Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

NBA KLADIONICA

Re: NBA KLADIONICA

Postby twoface » 07 Apr 2013, 17:25

Nema ga nba insider da podeli neke poene sa nama, miš takodje ne ostavlja igrače, vredjaj prešao na MLB, manes nastavlja da igra tikete i pada, opšta depresija na topiku.

Odigrah jutros ovo, ova dva undera su manji ulog jer su popodnevne utakmice. Pol ne bi trebao da ima nekih vecih problema protiv Neša, ove sezone im je već ubacivao 18, 24, 30 pa ako ga sad izmalerišem znači da je ušao vredjaj duh u mene.

OKC - NY Under 206
LAL - LAC Under 203
C. Paul Over 18

Za večeras verovatno Detroit +5.
twoface

Postby crno-beli klan » 07 Apr 2013, 22:34

Jel igraju veceras Batum i Lilard ? Po meni veceras Klivlend 1h, Cikago - i mozda Dalas 2..
crno-beli klan

Postby mau5 » 07 Apr 2013, 23:24

bros
paul i griff otisli over, its :okk:
wall over 20
conley over 17
dragic over 14
i millsap over 15

fo' some money

edit: ne znam zasto sam otisao walla over, kapiram da kida u zadnje vrijeme ali u bradley-ev dzep su stavljeni mnogi. dokazi se johne
ghosts'n'stuff
mau5

Postby Nba Insider » 09 Apr 2013, 12:37

Pozz

HJUSTON - FINIKS HJUSTON OVER 112.5 @ 1.85 mozzartbet.rs

U OVOM MECU SASTAJU SE HJUSTON ,TIM KOJI IMA SKOR 43-34 I ZAUZIMA SEDMO MESTO NA ZAPADU I FINIKS SA SKOROM 23-54 TIM SA NAJLOSIJIM SKOROM NA ZAPADNO OBALI .
FINIKS JE U SERIJI OD CAK 9 PORAZA A NA 5 OD TIH 9 PORAZA SU PRIMILI PREKO 112 POENA , KLIPERSI SU IM UBACILI CAK 126 A MINESOTA I SAKRAMENTO PO 117 .
HJUSTON CE BITI MOTIVISAN ZA OVAJ MEC JER ZELE 6. MESTO U ZAPADNOJ KONFERENCIJI I PLEJ OF MEC SA DENVEROM KOJI IMA PROBLEMA SA POVREDAMA ( PRVOG PLEJA LOVSONA MUCI PETA A GALINARI JE ZAVRSIO SEZONU ) JER AKO OSTANU NA SEDMOJ POZICIJI IDU NA OKLAHOMU ILI SAN ANTONIO I PRAKTICNO SIGURNO ISPADAJU U PRVOJ RUNDI !!!
DAKLE IMAMO POPRILICNO MOTIVISANOG DOMACINA KOME SE VECERAS U POSTAVU VRACA I DRUGI STRELAC TIMA CANDLER PARSONS I DEMORALISANOG GOSTA KOJI JEDVA CEKA DA SE OCAJNA SEZONA ZAVRSI ...
NAPREDNE STATISTIKE KOJE KORISTIM PRILIKOM ODABIRA SINGLOVA ZA NBA KAZU DA JE HJUSTON EKIPA KOJA IGRA NAJBRZU KOSARKU U NBA , STO PREVEDENO U CIFRE KAZE DA PROSECNO IMAJU 98.6 POSEDA LOPTE PO UTAKMICI STO JE SKORO ZA TRI POSEDA VISE OD NPR OKLAHOME KOJA IMA PACE RATE OD 95.9 .
FINIKS JE U OVOJ KATEGORIJI TAKODJE DOBRO KOTIRAN I NALAZI SE NA 10. MESTU U LIGI SA OKO 95.6 POSEDA PO MECU ! DAKLE OCEKUJE NAS EKSTREMNO VISOK TEMPO !!!
HJUSTON IMA I VEOMA VISOK I OFANZIVNI REJTING KOJI MERI BROJ POENA KOJI TIM POSTIZE NA 100 POSEDA , A NJIHOV REJTING JE 107.2 POENA NA 100 POSEDA POSTO DANAS OCEKUJEMO MNOGO BRZ MEC NE SUMNJAM DA CE HJUSTON IMATI PREKO 107 POSEDA I UBACITI PREKO 112.5 POENA LAGANO POGOTOVO STO JE ODBRANA FINIKSA 23. U LIGI PO DEFANZIVNOM REJTINGU I PRIMA PROSECNO 106 POENA NA 100 POSEDA ...
HJUSTON JE U ZADNJE 4 UTAKMICE POSTIZAO 111 + POENA A PROSLU UTAKMICU JE ODIGRAO SA DENVEROM KOJI IGRA TAKODJE BRZ TEMPO (DRUGI PACE RATE 97.5 U LIGI ODMAH IZA HJUSTONA ) I REZULTAT JE BIO 132-114 ZA DENVER !!!!
DAKLE VECERAS BRZ TEMPO , RUN AND GUN KOSARKA , HJUSTON MOTIVISAN I POTPUNO ZDRAVA PRVA POSTAVA , SA DRUGE STRANE DEMOTIVISAN FINIKS SA KATASTROFALNOM ODBRANOM I ODSUSTVOM CENTARA (GORTAT I O NIL ) ....

ULOG 9/10
Nba Insider

Postby mau5 » 09 Apr 2013, 12:55

preletio sam preko ponude vecerasnje
i u oko mi upadose tri robusna
brook vs. philla, over jer philla nema kompetentnog centra u ovom trenu da ga brani (19,5)
howard vs. noh, over lal treba pobjeda i njegovi poeni, a kad su u rotaciji 7-8 igraca logicno je da ode over (17,5)
i ofc pekovic vs. golden state, over jer je naprosto brutalan (18,5)
ghosts'n'stuff
mau5

Postby Golden Warrior » 09 Apr 2013, 14:10

mau5 wrote:preletio sam preko ponude vecerasnje
brook vs. philla, over jer philla nema kompetentnog centra u ovom trenu da ga brani (19,5)
howard vs. noh, over lal treba pobjeda i njegovi poeni, a kad su u rotaciji 7-8 igraca logicno je da ode over (17,5)

Odlika GS ove sezone je da su skoro uvek uspevali da zaustave najvece pretnje protivnickih ekipa. Zato najvise problema imaju protiv Sacrementa,Houstona,Denvera,Chicaga, Orlanda koji nemaju nekog izrazito dominantnog igraca cijim bi se zaustavljanjem usporila protivnicka ekipa.

Nije malo tih 19 poena koje treba da da pogotovu sto je Bogut sirovincina koja snagom moze da mu parira. Ako krene da ih puni ne sumnjam da ce poceti da ga udvajaju.
Golden Warrior

Postby mau5 » 09 Apr 2013, 22:09

razumijem ja tebe, nisam ja zaboravio boguta ni slucajno.
zato i nisam stavio neko posebno objasnjenje za pekovica nego naprosto da je brutalan :D

u ostalim vijestima, cekam posle ove lude lige sampiona bruklina i lejkerse za pare
ghosts'n'stuff
mau5

Postby mau5 » 10 Apr 2013, 13:38

Golden Warrior wrote:
mau5 wrote:preletio sam preko ponude vecerasnje

Odlika GS ove sezone je da su skoro uvek uspevali da zaustave najvece pretnje protivnickih ekipa. Zato najvise problema imaju protiv Sacrementa,Houstona,Denvera,Chicaga, Orlanda koji nemaju nekog izrazito dominantnog igraca cijim bi se zaustavljanjem usporila protivnicka ekipa.

Nije malo tih 19 poena koje treba da da pogotovu sto je Bogut sirovincina koja snagom moze da mu parira. Ako krene da ih puni ne sumnjam da ce poceti da ga udvajaju.

objektivnost > subjektivnost, doista dzoni ode u under. bacio si anatemu na njega zlatni ratnice :D

dodje onaj tiket mix fudbal/kosarka

veceras wall over, i lal 2
ghosts'n'stuff
mau5

Postby Golden Warrior » 10 Apr 2013, 14:14

Kazem ti da GS stalno preuzima koncepcijski rizik da ga natrpaju sporedni igraci samo da zaustavi ove glavne, pogledaj i ucinak Rubia.

Dodatni problem za Pekmena je bio sto se igra maksimalno ubrzala u prvom poluvremenu pa se on totalno pogubio...
Golden Warrior

Postby twoface » 10 Apr 2013, 18:40

twoface

Postby вређај » 11 Apr 2013, 00:37

evo po jubilarni sto deseti put ove sezone da izrazim svoje gađenje prema milvokiju.
вређај

Postby вређај » 11 Apr 2013, 02:31

kad ekipa može da izgubi ako vodi 5 razlike i ima loptu na 30sek do kraja a protivnik ima samo 1 tajmaut. kad ja čekam da ona pobedi.
вређај

Postby вређај » 11 Apr 2013, 02:38

znači ovako 5 razlike za milvoki i lopta...30 sek do kraja...imaju 3 tajmauta orlando ima 1...da ne pričam da monta elis šutira nekih 6 od 22 iz igre i da su ostali bez dženingsa i sandersa u prvoj četvrtini...

dobiju 5 sekundi POSLE tajmauta koji su SAMI zvali...ne uspeju imbecili da ubace loptu niti da pozovu novi tajmaut iako još 2 imaju... prime 2 poena ...znači 3 razlike...faul na monti elisu koji pogađa samo jedno od 2 iako šutira 77,8 posto slobodna u sezoni...četiri razlike,orl napad,šutiraju trojku iz ugla,pogađa lik tablu sa strane,odbija se u ruke,ofanzivan skok,2 poena...2 razlike...monta elis opet na penalu,opet maši jedno...deset sek do kraja 3 razlike...prave faul na pola terena namerno da ne bi ovi šutirali trojku...ali nisu izašli iz bonusa,ostaje 5 sekundi....ubacuju loptu,mrtvi markiz denijels ne pravi odma faul nego pravi faul dok tobijas heris pravi neki dribling,ovaj nesretnik pogađa trojku uz faul,što naravno samo po nba standardima može biti continuation i nerešeno... i da stvar bude gora ostale 2 sek ali velikomučenk heris promašuje bacanje,dešava se jedna kvalitetna borba za loptu i narafvno ostaje samo 0,5 sek do kraja za milvoki da baci neki retardirani alleyoop koji nije bio ni blizu da prođe....i naravno x....i naravno da će da dobiju u produžetku minimum 10 razlike.....i naravno ja bih čekao posle njih bruklin h2 i finiks h2 za 14000...

ej živote lutalico
вређај

Postby Golden Warrior » 12 Apr 2013, 11:00

Preostale utakmice treba igrati + poene na ove smradove Carmela i Duranta jer je ocigledno njima bitnija nagrada za najboljeg strelac od play offa.
Golden Warrior

Postby nolinjo » 12 Apr 2013, 11:57

Golden Warrior wrote:Preostale utakmice treba igrati + poene na ove smradove Carmela i Duranta jer je ocigledno njima bitnija nagrada za najboljeg strelac od play offa.

igro ja sinoc 31.5 bilo melinja i durantinja 27.5

melinjo sutne 34 puta za 36 poena zaebo i kobea :ajdejebote:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje