Raoul Duke wrote:Казнио нас Савез (нисам знао ни да постоји тренутно) са три утакмица играња без навијача, због претераног славља титуле.
Није са три утакмице без навијача, него са три утакмице играња ван Ташмајдана. Надам се да следеће сезоне као домаћини нећемо играти против јачих тимова у те три утакмице.
Да и ја честитам ватерполистима Звезде и легендама, Дејану Савићу и Виктору Јеленићу, на дуплој круни. Раднички је био фаворит и пре почетка првенства, а и пре почетка петог меча у финалној серији, али су поправили одбрану, играли су агресивније и нису пуштали контре, и на крају су засужено дошли до титуле. Драго ми је да су у финалу добро играли и ови млађи. Мислим да је Страхиња Рашовић најбољи стрелац у финалној серији, а важне голове су постигли и Ранђеловић и Виктор Рашовић. Рађен ме је много нервирао у последње време јер ми се чини да је играо преко к****, али гол за титулу. Шефик одличан. Суђење опет није било добро, али је то сад мање битно. Што се атмосфере тиче, мислим да ово на ватерполу није виђено. И када су комшије играле у Европи и када су њихови навијачи ишли на те утакмице, то ипак не може да се пореди са ововом атмосфером.
Надам се да ће у Звезди остати већина играча, и да ће спонзори дати тих 350, 400 хиљада евра, јер то заиста није пуно.