Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Diktator » 03 May 2013, 22:54

Oglala wrote:
ОГИ wrote:Jedva čekam da se još više aktivira ovaj PDF jer je samo ovde izgleda mjesto gdje će se pisati o košarci. :)

Kakav danak neiskustvu :D. Videces kad stigne prvi spisak pa krene rat oko toga da li ga je Duda sam sastavljao ili mu je Misko pomagao. Onda se podelimo na nas Dudiste i na njih "realne" i u zavisnosti od rezultata prelecemo iz jednog u drugi tabor. Poglavica "golubara" je Aleksa; zakleti neprijatelj pljuvanja lika i dela Ivkovic Dusana.

bila fantasticna godina..80%+ ga pljuje,a on nakon par meseci uzme evroligu :jumpall: :triprsta: :nisamodavle:
senilni starac & golubar..hell yeah.
btw,jel bese od ove godine na EP ide 12+2 igraca?
mene u vezi spiska zanima kako ce se razresiti situacija sa Kuzmicem,Velickovicem..ko ce izvisiti na 4,da li ce u tim uci Micov.
Od mladih su mi za 14 sigurni Micic & Bogdan..ali me ne bi cudio neki Dangubic...
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Tegi » 03 May 2013, 23:02

Aleksa9 wrote:Ja mislim da ce biti ovako nesto slicno, smao ce se lomiti Milosavljevic i Cvetkovic za mesto u 12.

Kakav crni Cvetkovic?! Ko da ga nismo gledali ovde do 25. godine.
Da je kao mlad oteran, pa da kazemo da je napredovao. A i Astana je kurton od kluba.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 03 May 2013, 23:19

A kakav crni Milosavljevic onda?!Astana sigurno nije kurton od tima.Da su kurton, ne bi mogli da dobiju Spartak u Sank Petersburgu, da dobije Himki 15 razlike uz 22 poena Branka.
Hezonja

Postby Tegi » 03 May 2013, 23:27

Aleksa9 wrote:A kakav crni Milosavljevic onda?!Astana sigurno nije kurton od tima.Da su kurton, ne bi mogli da dobiju Spartak u Sank Petersburgu, da dobije Himki 15 razlike uz 22 poena Branka.

Ovo sto sam ja gledao danas, izgledalo je tragikomicno.
Brankove brojke izgledaju lepo, ali tesko da je bolji sada nego kada je igrao ovde. Ne napreduje se od 25. do 30. godine.
Neka dobije poziv, neka dodje na treninge. Ako vredi, dobordosao je. Ako ne ume, najmanji problem je poslati ga na godisnji odmor.
Mislim da ga Duda nece ni zvati.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 03 May 2013, 23:33

DAnas su ih i sudije izmasakrirale, a i bili su znacajno oslabljeni, ja ih pratim citave sezone.
Kroz celu karijeru igra jaka takmicenja i ima odlicne brojke i partije.Zasto da ne, neki igraci ostvare veliki napredak u tom periodu.
Hezonja

Postby Tegi » 03 May 2013, 23:37

Aleksa9 wrote:DAnas su ih i sudije izmasakrirale, a i bili su znacajno oslabljeni, ja ih pratim citave sezone.
Kroz celu karijeru igra jaka takmicenja i ima odlicne brojke i partije.Zasto da ne, neki igraci ostvare veliki napredak u tom periodu.

Ja uopste nemam poverenja u tu VTB ligu. Malo, malo pa ovi najbolji timovi odigraju sa pola gasa.
Mislim da nikada necemo saznati da li Cvetkovic zasluzuje da dobije poziv.
Tegi

Postby Hezonja » 03 May 2013, 23:41

Tegi wrote:
Aleksa9 wrote:DAnas su ih i sudije izmasakrirale, a i bili su znacajno oslabljeni, ja ih pratim citave sezone.

Ja uopste nemam poverenja u tu VTB ligu. Malo, malo pa ovi najbolji timovi odigraju sa pola gasa.
Mislim da nikada necemo saznati da li Cvetkovic zasluzuje da dobije poziv.

Nikako se ne bih slozio sa tobom.To je mozda i najjaca liga u Evropi.Pogledaj skorove najjacih ekipa i sve ce ti biti jasno.
Hezonja

Postby hehule » 04 May 2013, 00:45

Micova sam potpuno izostavio na mom "izlaganju" sigruno je da zasluzuje poziv.

A sta mislite o Vladanu Vukosavljevicu kao trecem centru? Jeste da je '84 godiste, ali ima odlicnu statistiku u Ukrajinskoj ligi : 28min , 16.7pts, 10.6 rbd, 1.1ast, 2.4to i indeks 17.9 ? Mozda bi od njega imali vise koristi nego i od Stimca, ali jedino sto mi bode oci kod njega je 206 za centra, ali kad moze Kajl Hajns u Olimpijakosu da igra 4 sa 197, zasto on ne moze centra? :D
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Hezonja » 04 May 2013, 10:45

NTe wrote:Micova sam potpuno izostavio na mom "izlaganju" sigruno je da zasluzuje poziv.

A sta mislite o Vladanu Vukosavljevicu kao trecem centru?tcJeste da je '84 godiste, ali ima odlicnu statistiku u Ukrajinskoj ligi : 28min , 16.7pts, 10.6 rbd, 1.1ast, 2.4to i indeks ,17.9 ? Mozda bi od njega imali vise koristi nego i od Stimca, ali jedino sto mi bode oci kod njega je 206 za centra, ali kad moze Kajl Hajns u Olimpijakosu da igra 4 sa 197, zasto on ne moze centra? :D

Ma koji Vukosavljevic.Gledao sam ga par puta ove sezone i nije u top 8 nasih centara.
Hezonja

Postby Dare » 04 May 2013, 22:38

Koji crni Cvetković , jeste li normalni ? :D
KOŠARKA NIJE STATISTIKA ! Milosavljević ispred kvazi igrača Cvetkovića. :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby hehule » 04 May 2013, 22:50

Aleksa9 wrote:
NTe wrote:Micova sam potpuno izostavio na mom "izlaganju" sigruno je da zasluzuje poziv.

A sta mislite o Vladanu Vukosavljevicu kao trecem centru?tcJeste da je '84 godiste, ali ima odlicnu statistiku u Ukrajinskoj ligi : 28min , 16.7pts, 10.6 rbd, 1.1ast, 2.4to i indeks ,17.9 ? Mozda bi od njega imali vise koristi nego i od Stimca, ali jedino sto mi bode oci kod njega je 206 za centra, ali kad moze Kajl Hajns u Olimpijakosu da igra 4 sa 197, zasto on ne moze centra? :D

Ma koji Vukosavljevic.Gledao sam ga par puta ove sezone i nije u top 8 nasih centara.

Nisam ga gledao, ali citam na portalima da ima lepe brojke na utakmicama... Izneo sam svoje misljenje na osnovu statistike :D
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Nikola » 07 May 2013, 13:20

BoleBarca wrote:1. Teodosic, Markovic
2. Milosavljevic, Nedovic
3. Bjelica, Lucic, Micov
4. Savanovic, Erceg, Macvan
5. Krstic, Stimac

Samo imam dilemu na poziciji 4 da li ce uci Savovic umesto Macvana ili Ercega. Pre bih rekao Macvana posto i jedan i drugi mogu da uzmu minute na 5-ici, dok Erceg moze samo da odigra na cetvorci. Mada verujem da ce Boris ipak igrati za BIH.
I na poziciji centra umesto Stimca da li ce biti Marjanovic ili Gagic. Mozda cak i Perovic.
Za prve tri pozicije sam poprilicno siguran da ce ovako izgledati.

Slazem se skoro za sve, ali mislim da se Duda nikako nece odreci lako Novice i da ce on ici u Sloveniju
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby AirBall » 07 May 2013, 15:17

Novica je mnogo korisniji igrac i od Savana i od Macvana i od Ercega i slazem se da ga se Duda nece odreci...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby skeva » 07 May 2013, 15:56

Sve ovo stoji, sa tim sto ce Paunic ici umjesto Milosavljevica :)
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby civor » 07 May 2013, 16:07

skevurina wrote:Sve ovo stoji, sa tim sto ce Paunic ici umjesto Milosavljevica :)

Na osnovu cega ce Paunic ici,stvarno vise Ivkovic da mu je paun vanbracni sin vreme je da se rastave Milosavljevic nije neko cudo od igraca ali ako vec mora da ide defanzivni specijalista neka ide on
Baron je najveci kralj
civor

PreviousNext

Return to Reprezentacije