Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Oglala » 24 May 2013, 16:03

Slazem se; ali mislim da nismo bez sanse za neki zapazen rezultat. Posebno zato sto posle ovih kvalifikacija i lose partije Teodosica u Londonu na nas niko vise ne racuna.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Vigo » 25 May 2013, 12:09

Oglala wrote:Slazem se; ali mislim da nismo bez sanse za neki zapazen rezultat. Posebno zato sto posle ovih kvalifikacija i lose partije Teodosica u Londonu na nas niko vise ne racuna.

Nismo bez sansi,nije niko bez sansi. Ali ne znam koji nasi igraci mogu ubacivati po 20-25 poena,sto ce biti potrebno za pobede i polufinale. Ne moze se samo odbranom osvojiti medalja.Moraju 2-3 igraca ubacivati minimum od 15 do 30 poena po mecu. Mi takve igrace nemamo.
Vigo

Postby Hezonja » 25 May 2013, 12:16

Vigo wrote:
Oglala wrote:Slazem se; ali mislim da nismo bez sanse za neki zapazen rezultat. Posebno zato sto posle ovih kvalifikacija i lose partije Teodosica u Londonu na nas niko vise ne racuna.

Nismo bez sansi,nije niko bez sansi. Ali ne znam koji nasi igraci mogu ubacivati po 20-25 poena,sto ce biti potrebno za pobede i polufinale. Ne moze se samo odbranom osvojiti medalja.Moraju 2-3 igraca ubacivati minimum od 15 do 30 poena po mecu. Mi takve igrace nemamo.

Ma najbolje Vigo da si rekao od 20 do 40.Imao si savrsen primer Olimpijakosa.Mi imamo 2 igraca koji bi u rukama trebali da imaju 15-20 poena, a to su TEo i Krstic.
Seti se Eurobasketa 2009. 3 igraca su bila dvocifrena prosecno, ali jedva preko 10 poena, osim Krstica.Mi imamo igrace koji bi mogli dobro da kaznjavaju.Recimo kada igraju p'n'r Teo i Krstic, imamo dobre visoke koje mogu da siri, otvore prostor i pogode za 3.Imamo odlicne sutere spolja, sjajnog Bjelicu koji uvek ima miss-match na trojci.
Nedovica koji je jedan od najboljih igraca u Evropi u tranziciji, koji uvek moze da promeni ritam nekim sjajnim potezom.
Nismo mi uopste slabi.

Sad tek vidim da je u tim kvalama 5 utakmica odigrao i Branko Cvetkovic.Mislim da ce biti na sirem spisku.
Hezonja

Postby Vigo » 25 May 2013, 12:27

Aleksa,necemo se lagati. Krstic je sa 25 godina tesko ubacivao vise od 15 poena.Sada je totalno nesiguran 1 na 1,promasuje zicere.U skoku je katastrofa.Krstic jeste patriota,posteno je igrao za nacionalni tim i tu spora nema.Ali on je na zalasku karijere.

Nedovic ni u svom slabasnom klubu nije lider. Bjelica je teski prosek,nista specijalno.Preslabo je to za polufinale-finale.

Jedina sansa jeste da na svezinu i foru ubacimo Lucica i Rakocevica i pokusamo na atmosferu ili prepad nesto uraditi.Sve ostalo je pogresno.Taj tim sa Krsticem,Bjelicom,Savanovicem itd. je svoje odigrao. Dostigli su maksimum na SP.
Vigo

Postby Hezonja » 25 May 2013, 12:32

Vigo wrote:Aleksa,necemo se lagati. Krstic je sa 25 godina tesko ubacivao vise od 15 poena.Sada je totalno nesiguran 1 na 1,promasuje zicere.U skoku je katastrofa.Krstic jeste patriota,posteno je igrao za nacionalni tim i tu spora nema.Ali on je na zalasku karijere.

Nedovic ni u svom slabasnom klubu nije lider. Bjelica je teski prosek,nista specijalno.Preslabo je to za polufinale-finale.

Jedina sansa jeste da na svezinu i foru ubacimo Lucica i Rakocevica i pokusamo na atmosferu ili prepad nesto uraditi.Sve ostalo je pogresno.Taj tim sa Krsticem,Bjelicom,Savanovicem itd. je svoje odigrao. Dostigli su maksimum na SP.

Vigo, taj Krstic je na zalasku karijere izabran u prvu petorku.Ritas nije slabasan klub, a Nedovic je bio lider u 2.delu sezone, a on u ovom trenutku ne treba da bude lider, nego da ubacuje ritam.
HAhahahhahah Bjelica je prosek...Svezina i Rakocevic u istoj recenici....

Nalupetao si se...
Hezonja

Postby Горан » 25 May 2013, 12:39

Šta mislite, hoće li Dragan Milosavljević ići u Sloveniju?
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby skeva » 25 May 2013, 12:46

Mozda, ako ima neke rodbine :jezik:
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Oglala » 25 May 2013, 12:53

Bjelica prosek?! Reprezentacija uopste nije toliko slaba + gotovo da nam se izvesno vraca vraca katalizator borbenog duha i uspeha (Velickovic).
Bjelica je u ovom trenutku najstabilniji igrac kog kao zemlja imamo. Tehnicki i takticki potkovan; za nuzdu moze da odigra od 1 do 4. Odlican rameni pojas i motoricke sposobnosti, borbeni mentalitet u visokom plusu; dabar napred, dobar nazad. Mozda i jedini potencijal za NBA ove generacije.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Dare » 25 May 2013, 13:01

Šta se primate , od kada se nalupetao kako su Biševac i Deki Stanković doneli i potrošili preko 50 miliona evra u Srbiji tokom svoje karijere nema šta da ga se sluša.
Reći da je Bjelica prosek , da Rakočevića ubaciti da bi dobili svežinu ... Ne verujem šta čitam.
Ako je Bjelica prosečan igrač , onda Vigo ko je ekstra klasa igrača ?
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Vigo » 25 May 2013, 13:02

Aleksa9 wrote:
Vigo wrote:Aleksa,necemo se lagati. Krstic je sa 25 godina tesko ubacivao vise od 15 poena.Sada je totalno nesiguran 1 na 1,promasuje zicere.U skoku je katastrofa.Krstic jeste patriota,posteno je igrao za nacionalni tim i tu spora nema.Ali on je na zalasku karijere.

Vigo, taj Krstic je na zalasku karijere izabran u prvu petorku.Ritas nije slabasan klub, a Nedovic je bio lider u 2.delu sezone, a on u ovom trenutku ne treba da bude lider, nego da ubacuje ritam.

Nalupetao si se...

Dobro,kako ti kazes. Idemo po medalju sa Krsticem,Bjelicom i Nedovicem.

Mi nismo mogli pobediti ni CG bez Pekovica i Vucevica ali dobro.Kako ti kazes.Ja lupetam a ti si strucnjak.

Dare@ Ekstra klasa su Vucevic,Pekovic,Tomic,Dragic,Sved itd. Mi nemamo nijednog osim mozda Teodosica koji je na granici.Stvarno ne znam kako nasi centri mogu sacuvati Vucevica i Pekovica.Ima da nas razlupaju.
Vigo

Postby Hezonja » 25 May 2013, 13:04

Vigo wrote:
Aleksa9 wrote:

Nalupetao si se...

Dobro,kako ti kazes. Idemo po medalju sa Krsticem,Bjelicom i Nedovicem.

Mi nismo mogli pobediti ni CG bez Pekovica i Vucevica ali dobro.Kako ti kazes.Ja lupetam a ti si strucnjak.

Pa lupetas, a za tebe sam strucnjak.Ne idemo samo sa njima trojicom, imamo jos dosta kvalitetnih igraca.
Pogledaj repku sa EP 2009 u Poljskoj, ko bi tada rekao da bilo sta mozemo.
Hezonja

Postby Oglala » 25 May 2013, 13:10

Dobro je ljudi, nema potrebe da prozivamo jedni druge zbog misljenja. Svi ga imamo i kod svakog se razlikuje (misljenje Dare, sram te bilo; sta ti sve nece pasti napamet :D ), to je normalno.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Dare » 25 May 2013, 13:12

Vigo brate , ja pitam za poziciju krilnog centra , na kojoj će igrati Bjelica. Koji je igrač ekstra klasa , igra u Evropi , ako je Bjelica teški prosek ?

Oglala - :laugh: Pročitah "svi ga imamo i kod svakog se razlikuje" i taman krenuh da odgovaram , kad vidim ono u zagradi . :biggrin:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Vigo » 25 May 2013, 13:16

Dare wrote:Vigo brate , ja pitam za poziciju krilnog centra , na kojoj će igrati Bjelica. Koji je igrač ekstra klasa , igra u Evropi , ako je Bjelica teški prosek ?

Oglala - :laugh: Pročitah "svi ga imamo i kod svakog se razlikuje" i taman krenuh da odgovaram , kad vidim ono u zagradi . :biggrin:

I Savanovic je bolji od njega.
Vigo

Postby Hezonja » 25 May 2013, 13:17

Vigo wrote:
Dare wrote:Vigo brate , ja pitam za poziciju krilnog centra , na kojoj će igrati Bjelica. Koji je igrač ekstra klasa , igra u Evropi , ako je Bjelica teški prosek ?

I Savanovic je bolji od njega.

:lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
Hezonja

PreviousNext

Return to Reprezentacije