Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Cvele » 07 May 2013, 16:16

Ubedljivo najveca enigma je mesto drugog centra...

Jer je Kuzmic centar ili krilni centar?
Cvele

Postby Baron » 07 May 2013, 16:17

Centar, cisti..

Mislim da ako ga pozovemo, rado ce se odazvati, tako nesto je i Air pre mene pisao..bio bi veliko pojacanje.
Baron

Postby ОГИ » 07 May 2013, 16:18

Cvele wrote:Ubedljivo najveca enigma je mesto drugog centra...

Jer je Kuzmic centar ili krilni centar?

Centar.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby civor » 07 May 2013, 16:25

Lawrence wrote:Centar, cisti..

Mislim da ako ga pozovemo, rado ce se odazvati, tako nesto je i Air pre mene pisao..bio bi veliko pojacanje.

Zasto ga ne zovu onda postoji li neki administativni problem zbog koga ga ne mozemo zvati jer mi se cini da on radi sve da ne bi igrao za BiH
Baron je najveci kralj
civor

Postby Nikola » 07 May 2013, 16:27

Nadam se da Duda radi na tome, ali da se ne prica mnogo
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby civor » 07 May 2013, 16:33

Nikola wrote:Nadam se da Duda radi na tome, ali da se ne prica mnogo

Imas neki info ili nagadjas jer Kuzmic je mogao i proslih godina da bude pozvan pa nije jer koliko ja znam on nije igrao za mladje selekcije BiH
Baron je najveci kralj
civor

Postby Nikola » 07 May 2013, 16:51

Pa, dobro, do ove sezone nismo ni imali razloga da ga zovemo. Da, pisali smo ranije o proslogodisnjim pripremama i kako nije bas bio u sjajnim odnosima sa Acom Tricom.
Elem, nemam info, to je samo na osnovu onoga sto je Duda prico kod Tegija. U svakom slucaju, Bosanci ga hoce, pa i ako ga je Duda kontaktirao, to bi trebalo da se krije od javnosti dok ne bude (ako bude) ozvaniceno.
Inace, Kuzmic je bio solidan protiv Barce - 9pts 5 skokova
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Diktator » 07 May 2013, 23:01

Tintervju Mnogo polemike se vodilo oko vašeg neigranja za reprezentaciju. Šta se zapravo desilo?

- Oduvek sam hteo da igram za reprezentaciju i svako leto sam s nestrpljenjem iščekivao pripreme. Nema ništa lepše nego igrati sa svojim timom i pritom biti deo svog tog fantastičnog druženja. Međutim, kada sam shvatio da tu ima mnogo više politike nego košarke, penzionisao sam se što se tiče reprezentacije, sada već davne 2005. godine.

Sasa Pavlovic
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Dr. Lecter » 11 May 2013, 15:20

Моја процена састава репрезентације, базирана на искуству са Дудом и неким информацијама које имам.

Плејмејкери: Теодосић-Марковић-Мицић
Плејбек: Недовић
Бек: Богдоновић(можда и Милосављевић, Рашић, Трипковић, за ово нисам сигуран, али очекујем Богдана)
Крила: Мицов-Лучић
Крилни центри: Бјелица-Ерцег(Савановић)
Центри: Крстић-Штимац(Мачван)-Марјановић
Dr. Lecter

Postby vladream » 12 May 2013, 08:30

„Еурохупс”: Србија десеткована, отказали Мачван, Ерцег, Перовић и Марковић

Милан Мачван, Зоран Ерцег, Коста Перовић и Стефан Марковић неће играти за репрезентацију Србије на Европском првенству, док се одговор Душка Савановића још чека!?

Ова узнемиравајућа вест осванула је на грчком кошаркашком порталу „Еурохупс“ чији се извештач налази у Лондону на фајнал-фору Евролиге, одакле је, претпостављамо, и потекла прича.
Наиме, Грци истичу да је током путовања Душана Ивковића по Европи и разговорима са свим потенцијалним репрезентативцима, добио неколико негативних одговора, а само три позитивна – од Милоша Теодосића, Ненада Крстића и Немање Бјелице.
Селектора Србије је изненадило што су, наводно, Мачван, Ерцег, Перовић и Марковић дефинитивно одбили његов позив да лето проведу у репрезентацији и боре се у Словенији.
У извештају се не помиње Владимир Мицов, са којим је Ивковић такође разговарао док је био у посети Москви.
Уколико се ова информација покаже потпуно истинитом, а надамо се да неће, Србија ће бити знатно ослабљена на Евробаскету. Ипак, да сачекамо…

http://www.zurnal.rs/2013/05/12/eurohup ... index.html
vladream

Postby Raoul Duke » 12 May 2013, 09:38

Перовић и Ерцег неће много недостајати. Мачван хоће, а за Марковића немамо алтернативу.

Надам се да није тачно ово ...
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby ОГИ » 12 May 2013, 10:00

Za mačvana imamo alternativu. Savović, Savanović i Bjelica. :D

Valjda nije istina za Markovića.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Zlaja » 12 May 2013, 10:14

Ko je letos imao tezu o pevezanosti Beobasketa i reprezentacije evo jos jedne zanimljivosti. Ni jedan nije Miskov :biggrin:
A alternative su Micic, Novica, Musli :biggrin:
Zlaja

Postby misionimp » 12 May 2013, 10:15

Perovic ne bi ni isao u Sloveniju, ovo ostalo moze da se pokrije samo da ne bude jos otkaza, a izgleda da ce ih biti... Ako Stefan ne bude isao ocekujem da Micic dobije vecu sansu.
misionimp

Postby Oglala » 12 May 2013, 10:27

Sokiran sam i zgrozen (ako je istina). Ono sto je dobro u ovoj prici je to sto ni jedan od njih nije nezamenjiv. Nadam se da ce se ovi momci provesti kao Rakocevic (koji nas je toooooliko zaduzio) i da ce nakon medalje (pustite me da se nadam) cmizdriti sto ih niko ne zove nazad.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

PreviousNext

Return to Reprezentacije