šta , ništa u karijeri nije napravio . Dobro uzeo je keš , a gde su rezultati ? Ima prsten , a u toj sezoni je igrao 13 stotinki prosečno. Zaista , strah i trepet je taj Darko Miličić .
Ja od srca želim da mi i dalje budemo "grobari srpske košarke" ako će to značiti da uzimamo titule redovno . A vi izbacujte igrače za reprezentaciju i budite stub srpstva. :)

Konkretno,bio clan prve petorke u 4 NBA kluba i zaradio novca kao 10 godisnjih budzeta Partizana.A poznato je da su Ameri tvrdice,ni svojoj deci ne daju novac a kamoli nekom tamo Srbinu.Ali valjda Milicica gotive pa su mu dali 50 miliona na lepe oci.

Ranko@ Radmanovic bio clan prve petorke Lejkersa u finalu,rame uz rame sa Brajantom.Jaric bio svuda starter,igrao najvise za Kliperse i bio prvi plej.Ima 7 sezona u NBA,od cega je 6 bio starter.
Vigo

Postby rankoro » 06 Mar 2013, 22:10

Ti ih nakiti kao da su Divac,Djordjevic i Bodiroga ti podaci a pogotovo koliko para je Milicic zaradio nije pokazatelj nicega
rankoro
Guest

Postby Tegi » 06 Mar 2013, 22:12

Lawrence wrote:
Napredpartizan wrote:
Lawrence wrote:Mozes da imas misljenje, al' ne mozes bas da lupas gluposti, Savanovic nije igrao 2009, Bjelica je tu bio samo da skace i lupa blokade, Keselj da opali poneku trojku..

Nije ni Keselj igrao te godine :biggrin:

Jesi siguran, ja se bas nesto ne secam mrzi me da guglam.
Nije bio u onom paketu koji je nagradjen za igre na univerzijadi sa Bjelicom i Macvanom ?
Teova utakmica protiv Slovenije je nesto najsavrsenije sto smo gledali u proteklih 10 godina u dresu reprezentacije.
Secam se da smo valjda 09.09.2009 savladali Spance, a Duda prosirio niz na neki neverovatan broj pobeda na startu takmicenja, al' mi to oko Keselja nesto mutno. Ako ti nije mrsko, ostavi sastav sa tog EP ovde..

9. 9. 2009 smo igrali fudbal sa Galima, u isto vreme i basket sa Britancima. Ja sam naravno gledao tekmu sa kosarkaskom velesilom :biggrin: .
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Nikola » 06 Mar 2013, 22:23

Tegi wrote:
Lawrence wrote:
Napredpartizan wrote:
Lawrence wrote:Mozes da imas misljenje, al' ne mozes bas da lupas gluposti, Savanovic nije igrao 2009, Bjelica je tu bio samo da skace i lupa blokade, Keselj da opali poneku trojku..

Nije ni Keselj igrao te godine :biggrin:

Jesi siguran, ja se bas nesto ne secam mrzi me da guglam.
Nije bio u onom paketu koji je nagradjen za igre na univerzijadi sa Bjelicom i Macvanom ?
Teova utakmica protiv Slovenije je nesto najsavrsenije sto smo gledali u proteklih 10 godina u dresu reprezentacije.
Secam se da smo valjda 09.09.2009 savladali Spance, a Duda prosirio niz na neki neverovatan broj pobeda na startu takmicenja, al' mi to oko Keselja nesto mutno. Ako ti nije mrsko, ostavi sastav sa tog EP ovde..

9. 9. 2009 smo igrali fudbal sa Galima, u isto vreme i basket sa Britancima. Ja sam naravno gledao tekmu sa kosarkaskom velesilom :biggrin: .

Tako je :triprsta:
Na prvom fudbal, na drugom basket. Naravno, zna se sta se gledalo
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Baron » 06 Mar 2013, 22:25

Onda sam ja pogresio, al' znam sigurno da sam gledao basket :D

Bjezi imenjace, ne blati topik, kako fudbal pre basketice..
Baron

Postby Tegi » 06 Mar 2013, 22:27

A kosarka je kombinovano prenosena sa cetvrtfinalom US opena Djokovic-Verdasko. Bezveze.....

A ona pobeda nad Spancima je tada bila cudo nad cudima. Ljudi nisu ni znali da se igra EP. Posle 3/4 vodimo 19 razlike, a ja ubedjen da gubimo. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Vigo » 06 Mar 2013, 22:29

rankoro wrote:Ti ih nakiti kao da su Divac,Djordjevic i Bodiroga ti podaci a pogotovo koliko para je Milicic zaradio nije pokazatelj nicega

Tebi izgleda nista nije pokazatelj osim meca PAO-Alba Berlin ili Oly-Tofas. Jel to pokazatelj?

Prvo si se sprdao da su cudo napravili.A svi oni su bili clanovi prvih petorki u NBA klubovima.Ste treba vise? Mozda kao Stojakovic da igraju all-star? Vise je Radmanovic promovisao srpsku kosarku nego komplet Partizan sa svim titulama u poslednjih 10 godina.Da ne govorimo vec Jaric i Milicic.Jedan bio 2. pik na draftu a drugi ozenio Limu i igrao pleja za Kliperse.
Vigo

Postby Baron » 06 Mar 2013, 22:32

Kad smo kod Lime, jest' trula fora, al' ono moram i ovde da je ostavim :D Sve zene vole veliki, samo Adriana Lima :D

Da, secam se te utakmice, ja sam se kao i uvek necemu nadao, Gasol bio povredjen, prst cini mi se, katastrofa sutirao bacanja, Macvan nesto u picku materinu dobro odigrao. Bojanus bacanja gadjao :D
Baron

Postby rankoro » 06 Mar 2013, 22:35

Vigo wrote:
rankoro wrote:Ti ih nakiti kao da su Divac,Djordjevic i Bodiroga ti podaci a pogotovo koliko para je Milicic zaradio nije pokazatelj nicega

Tebi izgleda nista nije pokazatelj osim meca PAO-Alba Berlin ili Oly-Tofas. Jel to pokazatelj?

Prvo si se sprdao da su cudo napravili.A svi oni su bili clanovi prvih petorki u NBA klubovima.Ste treba vise? Mozda kao Stojakovic da igraju all-star? Vise je Radmanovic promovisao srpsku kosarku nego komplet Partizan sa svim titulama u poslednjih 10 godina.Da ne govorimo vec Jaric i Milicic.Jedan bio 2. pik na draftu a drugi ozenio Limu i igrao pleja za Kliperse.

Ajde za Jarica i Radmanovica i nekako(onaj argument za Limu je jak)ali Milicic u NBA vazi za jednog od najvecih promasaja u istoriji drafta i to ne samo NBA vec i NFL i NHL,biti visoko kotiran pik ne znaci nista dacu ti listu americkih igraca koji su bili u prvih pet na draftu pa nisu uradili nista a visina ugovora ne znaci nista to samo znaci da je neki vlasnik ili GM misli da ti toliko vredis kao igrac Milicic te pare nije opravdao zbog cega je onda toliko grijao klupu u svim klubovima u kojima je bio
rankoro
Guest

Postby Tegi » 06 Mar 2013, 22:36

Lawrence wrote:Kad smo kod Lime, jest' trula fora, al' ono moram i ovde da je ostavim :D Sve zene vole veliki, samo Adriana Lima :D

Da, secam se te utakmice, ja sam se kao i uvek necemu nadao, Gasol bio povredjen, prst cini mi se, katastrofa sutirao bacanja, Macvan nesto u picku materinu dobro odigrao. Bojanus bacanja gadjao :D

Nije igrao Bojan na toj utakmici. Maki je dao 2 bitne trojke, ali smo dobili zahvaljujuci odbrani- 57 poena smo primili i izvikanim :biggrin: Krsticu i Novici. Teo odigrao katastrofalno, tada je jos uvek vazio za jos jednog propalog talenta srpske kosarke u 21. veku.

Vigo, nemoj da se brukas.
Tegi

PreviousNext

Return to Reprezentacije