Evo me s tekme...
Svaka čast momcima, izgarali su, nisu se predali ni na 7-4...kad neko vidi rezultat 11-8, pomislio bi da je rutinski, ali je na manje od 3 minuta bilo nerešeno...
U prve dve četvtine smo bili ujednačeni, smenjivali smo se u vođstvu, tako da se na pauzu otišlo sa 4-4...
U 3. periodu smo malo pali, što je Radnički iskoristio i došao do 7-4, ali momci nisu pali, tako da smo do kraja 3. četvrtine smanjili na 7-5, ali smo trebali da par sekundi pre kraja dobijemo i peterac, ali sudije, na nevericu Vujasinovića i nas koji smo bodrili Partizan, ništa nije svirao..
Ipak, ni to nas nije omelo, tako da smo uz par dobrih odbrana i velemajstorskih poteza (sjajan dribling Dedovića i gol, a onda i sjajan potez jednog našeg igrača koji je bukvalno trojicu igrača podigao, a onda prosledio do našeg igrača koji je iskoristio zicer)...onda Burić, koji do tad bukvalno kao da nije ni igrao, jer je bio dosta loš, postiže gol pod prečku, u poslednjim sekundama napada, ali mi uzvraćamo i izjednačavamo na 8-8...međutim, onda sudije sviraju peterac za Radnički, koji nije toliko diskutabilan, koliko je diskutabilno to što je to upravo preslikana situacija kao za nas pri kraju 3. četvrtine...u narednom napadu Radić brani (koji je bio baš dobar u drugom delu, dok je Soro bio dobar u prvom), a onda sudije opet sviraju peterac za Radnički...opet napominjem, peterci verovatno jesu bili, ali i mi smo imali dve takve situacije, pa nama nisu svirali...ali što kažu: "Domaći teren je domaći teren"...posle se malo videlo i naše neiskustvo, jer smo požurili u narednom napadu, a onda u odbrani grešimo, jer na samom isteku njihovog napada, gde suoni bukvalno samo čuvali loptu, naš igrač faulira malo grublje Udovičića daleko od gola, dobija isključenje i oni postižu i 11. pogodak...
Ne volim da ističem suđenje, ali zaista kriterijum suđenja nije bio isti za njih i za nas...
SC Park je bio zaista prepun, naravno ogromna većina je bila za Radnički, ali je bilo i nas Grobara u manjem broju...highlight je definitivno bila starija gospođa od nekih 60+ godina, koja je od samog starta glasno podržavala nekog našeg Ivana (ubrzo sam skontao da je to Rackov)...sve vreme je vikala, bodrila, radovala se našim golovima kao malo dete, da bi posle dosuđenih peteraca za Radnički, glasno uzviknula: "Sudija, uđi u vodu, ionako si njihov!"

Sve u svemu, ja sam zaista uživao u igri naših momaka...jeste Radnički po imenima bolji, ali razlika nije tolika, njima prednost donosi Zloković...ipak, verujem u pobedu u BG-u, a onda je u KG-u sve moguće..ali korak po korak, prvo da ih dobijemo na Banjici!