Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Prvenstvo i Kup Srbije u vaterpolu

Re: Prvenstvo i Kup Srbije

Postby Radnicki znaj... » 14 Apr 2013, 13:37

Pa to, meni je bilo cudno zato sto se prosle godine igralo na 2 pobede cini mi se.
Radnicki znaj...

Postby Звезда ле! » 14 Apr 2013, 14:18

Јесте, али су променили.
Звезда ле!

Postby Grande Alessandro » 14 Apr 2013, 14:55

Звезда ле! wrote:
Grande Alessandro, прати га данас исти број људи као и прошле године. Ове који гледају и коментаришу на форумима само када је дерби или нека важнија утакмица, њих не рачунам. Исто је и код вас. Да ли сте једном ове сезоне напунили Бањицу (а да то није утакмица у финалу Купа)? Нисте. Као и већина навијача (Звезда, Раднички, Партизан), пратите углавном када су важније утакмице. Звезда је бар напунила базен 10 пута ове сезоне, али су навијачи долазили и прошле и претпрошле године, када ту нису били Прлаиновић и екипа.

Dolazili su...njih 50 i prošle i ove i one tamo...
Ali kao i što si napisao...ove godine ste 10 puta napunili bazen jer je odjednom vaterpolo postao IN!
Koliko puta ste prethodnih godina napunili bazen? Jednom? Možda dva puta?
Znači mani me toga kako su zvezdaši pratili vaterpolo pre ove sezone...
Ovde generalizujem, jer pričam o svim zvezdašima, tj. većini...naravno da uvek ima onih koji su pratili i u doba Milanovica, Gocanina, Simenca, Bukica, Estiartea, brace Porcio...ali kao što sam i napisao to je nekih 5-10%...

kondor wrote: :copa1: Da li je to nama zabranjeno da pratimo vaterpolo, i da li je moje znanje automatski manje ako je Zvezda bila losa prethodnih 20 godina, i ako je daleko manji klub od Partizana? Pratio sam vaterpolo u doba Milanovica, Gocanina, Simenca, Bukica, Estiartea, brace Porcio, i kad Zvezda postane jaka ne smijem to da pokazujem jer su nam takvi kao ti prilijepili etiketu nepoznavaoca na celo, a ispadamo i licemjeri :laugh:

Jok...niko ne može da ti zabrani da pišeš ovo ili ono...
Još manje može da ti zabrani neko da pratiš vaterpolo...
Tebi svaka čast, ali ja sam prozvao generalno zvezdaše... Vas 5 ili 10% koji pratite vaterpolo jer volite taj sport, a ne zato što je sad to IN, jer naprasno imate dobar tim, sam izdvojio ali si ti to propustio da pročitaš...

Grande Alessandro wrote:Što se tebe tiče, svaka ti čast...ali ti si u oni 10%...možda sam i preterao...pre nekih 5%... ;)

Ako neki mogu da tvrde da je više od 10%, max 15%, navijača zvezde pratilo vaterpolo prethodnih desetak sezona onda je to licemerno! Kapiraš sad ;)
Grande Alessandro

Postby Звезда ле! » 14 Apr 2013, 15:11

Grande Alessandro wrote:
Dolazili su...njih 50 i prošle i ove i one tamo...
Ali kao i što si napisao...ove godine ste 10 puta napunili bazen jer je odjednom vaterpolo postao IN!
Koliko puta ste prethodnih godina napunili bazen? Jednom? Možda dva puta?
Znači mani me toga kako su zvezdaši pratili vaterpolo pre ove sezone...

Није тачно. И прошле сезоне су Делије напуниле базен 3, 4 пута. А два пута су били и на вашем базену (финале Купа и финале плеј-офа), али за то вероватно нисте ни знали, с обзиром да тада нисте ни били на ватепролу. Уосталом, када сте ви последњи пут били на ватерполо утакмици? Када сте освојили ЕЛ?

Ове сезоне су били више пута на ватерполу само због тога што смо играли и Лигу шампиона, па је било више квалитетнијих утакмица.
Звезда ле!

Postby Grande Alessandro » 14 Apr 2013, 15:19

Звезда ле! wrote:Није тачно. И прошле сезоне су Делије напуниле базен 3, 4 пута. А два пута су били и на вашем базену (финале Купа и финале плеј-офа), али за то вероватно нисте ни знали, с обзиром да тада нисте ни били на ватепролу. Уосталом, када сте ви последњи пут били на ватерполо утакмици? Када сте освојили ЕЛ?

Ове сезоне су били више пута на ватерполу само због тога што смо играли и Лигу шампиона, па је било више квалитетнијих утакмица.

Sad ću i ja...nije tačno!
Protiv kog ste to napunili bazen prošle sezone osim protiv nas...pa i tad nije bio pun...
Možemo ovako do sutra...
Grande Alessandro

Postby Milutinov Tata » 14 Apr 2013, 16:24

Ova prica koja se ciklicno ponavlja vec suvise smara. Mi navijaci Partizana moramo da "prihvatimo" da je neko ulozio pare u vaterpolo i da se do trofeja ne moze samo sa igacima iz svoje skole i timom gde je veliki broj igraca ispod 20 godina. Mislim da ciljamo na pogresnu adresu, treba videti zasto mi nismo uspeli svih ovih godina da dodjemo do nekog izvora prihoda. Pojedinim navijacima Zvezde bih samo rekao, ako je ekipa koja je od '88 do '06 uzela 2 (dakle samo dve) titule prvaka drzave drzavni projekat, eto priznajem gresim, jeste mi smo drzavni projekat sve ove godine.

Vaterpolo je sport entuzijasta, kod nas su svi klubovi prakticki u drzavnom vlasnistvu, kada neko dodje do neke funkcije pocne guranje omiljenog tima i tako to ide u krug. Predin je u vaterpolu bio dosta dugo i drzao Becej, u jednom trenutku je "dosao" do para, ulozio i doveo skor sve sto je vredelo u tadasnjoj SRJ. Partizan raspustio prvi tim '03, a sledece godine recimo doveo Sefika i Vasovica, da li iko misli da je bilo prijatno svima onima koji su prakticki otpusteni godinu dana ranije i nisu dobili ni dinara?

Ipak kako tako Partizan prezivljava sve ove godine i pravi dosta igraca od kojih su mnogi drzali reprezentaciju svih ovih godina od '96, bar bi to trebalo ceniti.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Звезда ле! » 14 Apr 2013, 18:25

Grande Alessandro wrote:Sad ću i ja...nije tačno!
Protiv kog ste to napunili bazen prošle sezone osim protiv nas...pa i tad nije bio pun...
Možemo ovako do sutra...

Ето, сад ћу да те поклопим и завршавамо.

Звезда - Орадеа

Звезда - Посилипо

Звезда - Партизан, плеј-оф

Звезда - Партизан, финале Купа

Има још фотки, али и ово ти је доста. Поздрав
Звезда ле!

Postby Totti » 14 Apr 2013, 19:10

Hvala Stoxane. Nadam se da cemo proci na fajnal-for evrolige,a tamo je sve moguce...
Totti

Postby 71:70 » 14 Apr 2013, 22:07

Izgleda da je lakse osvojiti ls nego nasu ligu..
Jbg, mladja vrti gde burgija nece
71:70

Postby andres86 » 15 Apr 2013, 12:41

Vaterpolisti Naisa u Superligi

Vaterpolo klub iz Niša pobedom nad Singidunumom rezultatom 5:4 u drugom meču baraža na čairskom bazenu obezbedio je plasman u Prvu A ligu Srbije sledeće sezone.

Niš ima i vaterpolo superligaša. Trud, rad i sjajne partije niških vaterpolista krunisane su plasmanom u najelitnije takmičenje u Srbiji. Posle pobede u Beogradu nad Singidunumom, Nais je potvrdio kvalitet i savladao beogradsku ekipu sa 5:4 posle 2 produžetka.

Pred punim tribinama bazena Čair vaterpolisti Naisa izborili su se za istorijski uspeh kluba, a meč su počeli vođstvom, ali je Singidunum ubrzo izjednačio i preokrenuo na 2:2, ali do kraja prve četvrtine Nais je uspeo da izjednači na 2:2.

U drugoj četvrtini Nais je odigrao bolje, pronašao je put do gola Arizanovića i taj deo igre dobio sa 2:0. Naredne dve četvrtine gosti su dobili sa po 1:0, a gol su postili 2 minuta do kraja regularnog dela. Usledila je velika šansa domaćih, ali je lopta pogodila prečku.

U prvom produžetku Nais je pokušavao da postigne gol, ali golman Singidunuma Arizanović imao 4 odbrane, dok sa druge strane Beograđani su grešili u napadima.

U prvom minutu drugog produžetka Nais je preko Milića postigao pobedonosni i istorijski gol i tako obezbedio plasman u Superligu.

NAIS - SINGUDUNUM 5:4 (2:2, 2:0, 0:1, 0:1, produžeci 0:0, 1:0)

NAIS: Kostić, Čavić 1, Milić 1, Sadiković, Bodrožić, Živić, Stevanović 1, Omerović, Šilj 1, Batić, Milošević 1, Manić, Vasić.

SINGIDUNUM: Arizanović, Petrović, Stjepanović 1, Čabrilo, Gigović, Katić, Bjelić 1, Avramović, Đorđević, Drašović, Alijagić, Simić 1, Kaličanin.

Juzne vesti

Image
Be a voice, not an echo
andres86

Postby Milutinov Tata » 15 Apr 2013, 18:32

Revans mecevi polufinala play off-a:

Војводина - Црвена звезда 7:13 (1:3, 0:4, 3:3, 2:3)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 300, судије: Виријевић (Зрењанин) и Рагач (Београд). Играч више: Војводина 11 (2), Црвена звезда 8 (4). Петерци: Војводина 2 (2).

ВОЈВОДИНА: Маринковић (6 одбрана), Босанчић 2, Максимовић, Вуксановић 2, Миличић 1, Васић 1, Гератовић, Рогановић, Његован, Убовић, Матковић 1, Цукић, Петић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик (12 одбрана), С. Рашовић 2, Стјчић 2, Ивошевић 2, Милићевић, Пијетловић 2, Аврамовић 1, В. Рашовић, Ранђеловић 1, Вапенски, Прлаиновић 3, Балаћ, Драксимовић (4 одбране).

Video

Ватерполисти Црвене звезде у два сусрета са по 13:7 савладали су Војводину и пласирали се у финале плеј - офа првенства Србије. Иако је резултат и у другом сусрету био као и у првом, сада је Војводина лоше почела, али је у трећој четвртини успела да се врати у меч.

Водили су Београђани са 7:1 на полувремену, али су онда у трећој деоници имали пад у игри. То су искористили Новосађани и серијом од 4:0 дошли на минус од два гола (5:7). Међутим, до краја меча Војводина је опет, као и у прве две четвртине, покушала индивидуалним акцијама , што против екипе као што је Црвена звезда не пролази. Док су домаћи играли колективно, агресивно и борбено, нарочито у одбрани, могли су и да парирају Звезди, али већи део сусрета нису тако играли.

Тренер Новосађана Дејан Станојевић није у поптуности био задовољан издањем својих пулена.

- Нисмо одиграли колективно, већ на индивидуалне нерезонске шутеве у првом делу, а ми тако не можемо да играмо. Немамо играче квалитета Шефика, Прлаиновића, Пијетловића, па само снагом колектива можемо нешто да учинимо -рекао је Станојевић и честитао црвено - белима пласман у финале.

Његов колега Дејан Савић био је задовољан и победом и резултатом.

- Имали смо високу предност, а онда је дошло до несхватљивог пада у трећој четвртини. Али, убрзо је све дошло на своје место - рекао је Савић.

Partizan – Radnički 7:9 (2:2, 1:1, 1:3, 3:1, 0:1, 0:1)

Bazen: „Banjica“. Sudije: Stefanović i Mišković. Igrač više: Partizan 6(3), Radnički 11(1).

PARTIZAN: Soro, Matović, Mandić 1, Obradović, Subotić 1, Rackov, Ćuk 1, Dedović 2, Čučković, Mitrović1, Tanasković 1, Jokić, Vukićević. Trener: Vujasinović.

RADNIČKI: Radić, Burić 1, Popović, Marković, Gak, Bašić, Ćirić, Čupić, Zloković 3, F. Filipović 2, Udovičić 3, Đ. Filipović, Lazić. Trener: Udovičić.

Video

U dramatičnom meču na Banjici Radnički je uspeo da pobedi Partizan posle produžetaka sa 9:7 (2:2, 1:1, 1:3, 3:1, 0:1, 0:1) i tako sa dve pobede okonča polufinalnu seriju i plasira se u finale prvenstva Srbije gde ga čeka Crvena zvezda koja je u dva meča bila bolja od Vojvodine. Prvi duel Kragujevčani su dobili u četvrtak na svom bazenu sa 11:8, a u Beogradu su došli do pobede zahvaljujući iskustvu kojim su u produžecima stigli do vrednog trijumfa. Osim rezultatskih preokreta, grube igre i incidenata meč su obeležile i greške za zapisničkim stolom posle kojih su emocije narasle pa je sam kraj utakmice protekao u burnim rekcijama. Od starta utakmice tenzije je bilo u bazenu, na klupama pa i na popunjenim tribinama. U takvoj atmosferi oba tima uložila su veliki napor da bi Stefan Mitrović na 6 sekundi pre kraja doneo produžetke crno-belima. Vanja Udovičić i Boris Zloković bili su najefikasniji u redovima pobednika sa po tri gola, dok je u redovima domaćih Nikola Dedović dva puta bio strelac. U samom finišu utakmice trener crno-belih Vladimir Vujasinović izgubio je živce, reagovao temperamentno na odluku sudija posle čega je dobio crveni karton. Pre njega zbog tri isključenja Uroš Čučković i Predrag Jokić morali su da napuste bazen ranije, a Mitrović je dobio direktno isključenje sa pravom zamene. Utisak je da je Radnički na kraju zasluženo slavio, ali da je nasuprot velikom kvalitetu igre, manjkalo rešenosti i autoriteta kod sudija i delegata.

Prvi gol postigao je Filip Filipović, u trećem minutu, kada je poslao projektil u desni gornji ugao nemoćnog Sora i doveo Radnički u vođstvo, ali je na drugoj strani uzvratio Nikola Dedović, sa igračem više – 1:1. Nedugo zatim Boris Zloković vraća prednost gostima i to sa spoljne pozicije, ali se Miloš Ćuk preciznom žabicom postarao da timovi odu na mini odmor poravnati – 2:2.

Odbrane su odrađivale odličan posao u drugom periodu, pa se na pogodak čekalo pet minuta, kada je prvo vođstvo Partizanu doneo Đorđe Tanasković, sa igračem više. Ipak, 26 sekundi pre isteka prvog poluvremena Vanja Udovičić postavio je novo izjednačenje, lukavim udarcem – 3:3.

Po povratku sa odmora „crno-beli“ su stigli do novog vođstva, preko talentovanog Dušana Mandića, koji je odlično uočio da je Radić ostavio prazan levi ugao i preciznim udarcem poslao loptu u mrežu. Kragujevčani su potom stigli do preokreta iz dve sjajne kontre, preko Zlokovića i Udovičića, da bi Filip Filipović još jednim razornim udarcem uveo svoj tim u poslednji period sa „plus dva“ – 6:4.

Mlada beogradska ekipa, koja nije imala šta da izgubi, uspela je da se ponovo vrati u meč. Najpre je Dedović smanjio zaostatak, a potom je Gavril Subotić fantastičnim udarcem doneo izjednačenje – 6:6. Iz novog kontranapada Zloković je ponovo doveo Kragujevčane u vođstvo, ali samo šest sekundi pre kraja regularnog dela Stefan Mitrović pogađa sa igračem više – 7:7.

Činilo se da će se brzo u produžetke, ali je napad Kargujevčana u zadnjim ternucima ponovljen čak tri puta zbog grešeke zapisničkog stola. Najpre je Aleksandar Ćirić pokušao da donese pobedu, ali je njegov udarac zaustavljen. Ivan Rackov je zaplivao ka golu Radića kako bi pokušao da eventualno uputi udarac.

Međutim igra je prekinuta jer nije krenulo vreme, pa je posle dosta konsultacija zvaničnika vreme vraćeno , a Radnički je dobio novu šansu. Rackov je posle faula nad Udovičićem isključen, vreme ovaj put nije zaustavljeno, pa je sat još jednom vraćen kako bi Radnički izveo akciji posle faula. Krgujevčani pokušavaju u par sekundi sa igračem više da dođu do pobede, ali nisu uspeli da pogode uz zvuk sirene.

Tenzija je dostigla vrhunac u produžecima, i utisak je da sudije koje su obavile solidan posao nisu imale autoriteta da na vreme smire strasti pa je meč u dobroj meri bio van njihove kontrole.

Samo 17 sekundi pre kraja prvog produžetka Filip Filipović je sjajno uposlio Damira Burića na centru, a ovaj iz odbojke savladao Sora.

Sve dileme oko pobednika rešene su sredinom drugog produžetka, kada je Ćirić povukao kontru i uposlio Burića, a ovaj nesebično asistirao neumoljivom Udovičiću – 9:7.

Najefikasniji bili su Vanja Udovičić i Boris Zloković sa po tri pogodaka, Filip Filipović je dodao dva, a Burić jedan. Na drugoj strani najefikasniji bio je Nikola Dedović sa dva gola.

“ Kao i u drugim aspektima života rad se nekada ne isplati. Osetio sam neke stvari koje ne funkcionišu na potrebnom nivou i na kraju meča sam reakcijom želeo da ukažem na te elemente kako se ne bi ponavljali ubuduće. Imam utisak da su neki propusti bacili senku na ovaj duel. U samom bazenu iskustvu Radničkog je presudilo, i tu nemam šta da dodam osim da im čestitam i poželim uspeh u finalu“, kazao je Vujasinović.

Posle meča Filipović je rekao da je njegov tm zasluženo pobedio, dokazao kvalitet, ali istakao da je morao pružiti maksimu kako bi savladao motivisanog i kvalitetnog rivala.

“ Čestitam Partizanu na odličnoj igri. Svašta smo preživeli večeras, ali smo na kraju zasluženo pobedili. Mislim da smo bili kvalitetniji i da smo uspeli to da dokažemo“, kazao je levoruki strelac.

Image

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Remi » 18 Apr 2013, 11:33

Umalo u hitnu da zavrsim posle utakmice sa Radnickim. Bolestan mrtav, 38,8 temperratura,
jos na kraju pritisak kad mi skocio mislio sam gotovo je :biggrin:
Nema veze, mislim ima, ali sve mora da nam se vrati. Samo rad i rad, a tu smo najbolji.
Remi

Postby Milutinov Tata » 18 Apr 2013, 14:11

Pored Naisa i Dunav je obezbedio mesto u prvoj ligi sledece godine dvostrukim trijumfom nad nekadasnjim sampionom Evrope Becejcem.

Vaterpolisti Dunava u utorak su na gostovanju pobedili Bečejac sa 11:7 i tako posle trijumfa u Novom Sadu u četvrtak od 9:2 okončali plaj-aut seriju i izborili učešće u Prvoj A ligi i naredne sezone. Gosti iz Novog Sada su uspeli da nanesu prvi poraz u sezoni Bečejcu na njegovom bazenu, i tako okončaju vrlo uspešnu sezonu pošto su isti igrači pored nastupa i opstanka u prvoj ligi osvojili i Kup Srbije za igrače do 17 godina. Bečejac je imao podršku navijača, i dobro je otvorio meč, ali domaći bez svog kapitena i najboljeg strelca Gorana Krstonošića nisu mogli više od časnog poraza.

Trener Dunava Marko Orlović posle meča izjavio je da je i pored ubedljive pobede u Novom Sadu očekivao težak meč, i da je protivnik dobar tim koji zaslužuje nastupe u najjačem takmičenju.

“ Ja sam očekivao da će ovo biti teška utakmica, iako smo mi pobedili ubedljivo u Novom Sadu znao sam da će Bečejac igrati maksimalno požrtvovano. To su fantastično školovani igrači, fizički dobro pripremljeni i mislim da im je mesto u najjačem takmičenju kao i nama“, kazao je Orlović za Radio televiziju Vojvodina.

Trener Bečejca Borko Marić čestitao je rivalu na uspehu i ocenio da je njegov tim dobro počeo, ali da nije uspeo da iznese čitav meč.

„Čestitam protivničkoj ekipi na pobedi, kao i mojim momcima koji su odlično odigrali. Krenuli smo dobro, ali smo stali, nismo imali dobru igru spolja i možda smo se prerano poradovali pobedi“, rekao je Marić.

Domaći su dobro otvorili meč imali vođstvo posle prve četvrtine od 4:2, i uz podršku publike i odličnog čuvara mreže Zorana Jerkovića delovalo je da mogu da izbore ‘majstoricu’. Međutim, mladi tim Dunava, koji je proteklih meseci sakupio veliko iskustvo igranjem u najjačoj konkurenciji, uspeo je da se vrati u meč i kontroliše rezultat da bi do kraja stigao do vredne pobede.

Bečejac je bio oslabljen neigranjem Krstonošića zbog suspenzije, a iskustvo i kvalitet kapitena falio je timu sa Tise u duelu sa mladim Novosađanima.

http://vaterpolovesti.com/2013/04/17/dunav-pobedom-u-beceju-ostao-u-elitnom-drustvu/

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Milutinov Tata » 27 Apr 2013, 03:59

Vaterpolo klub Radnički proslavlja danas svoj prvi rođendan, a već u subotu, od 17 sati, očekuje ga početak finalne serije plej-ofa Prve A lige Srbije, sa beogradskom Crvenom zvezdom, pred kamerama televizije B92, na beogradskom „Tašmajdanu“.

Tim povodom, danas su na konferenciji za medije, u prostorijama kluba, govorili pomoćni trener Radničkog, Dejan Jovović i igrači Dušan Marković i Đorđe Filipović.

- Posle osvojenog Kupa Evrope i plasman u finale je veliki uspeh za mladi klub kao što smo mi, u svečarskoj atmosferi, kada slavimo prvi rođendan. Očekujemo izuzetno teško finale. Odigrali smo dve utakmice sa Zvezdom ove sezone, dobili su nas na „Tašmajdanu“, a u Kragujevcu je bilo nerešeno, tako da su blagi favoriti u finalnoj seriji, u kojoj će imati i prednost domaćeg terena. Daćemo sve od sebe da u prvoj godini pokušamo da osvojimo i domaći šampionat. Bitno je da je ekipa spremna, kompletna, da nemamo povređenih igrača i verujem da su svi maksimalno motivisani da odigraju ovo finale – kazao je Jovović.

Ova dva tima odigrala su dve vrlo uzbudljive utakmice. Zvezda je na „Tašmajdanu“ slavila sa 10:8, dok je Radnički u svom „Parku“ propustio priliku da se revanšira i da sa liderske pozicije uđe u plej-of – 8:8.

- Blagu prednost bih dao Crvenoj zvezdi zbog uloge domaćina. Biće neizvesno kao u protekle dve utakmice koje smo odigrali u ligaškom delu sezone. Ako smanjimo svoje greške na minimum i ispoštujemo dogovor i taktiku iz svlačionice, možemo doći do povoljnog rezultata – smatra Dušan Marković, reprezentativac Srbije.

Iskusni vaterpolista Radničkog, Đorđe Filipović, koji je nedavno u svoju kolekciju dodao drugu medalju iz Kupa Evrope, želi da osvoji još jedan trofej:

- Došli smo do onoga što smo svi priželjkivali i zbog čega smo se i vratili u Srbiju, a to su trofeji. Jedan smo već osvojili, na veliko zadovoljstvo, kako igrača, tako i navijača, a napašćemo i drugi. Sigurno da će finalna serija biti teška i vrlo je moguće da će biti i dugačka, da će se igrati pet utakmica. Smatram da je Zvezda u blagoj prednosti zbog vrućeg domaćeg terena. Imaju dobru podršku navijača. To je sjajna stvar za srpski vaterpolo, da se napravi ambijent u kom svaki igrač želi da igra. Nadam se da će sve proteći u korektnoj atmosferi, kao što je bilo tokom cele sezone. Očekujem pravu rovovsku bitku. Mi ćemo se truditi da već u prvoj utakmici iskoristimo priliku za brejk, koji bi nam dosta značio u daljoj seriji. Daćemo sve od sebe, svi smo spremni, vredno treniramo i željno iščekujemo početak serije.

http://ritamgrada.rs/kragujevac/sport/vaterpolisti-radnickog-danas-slave-prvi-rodendan-u-subotu-finale-sa-zvezdom/

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

PreviousNext

Return to Vaterpolo