Zigara wrote:AirBall wrote:Zigara wrote:Mladji jeste ali bez perspektive.
Pozvan je kratkorocno da se zakrpi rupa a ako se vec to radi onda bolje zvati boljeg igraca.
Nebitno je 33 ili 26 godina.
Nije racunao ni na Kecmana nakon najbolje sezone koju je odigrao u karijeri, ocekivati debitanta od 33 godine kod Dude je po meni nerealno...
Ta pozicija nije bila kriticna i bilo je drugih igraca slicnog kvaliteta a uz to je tada bila aktivna parola "podmladjivanje".
Sada moramo da napadamo rezultat jer su nam igraci u najboljim godinama.
Jedan od većih Dudinih grehova je ta situacija sa Kecom, pri tome je čovek, koliko se sećam, odigrao cele kvalifikacije.
"Što se bekovske linije tiče sada sam odustao od svog dugogodišnjeg principa da kada na pripreme pozovem starijeg, iskusnog igrača on se ne bori za mesto među 12, već je siguran putnik na takmičenje, samo se bori za minutažu. Međutim, objektivno sagledavajući sve što se dešavalo tokom priprema i kontrolnih utakmica, kao i napredak mladih igrača na toj poziciji kao što su Paunić i Bjelica, a vodeći računa o prespektivi i dugoročnom programu za koji smo se opredelili, doneo sam takvu odluku i izostavio Dušana Kecmana. Kecman je veoma mnogo dao reprezentaciji, i prošle godine tokom kvalifikacija i sada tokom priprema za Šampionat Evrope. Za to mu svi puno dugujemo" rekao je Ivković
Paunić ispred onog Kecmana, važi...
The End.