Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby Felipao » 29 Jun 2011, 16:22

Zervinjo,idemooooo.Josh Hazard i tobdzije iznose ovu sezonu :D Fabregasa oterati i ovako se vuche ko mrcina a umesto njega ulogu lidera preuzima Nasri :)
Ne mogu da verujem da ti paceri imaju tolike plate.Pa Diabi i Denilson nisu nista bolji od nekog mucenog Frimponga npr (nema valjda i on 50K)
Felipao

Postby Reaper » 29 Jun 2011, 16:34

Frimpong kao potencijalna legenda kluba ima 100k :D

Ma samo da uspemo nekako da uvaljamo one polovnjake, sunce mu poljubim, niko ih nece :( Denilson i Bentner bleje na transfer listi od maja, a niko da se javi. Ne znam zasto Venger drzi jos Rosickog-ja bi njemu otkaz dao pa nek se leci on u slobodno vreme za dzabe u Arsenalovoj klinici(ionako doktorima treba jos iskustva).
Reaper

Postby Fića » 29 Jun 2011, 17:03

Reaper, ne odgovori mi :)

Jel iskreno sa sigurnoscu ocekujes arsenal u prva 4 sledece sezone?
Fića

Postby Reaper » 29 Jun 2011, 17:06

Arsenal zavrsava 100% u prva 4 sledece sezone. To je kao da pitas da li ce Mancester zavrsiti u prva 4 ili Celzi ;)
Reaper

Postby Fića » 29 Jun 2011, 17:17

Eh sad, junajted nije zavrsio ispod treceg mesta u premijer ligi, pojacao se, doci ce mozda jos ko.. Pitam te zbog liverpula, ja mislim da ce i sl sezone i siti celzi biti ispred arsenala, a liverpul od kad je dosao daglis igra ko preporodjen, jos uz par pojacanja... Bio sam ubedjen u tiulu junajteda kao nikad, al me ovaj viljas boas sjebo :so:
Fića

Postby Reaper » 29 Jun 2011, 17:25

Pa pazi, Arsenal je celu proslu sezonu odigrao bez ubedljivo najboljeg odbrambenog igraca(Vermalen). On se oporavio i bice u timu. Blizu potpisa je i Kejhil, sto uz postojece Kosjelnija i Djurua ipak izaziva respekt(odbrana ce nam biti bar duplo bolje nego prosle sezone).

Na sredini mislim da opusteno mozemo bez Fabregasa(jos ako dobijemo trazenih 45 miliona ima da pevamo). U samom centru imas Songa, Vilsera i Remzija(ako izbacimo Nasrija i Fabregasa) koji po mom misljenju zasluzuju prvih 11, na bokovima su Volkot i Arsavin(mogu i Zervinjo i Vela).

U napadu je Van Persi uz podrsku Samaka(i Zervinja).

Nama ce sezonu, kao i svaku do sada, odrediti povrede. I naravno, ako prodamo i Fabregasa i Nasrija ocekuje se dolazak dvojca Mata-Hazard i po mom misljenju(ako nas zaobidju otvoreni prelomi i pokidani ligamenti) Arsenal ima ekipu za titulu.

P.S. Jedino sto bih ja licno promenio je levi bek. Znaci oterao bih Klisija u 3 lepe i potpisao bilo koga. Moze i Dusko Tosic :D
Reaper

Postby Fića » 29 Jun 2011, 17:32

Al arsenal uvek ima 5-6 povredjenih igraca, ja sam ubedjen u losu spremu i "preslabe" igrace...uvek padnu kraj februara, pocetak marta, ja i dalje mislim da ce tako biti i sad... I opet dovode zervinje i mate umesto nekog engleza, sa iskustvom u premijer ligi
Fića

Postby Felipao » 29 Jun 2011, 17:34

Fića wrote:I opet dovode zervinje i mate umesto nekog engleza, sa iskustvom u premijer ligi

Kao sto su prosle godine doveli nekog Nasrija...
Felipao

Postby Fića » 29 Jun 2011, 17:40

Jel bi pre imao eslija janga il zervinja? Mislim da su pare slicne..
Fića

Postby Reaper » 29 Jun 2011, 17:40

Fića wrote:Al arsenal uvek ima 5-6 povredjenih igraca, ja sam ubedjen u losu spremu i "preslabe" igrace...uvek padnu kraj februara, pocetak marta, ja i dalje mislim da ce tako biti i sad... I opet dovode zervinje i mate umesto nekog engleza, sa iskustvom u premijer ligi

Sto se tice napadaca i veznog reda kvalitetni Englezi staju na prst jedne ruke. Tu ja ne vidim problem uopste. Problem Arsenala su bili(nadam se da sam upotrebio pravo vreme :D) igraci u odbrani. Tu treba jedan iskusan Englez ili igrac koji vec neko vreme igra PL(ja licno protiv Sambe nemam nista, ma pevao bih bre da dodje). Ali i tu ubodes s vremena na vreme nekoga da valja(Vermalen je odusevio).

Arsenalu za titulu(po mom misljenju, je li :)) nedostaje kvalitetan levi bek i zadnji vezni (Bejns i Felaini i to je to).

EDIT: Fico, meni je Esli Jang prosek igrac, ali stvarno :dunno: Videcemo kako ce se snaci u Mancesteru, ali po mom misljenju, izvikan igrac.
Reaper

Postby Fića » 29 Jun 2011, 17:48

Reaper wrote:EDIT: Fico, meni je Esli Jang prosek igrac, ali stvarno :dunno: Videcemo kako ce se snaci u Mancesteru, ali po mom misljenju, izvikan igrac.

Nikako :) Najveci univerzalac ofanzivno u engleskoj, prekidi odlicni, brzina, dribling...od kad se u votfordu pojavio ja ga zelim u junajtedu.

Sta sam hteo da kazem, arsenal ima para, i u stanju je da dovede kvalitetne, izgradjene igrace. Kad bi to radio, bolje bi prolazio. A sad da l venger ima neki trip da radi sa njima ili sta, na znam, al ne mogu da verujem da mu u klubu to dozvoljavaju. Klub zivi i razvija se od trofeja, a toga godinama nema u arsenalu
Fića

Postby Reaper » 29 Jun 2011, 17:54

Fića wrote:
Reaper wrote:EDIT: Fico, meni je Esli Jang prosek igrac, ali stvarno :dunno: Videcemo kako ce se snaci u Mancesteru, ali po mom misljenju, izvikan igrac.

Nikako :) Najveci univerzalac ofanzivno u engleskoj, prekidi odlicni, brzina, dribling...od kad se u votfordu pojavio ja ga zelim u junajtedu.

Sta sam hteo da kazem, arsenal ima para, i u stanju je da dovede kvalitetne, izgradjene igrace. Kad bi to radio, bolje bi prolazio. A sad da l venger ima neki trip da radi sa njima ili sta, na znam, al ne mogu da verujem da mu u klubu to dozvoljavaju. Klub zivi i razvija se od trofeja, a toga godinama nema u arsenalu

Uh, koji zajeb u boldovanom delu :D Arsenal finansijski mozda i najbolje stoji u celoj PL(a i sire). Dugova uskoro nece biti uopste(sto je za verovali ili ne) i svake godine ostvaruju profit da se useres ;)
Reaper

Postby Bane » 29 Jun 2011, 17:56

Reaper wrote:
Fića wrote:Al arsenal uvek ima 5-6 povredjenih igraca, ja sam ubedjen u losu spremu i "preslabe" igrace...uvek padnu kraj februara, pocetak marta, ja i dalje mislim da ce tako biti i sad... I opet dovode zervinje i mate umesto nekog engleza, sa iskustvom u premijer ligi

Sto se tice napadaca i veznog reda kvalitetni Englezi staju na prst jedne ruke. Tu ja ne vidim problem uopste. Problem Arsenala su bili(nadam se da sam upotrebio pravo vreme :D) igraci u odbrani. Tu treba jedan iskusan Englez ili igrac koji vec neko vreme igra PL(ja licno protiv Sambe nemam nista, ma pevao bih bre da dodje). Ali i tu ubodes s vremena na vreme nekoga da valja(Vermalen je odusevio).

Arsenalu za titulu(po mom misljenju, je li :)) nedostaje kvalitetan levi bek i zadnji vezni (Bejns i Felaini i to je to).

EDIT: Fico, meni je Esli Jang prosek igrac, ali stvarno :dunno: Videcemo kako ce se snaci u Mancesteru, ali po mom misljenju, izvikan igrac.

Slazem se za Janga, izvikan kao i gotovo svi Englezi. Arsenal je po mom misljenju ispred Livpoola. Ogroman problem Arsenala je golman, njima treba neko poput Akinfeeva ili Lorisa ko ce uliti dozu samopouzdanja odbrambenim igracima a Koscelni i Vermelen mogu biti odlican tandem. Pare od Seska treba dati na Zervinja (Matu) i levog beka.
Bane

Postby Fića » 29 Jun 2011, 17:59

Nisam mislio finansijski, nego navijacki. Kapiram ja da je to biznis i sve, al meni bi bilo strasno da partizan ne uzme trofej 6,7 godina. Nije toliko za poredjenje naravno, al shvatas poentu. Arsenal je bio sa junajtedom najjaci klub od osnivanja premijer lige i od kad se jedan kostur starijih i iskusnijih igraca raspao, i trofeja je nestalo. To hocu da kazem, da sa iskusnijim, proverenim igracima koje arsenal moze da dovede, bilo bi i rezultata koje svaki navijac zeli.
Fića

Postby Reaper » 29 Jun 2011, 18:00

@ Bane

Golman je bio problem, mali Scesni brani ko lud. Mislim da smo dobili svoga Kasiljasa :D

@ Fica

Jbg, ideja je postojala, ali Venger je tu sjebao. Imao je ekipu i da ju je zadrzao sad bi se druga pesma pevala. Da je ostavio Turea, Hleba, pa i Adebajora uz ove postojece... loodilo u najavi :nargile: Ali jbg, on svake godine proda bar 1 nosioca igre. Ove godine se spremio Fabregas, a sa Nasrijem je klackalica. Ma mi smo lud klub i gotovo :sakaosto:
Reaper

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal