Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Tegi » 12 May 2013, 10:32

Igrace Savan, nece ostaviti momke na cedilu.
Stefan bi bio ogroman gubitak, ali ce otvoriti prostor Micicu i Nedovicu.
Za Kostu mi je drago, Erceg i Macvan bi su nadoknadivi, ali su srusili veliku konkurenciju na cetvorci, a konkurencija donosi kvalitet.

Pljuvasmo Tea, a on ce se odazvati iako trpi daleko vece napore od svih gore navedenih.

Nadam se da je ovo samo podmetacina brata Grka.
Last edited by Tegi on 12 May 2013, 10:40, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby civor » 12 May 2013, 10:36

Ako je ovo istina onda ovo vise nije reprezentacija vec tim Miska Raznatovica moze Duda da se brani koliko oce to je tako,od ovih sto otkazuju najveca je steta za Markovica on nam je trebao,Perovica smo se konacno resili jedini problem je sto m,u je zamena Stimac,Macvan i Erceg nisu toliko dobri da bi se za njima toliko zalilo ali isto nam je reprezentacija postala sranje
Last edited by civor on 12 May 2013, 10:46, edited 1 time in total.
Baron je najveci kralj
civor

Postby hehule » 12 May 2013, 10:43

Ako je ovo sve tačno, ovu trojicu treba da je sramota, a Kosti Peroviću jedno veliko HVALA!

Da sam ja na njihovom mestu, poziv u reprenzetaciju dočekao bih kao poziv u vojsku. Napravio bih jedan veliki ispraćaj po' šatrom da selo godinama priča!
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Oglala » 12 May 2013, 10:46

civor wrote:Ako je ovo istina onda ovovise nije reprezentacija vec tim Miska Raznatovica moze Duda da se brani koliko oce to je tako,od ovih sto otkazuju najveca je steta za Markovica on nam je trebao,Perovica smo se konacno resili jedini problem je sto m,u je zamena Stimac,Macvan i Erceg nisu toliko dobri da bi se za njima toliko zalilo ali isto nam je reprezentacija postala sranje

Da, ali ne Dudinom krivicom. Pozvani su, ali su odbili - ne vidim sta je on tu skrivio (pod uslovom da je sve ovo istina, naravno).
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby civor » 12 May 2013, 10:58

Oglala wrote:
civor wrote:Ako je ovo istina onda ovovise nije reprezentacija vec tim Miska Raznatovica moze Duda da se brani koliko oce to je tako,od ovih sto otkazuju najveca je steta za Markovica on nam je trebao,Perovica smo se konacno resili jedini problem je sto m,u je zamena Stimac,Macvan i Erceg nisu toliko dobri da bi se za njima toliko zalilo ali isto nam je reprezentacija postala sranje

Da, ali ne Dudinom krivicom. Pozvani su, ali su odbili - ne vidim sta je on tu skrivio (pod uslovom da je sve ovo istina, naravno).

Sta ako odbijaju jer znaju da je to ustvari Miskov tim,sujeta sigurno igra ulogu u svemu ovome ali nije samo igracka sujeta u pitanju
Baron je najveci kralj
civor

Postby AirBall » 12 May 2013, 11:07

Ako je to tacno onda smo postali Beobasket reprezentacija, jer Markovic, Macvan, Erceg i Perovic nisu igraci od Zalizanog...

Realno tu je jedini hendikep Markovic kao backup plej, povratkom Novice i prebacivanjem Bjelice na 4 nama Macvan i Erceg ne trebaju...

Kosta odavno nije klasa za reprezentaciju, on je marginalac i u svom klubu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby feanorlfc » 12 May 2013, 11:13

Pa sad, Mačvan nam je veoma bitan igrač. Osim što je jedina normalna četvorka koju imamo, može po potrebi i na peticu. Za Stefana nemamo nikakvu zamenu, ma ni u najavi.
Last edited by feanorlfc on 12 May 2013, 11:16, edited 1 time in total.
feanorlfc

Postby Oglala » 12 May 2013, 11:14

civor wrote:
Oglala wrote:

Sta ako odbijaju jer znaju da je to ustvari Miskov tim,sujeta sigurno igra ulogu u svemu ovome ali nije samo igracka sujeta u pitanju

Buduci da je rec o petorici igraca od kojih su cetvorica dobila svoje mesto u timu, tesko da tako misle. Sta vise, bas zbog toga mi ova prica sad mirise na patku.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Henry » 12 May 2013, 11:17

U sve mogu da poverujem, ali ne i da je Macvan odbio poziv za reprezentaciju.
Covek je prosao sve sa nacionalnim timom od EP u Poljskoj, igrao kvalifikacije za ovo EP, logicnije bi bilo da je odbio poziv da igra u kvalifikacijama, jedino ako ima neki problem sa povredom.
Erceg je takodje igrao kvalifikacije tako da sumnjam da bi sada odbio.
Sto se Markovica tice, ne znam zasto je uopste i pozvan, kada on dugo nije igrao za reprezentaciju, a iako je pozvan, on to sigurno nije prihvatio, posto znam da je djubre, i u svadji je sa pola svoje rodbine.
Ukoliko je Kosta odbio, bio bih mu zahvalan.
Todoricu, mars iz Partizana!
Henry

Postby Oglala » 12 May 2013, 11:22

Markovic je propustio samo kvalifikacije zbog povrede.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby civor » 12 May 2013, 11:34

Ako ovi igraci koje je Ivkovic forsirao od 2008 kada je preuzeo reprezentaciju odbiju onda je problem u njemu jer nemoguce da svake godine imamo sve veci i veci broj otkaza,izgleda sa ove distance da je napravljena greska sto nije dobio otkaz 2011 posle EP nego je nastavio
Baron je najveci kralj
civor

Postby BoleBarca » 12 May 2013, 11:58

Naravno da je steta i za Macvana i za Ercega, ali nedostatak Markovica ne znam kako bi mogli da nadoknade Nedovic koji se jos uvek trazi izmedju pozicija 1 i 2, kao ni Micic koji ima 2-3 jake utakmice u karijeri. Da ne pominjem to sto je Stefan jedni igrac koji igra odbranu na bekovskim pozicijama. Ako je to tacno, onda bi trebao zvati Milosavljevica jer ne vidim ko bi tu mogao da igra odbranu: Teo, Vasa, Nedovic i Bogdan. Moze Micov da se spusti na dvojku ali to nece biti dovoljno. Odbrana ce nam biti kriminalna...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Henry » 12 May 2013, 12:15

SPORTAL.RS: Nema otkaza Ivkoviću

Košarkaška reprezentacija Srbije neće pretrpeti "teža oštećenja" u igračkom kadru na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, kako je to objavio jedan grčki portal. SPORTAL.RS saznaje, iz izvora bliskih Košarkaškom Savezu Srbije, da nije razgovarano sa svim igračima na tu temu i da, što je najvažnije, niko nije odustao od dresa reprezentacije na Eurobasketu. Izgleda da se Grcima "snilo, što bi im milo bilo".

Prema navodima grčkog portala, selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću za smotru najboljih evropskih selekcija otkazali su Mačvan, Marković, Erceg i Perović, dok je Savanović i dalje neodlučan povodom učešća u "operaciji Slovenija" iz određenih razloga. Ti navodi su daleko od istine.

Naime, kako SPORTAL.RS saznaje, trio Savanović-Erceg-Mačvan je voljan da i dalje bude deo reprezentacije, kao što je to bio i do sada, međutim, njihov dolazak na pripreme sa nacionalnim timom u velikoj meri zavisiće od njihovog zdravstvenog stanja. Poznato je da je Erceg ne tako davno "izašao" iz povrede i operacije Ahilove tetive, dok su Savanović i Mačvan bili roviti u određenim periodima sezone.

Što se tiče "španskog" tandema Marković- Perović, niko od predstavnika srpske "kuće košarke" sa njima nije ni razgovarao na temu igranja za reprezentaciju u Sloveniji a, za sada, ne postoji razlog zbog kojeg obojica ne bi bili pozvani. Sa njima će, kao i sa svim kandidatima za "A" tim, biti obavljeni razgovori u narednom periodu. Pre toga, uslediće i širi spisak reprezentativaca.
Todoricu, mars iz Partizana!
Henry

Postby milan2904 » 13 May 2013, 10:10

Savanovic potvrdio da nece igarti za reprezentaciju,mislim da ce biti isti slucaj i sa ostalima.Sto se tice pozicije broj 4 gde igraju Macvan i Savanovic mislim da bi idealno resenje uz Bjelicu bio Jorovic,cak sta vise mislim da bi o mnogo bolje resenje od ove dvojice,jer je dominantan u oba pravca,imao je odlicnu sezonu,glavni krivac zato je Igokea bila prva.Kosta ne verujem ni da bi igrao,sto se tice Stefana takodje mislim da ima boljih resenja poput Nedovica,pa cak i Vasilija.Mislim da bi u 12 morao da se nadje moj drug Gagi Milosavljevic,zbog njegove odbrane,a sada je vec postao i iskusan,ima dosta jakih utakmica iz sebe.

Mojih 12 :

Plejmejkeri : Teodosic,Micic
Dvojke: Rasic,Nedovic,Milosavljevic
Niska krila : Keselj,Lucic (?)
Cetvorke : Bjelica,Jorovic
Centri : Krstic,Marijanovic,Stimac
Last edited by milan2904 on 13 May 2013, 10:23, edited 1 time in total.
milan2904

Postby ИлићКапитен22 » 13 May 2013, 10:19

јел Кузмић беше одлучио да игра за Србију?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Reprezentacije