Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague (www.euroleague.net)

Postby AirBall » 08 Mar 2013, 18:47

217,4 za mene ovo kolo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby belpH #77 » 08 Mar 2013, 19:58

203.9 + Lampe danas koji trenutno ima -1
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby belpH #77 » 09 Mar 2013, 00:07

211.6 i n1 u nasU liZu za ovo kolo :copa1:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby nolinjo » 09 Mar 2013, 11:09

ja izbacio krleta ,i nakupio 186 mislim da mi je ovo rekord haj
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 15 Mar 2013, 23:44

Vidim da ti je prisao pratilac na samo 6 poena, bice klanica u poslednja 3 kola... Drzim ti fige da izdrzis...
AirBall

Postby Baron » 16 Mar 2013, 01:48

Nema Kondora, povukao se, u tisini sprema taktiku za poslednja kola. Sretno i od mene !
Baron

Postby kondor » 23 Mar 2013, 14:07

Drzim se nekako u vrhu, ali cu vjerovatno od narednog kola nazadovati. Pokusavam da se kontrolisem i to mi u zadnja 2 kola uspijeva, neke povrede i pozicija drugog pleja remete koncepciju. Cilj je uvijek bio prvo mjesto, tako ce i ostati :hatman:
kondor

Postby kondor » 28 Mar 2013, 15:51

Airball, sta kaze tvoje iskusno oko na moguci najbolji tandem PG? Sve sam blizi odluci Farmar-Mccalebb. Diamantidis je svakako najbolja opcija u normalnim okolnostima, ali mi se zadnje vijesti ne svidjaju i pitanje koliko ce forsirati. Teodosic moze dosta u nekoj run and gun produkciji a moze i uprskati, Planinic, Brown, Hickman... Nikad vise dilema na ovoj poziciji, a nikad vaznije :D Mislim da je ovo dilema za sve i da se tu lomi rezultat.
kondor

Postby AirBall » 28 Mar 2013, 15:59

Slazem se sa tobom i ja imam identican par plejmejkera u najboljoj ekipi s tim sto se ja borim za 300. mesto... :D

Ne igra Calloway tako da sledi veca minutaza Williamsu, a samo nam kombinaciju moze razbiti Mahmuti, ako resi da koristi Lucasa kao jedinicu...

Mislim da se koplja lome na krilima, ja cu rizikovati sa Kuzminskasom, odlican je od kad je Darden otisao...

Centri su vecita dilema, a za mene ostaje kombinacija James, Krstic, Davis i Mirotic...
AirBall

Postby kondor » 28 Mar 2013, 16:09

Ok, necu nista dirati ostale pozicije, neka ostanu i trece kolo uzastopno nepromjenjeni.

Farmar
Mccalebb

Fernandez
Spanoulis
Smith
Lucas

James
Davis
Krstic
Tomic
kondor

Postby AirBall » 28 Mar 2013, 16:12

Dobra ekipa, imam identican tim kao tim sem sto umesto Lucasa imam Kuzminskasa i umesto Tomica Mirotica, a sve ostalo nam je isto...
AirBall

Postby licimur » 29 Mar 2013, 07:17

Ja imam isto kao Kondor samo sto su mi plejevi Hikman i Planinic. Pred ovo kolo sam izbacio Tea, Vimsa i Mirotica a ubacio trojac makabija. Iskreno malo mi je cudno sto niste stavili Hikmanan, bilo je vidjeno da ce da odvali ovo kolo, on mi je bio prva i najsigurnija kupovina.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby kondor » 29 Mar 2013, 21:03

licimur wrote:Ja imam isto kao Kondor samo sto su mi plejevi Hikman i Planinic. Pred ovo kolo sam izbacio Tea, Vimsa i Mirotica a ubacio trojac makabija. Iskreno malo mi je cudno sto niste stavili Hikmanan, bilo je vidjeno da ce da odvali ovo kolo, on mi je bio prva i najsigurnija kupovina.

Ne znam za Aira, ali sam ja zavrsio s njim. Ubacivao sam ga u idealnim situacijama i uvijek me prodao, zadnji put protiv Siene kuci. Veceras Mccalebb ne moze zicer, Planinic udje brzo u probleme sa faulovima, zato Brown cijepa odakle god sutne :D Nemoguce je izaci na kraj sa ovom pozicijom. Nema Tomica, sa 2 kiksa sigurno padam na tabeli.
kondor

Postby kondor » 03 Apr 2013, 12:46

Za zadnje kolo imam nekoliko nedoumica kao i uvijek :hatman: Ocekujem od Aira da iskusno procjeni situaciju.

Diamantidis bi trebao uletiti ako je spreman. Ako nije, pojma nemam sta raditi sa ovom pozicijom i mozda ostavim ovu dvojicu.
Bogdanovic-ne treba im i to je jedina stvar koja me udaljava od njega, nema spora da je uz Spanoulisa i Fernandeza najsigurniji. Sto je najgore utakmica se igra u petak i moguce su svakakve promjene, iz tog razloga cu mozda maknuti Mccalebba.
Nocioni-najmanji favorit od ove petorice da ce se naci u ekipi, ali ga posmatram iz prikrajka :D Bude li promjena na sg-sf Lucas je prva opcija za sut kartu, a Smith nakon njega.
Mirotic- u slucaju da ne mijenjam nikoga na pg ili sg-sf mogao bi uletiti umjesto Krstica.
Lampe se namece, iako sam rekao da ga vise necu ubacivati, splet okolnosti tjera covjeka na svasta.
kondor

Postby AirBall » 03 Apr 2013, 17:14

Farmar
Diamantidis

Kuzminskas
Spanoulis
Fernandez
Bogdanovic

Lampe
James
Davis
Mirotic

Moj tim za poslednje kolo...

Mislim da je Bogdanovic pod MUST, jer je jedan od onih igraca koji moze napraviti 30+ index u poslednjem kolu, a ti imas prednost od 17 poena u odnosu na drugog i mislim da ti taj rizik ne treba, jer ce ga verovatno imati i on...

Lampe je takodje dobar izbor, jer je MUST win utakmica, a Siena lose brani centre, a ja i dalje guram Kuzminskasa sto zbog nedostatka kredita sto zbog toga, jer je igrac za prodaju zbog teske finansijske situacije pa nabija statistiku u poslednje vreme, a u to Walsh se povredio i nece igrati za Brose...

Za ove ostale ne znam, Mirotic uvek moze da iznenadi i da odigra 30+ rkg mec, mada je verovatno Krstic od njega konstantniji...

Jamesa i Davisa pretpostavljam da imaju svi...
AirBall

PreviousNext

Return to Fantasy igre