Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague (www.euroleague.net)

Postby Baron » 10 Apr 2013, 23:19

Ne bih da ti nesto userem, al' ja sam i dalje za Jamesa pre Mirotica, uz ogradu da nisam gledao ceo mec, jer se patim sa bet365 streamovima..razlog ? Jednostavan, James je bio prosecan i u ocajnoj partiji Makabija dok Mirotic nije blistao u ubedljivoj pobedi, a i licno ga ne gotivim.

DD - Hikman, svakako ovaj prvi, uvek..a ovaj poslednji dvojac mi je i najsumnjiviji, generalno gledano ne volim nacin igre Oly-ja, oni su ubice za index, uvek na mali broj poena, Papanikolau jeste suter, al' ritam suter, on obicno u serijama pogadja (bar kad ga ja gledam). Sve zavisi kako ce otvoriti utakmicu...lepo si primetio da se Weems vraca u formu, al' on moze da da 20 pts, a ima 8 index...izaberi sve suprotno od mene i neces lose proci, garantujem. Srecno, nadam se da ces se uspeti odrzati, danas si odradio lavovski deo posla...znas li na cemu ti je suparnik toliko kiksao, verovatno Spanulis ?
Baron

Postby kondor » 10 Apr 2013, 23:41

Uzecu u obzir tvoje analize, na pragu sam da mijenjam Diamantidisa :D Mirotic se izglupirao, ali ga je i Ankarali izbacio iz takta sudivsi faul u napadu, u 20 sekundi je napravio -4. Ne udje li u probleme sa faulovima moze dosta, a nisam primjetio da ga neko moze zaustaviti osim njega samog. On ima ono nesto kada se lomi, koliko se sjecam glavni je krivac sto se Kari nije nasao na FF.

Nije on toliko kiksao, ostvario je oko 160, sto je ok rezultat za ovo kolo. Spanoulis nije sigurno. Vjerovatno je stavio Hickmana umjesto Diamantidisa, sto govori da je vatreni navijac djece pireja, znaci da je dobar momak :D Mrsko mi racunati njegovu ekipu, moguce i da su bila 2 manja pomjeranja tipa Mirotic-James Lampe-Khryapa.
kondor

Postby AirBall » 10 Apr 2013, 23:45

Imao sam Jamesa u ekipi za veceras, ali vise nisam siguran... Ne prolazi im pik igra, njemu zatvaraju reket, a van reketa nema resenja, ne moze ni da kupi kos, ako se ne nalazi metar od kosa...

Mozda Lampe iznenadi, ali to je samo mozda...

Eventualno da Kondor ubaci Weemsa umesto Papanikolaoua... Sve ostalo ja ne bih dirao...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kondor » 10 Apr 2013, 23:57

To je to. U mecevima gdje su odbrane zategnute do maksimuma biram igrace sa vise rjesenja i prednosti koje mogu iskoristiti. Krstic, Tomic, Mirotic su napadacke masine i Khryapa koji je posebna sorta :D Sve to moze da padne u vodu i da James, ne daj boze, bude MVP, ode prvo mjesto, a i ko bi trpio moderatora. Vjerovatno necu nista dirati.
kondor

Postby AirBall » 12 Apr 2013, 23:29

Ode ti na 33 boda prednosti... Vise ne mogu da te uhvate ni sa lasom... :D

Za mene je ovo kolo bilo odlicno, jer sam zbog nedostatka kredita stavio Causeura koji je imao odlicnih 16, a samim tim sam mimoisao Papanikolaoua i Weemsa...

U ovom kolu sam bio 79. sa ostvarenih 180,4 poena i popeo sam se na sjajnu 282. poziciju, tako da ako mi se posreci mozda budem i u 250 na kraju... :jezik:

Spoiler: pokaži
Kakav fail od sezone... :facepalm:
AirBall

Postby kondor » 13 Apr 2013, 00:21

Naredno kolo je kljucno i ostane li prednost gdje je i sad mislim da nece biti problema do kraja. Izvjesno je da ce bar jedna serija zavrsiti 3-0, a moguce je i da Real ili Olympiakos zavrse posao u 3 utakmice. Sto je izbor uzi to je i mogucnost nekog preokreta manja, otkrio Ameriku :hatman:

Sad se namecu mnoge opcije, pa i tandem Hickman-Farmar ne djeluje toliko losije od ove dvojice. Lampe i James bi mogli umjesto Tomica i Mirotica. Papanikolaou ce skoro sigurno letiti, a umjesto njega uskacu Nocioni ili Lucas. Okrecu se domacinstva a samim tim i igraci :D Pitanje je koliko bih trebao da rizikujem, 2-3 izmjene cu sigurno napraviti.

Napravio si odlican rezultat za ovo kolo, naredne sezone ocekujem da to radis u kontinuitetu :D
kondor

Postby kondor » 15 Apr 2013, 00:45

Vas dvojica se probajte pripremiti za sutra da me probate odgovoriti od izmjena :D Lucas in-Papanikolaou, Lampe in-Tomic, James in-Mirotic, razmisljam i Hickmana ubaciti, samo ne znam umjesto koga. Ovo je prirodan okret domacih i gostujucih terena, samo da se prirodno ne promjeni i stanje na tabeli :D
kondor

Postby AirBall » 15 Apr 2013, 00:57

Ako vec moras da menjas pleja mislim da je Teo kriticniji... Ovo je kljucna utakmica za PAO, Diamantidis jednostavno mora da je odigra, a previse je iskusan da bi izgoreo...

Ostale tri izmene su skolske, svako normalan bi ih napravio pa vidi sta ti je manji rizik...
AirBall

Postby kondor » 15 Apr 2013, 01:06

Hickmana je rizik izostaviti ovo kolo i mogao bi do 20. U 2 lagana poraza je izvukao solidan indeks s obzirom na igru. Vjerovatno ce uskociti umjesto Teodosica, mada mi je i Diamantidis kritican. Lijepo napisah Hickman-Farmar ne izgledaju nesto losije od ove dvojice, vidjecu jos, ali su ove 4 izmjene skoro sigurne.
Treba sacekati Lawrenca, njegovo misljenje zlata vrijedi :D
kondor

Postby Baron » 15 Apr 2013, 02:13

Rekoh ti ja samo suprotno od mene i nema sansi da ne ostanes prvi do kraja :D Slazem se za Hikmena, red bi bio da zadivlja kao protiv Himkija recimo...DD je pruzio prosecne partije, a index nije patio (ok trojka za pobedu je genijalna ). Bice tvrda utakmica u Atini, a Caja CSKA prsti od indexa, ja bih dobro razmislio izmedju Tea i DD..Teo igra fantasticnu seriju protiv Caja i generalno od top 16 faze..

Krila su generalno najslabija, ne znam sta bih ti tu preporucio da odigras suprotno :D Weems mi je sumnjiv ima tu Emeterio, Nocioni, moze i Bdzelika, sve dobri defanzivci..

I dalje sam za Jamesa pre Mirotica :ajdejebote:
Baron

Postby kondor » 15 Apr 2013, 23:09

Favorit za izbacivanje je bio Teo, Air se slozio, Lawrence potvrdio :D

Hickman
Diamantidis

Spanoulis
Fernandez
Navarro
Lucas

James
Khryapa
Krstic
Lampe
kondor

Postby AirBall » 15 Apr 2013, 23:28

Dobra ekipa... Imam i ja sve isto sem sto guram Causeura umesto Lucasa zbog nedostatka kredita...
AirBall

Postby Baron » 15 Apr 2013, 23:38

Ja sve cekam da uzmes Mirotica pre Jamesa, pa da ovaj drugi izdomira, a ja ti to natrljam na nos :D
Baron

Postby kondor » 15 Apr 2013, 23:54

Samo da ne bude obrnuto :D valjda moze izvuci egal. Da sam ostavio istu ekipu imao bih samo jednog igraca (Diamantidis) na svom terenu, morao sam napraviti balans.
kondor

Postby Baron » 16 Apr 2013, 00:30

Ako razbije James u Londonu da nosis transparent najbolji anketar na svetu je Lawrence - Avangarda :D !
Baron

PreviousNext

Return to Fantasy igre