Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Oglala » 28 May 2013, 11:00

Rakocevic, Milicic i Rakovic su dovoljno puta rakli ne, da bi se uopste razmatrali; pritom je prvi, kao i Radmanovic u ozbiljnim godinama. O tome koliko su neki od njih igrali i koje su uloge imali u timovima u kojima bili, ne treba mnogo govoriti. Ne vidim zasto bismo pozivali starce od kojih se u najboljem slucaju (sve i kad bi doneli kvalitet) moze izvuci jedna reprezentativna akcija, kad vec imamo mlade igrace koji nam ostaju, a nisu razigrani. Ti to iz tebi jasnih razloga vidis, mi (Aleksa i ja) ne i tu se prica zavrsava.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Napredpartizan » 28 May 2013, 11:03

Vigo wrote: Urazumi se malo.

To bi ti trebao da uradis :okk:
Napredpartizan

Postby BoleBarca » 28 May 2013, 11:04

Nadam se da ce savez biti pametan i da nece zvati stranca u reprezentaciju. Bolje i Pera Bozic nego Nelson. Mislim da bi nam stranci vise odneli nego doneli svojim prisustvom...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Dare » 28 May 2013, 11:07

Ozbiljno misliš što pišeš Vigo ? Ja lično bih radije gledao ovo što sad imamo , nego Jarića , Rakočevića , Miličića u istoj ekipi , jer oni zajedno nebi mogli ni trening na pripremama a kamoli utakmicu neku.
Em što se ovde pisalo u kakvom je fizičkom stanju Miličić , koliko Rakočević ima godina i kakvu je sezonu imao , te Jarić koji nije ni bleda senka onog starog Marka . Radmanović pih , imao 100 godina , a ništa nije igrao. I moja baba je nekad bila mlada i imala 20 godina , pa sad više nije , tako da to što su oni pre 7-8 godina ostvarivali okači mačku o rep.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Oglala » 28 May 2013, 11:12

BoleBarca wrote:Nadam se da ce savez biti pametan i da nece zvati stranca u reprezentaciju. Bolje i Pera Bozic nego Nelson. Mislim da bi nam stranci vise odneli nego doneli svojim prisustvom...

Slazem se; mislim da bi pozivanje stranca bio poslednji pucanj u kolena reprezentaciji. Kakva je da je, ona je uvek realna slika naseg trenutnog kvaliteta i to mora ostati. Ako nemamo keca za velike domete, igrace najbolji medju preostalima i tacka; sve dok se ne pojavi (ako se pojavi) neko ko je bolji. Ako krenemo da organizujemo nacionalni tim onako kako se to radi po klubovima, vise necemo ni imati igrace koji prave razliku.
Igras sa onim sto imas, da bi to sto imas jednog dana vredelo vise.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby misionimp » 28 May 2013, 11:17

Samo da ne bude jos otkaza, a verovatno ce biti... Nista, Duda sad da napravi ratnicku ekipu pa sta bude.
misionimp

Postby Vigo » 28 May 2013, 11:25

Oglala wrote:Rakocevic, Milicic i Rakovic su dovoljno puta rakli ne, da bi se uopste razmatrali; pritom je prvi, kao i Radmanovic u ozbiljnim godinama. O tome koliko su neki od njih igrali i koje su uloge imali u timovima u kojima bili, ne treba mnogo govoriti. Ne vidim zasto bismo pozivali starce od kojih se u najboljem slucaju (sve i kad bi doneli kvalitet) moze izvuci jedna reprezentativna akcija, kad vec imamo mlade igrace koji nam ostaju, a nisu razigrani. Ti to iz tebi jasnih razloga vidis, mi (Aleksa i ja) ne i tu se prica zavrsava.

Kao prvo,nije tacno da su rekli NE. Samo je Milicic dao preko milion za humanitarne pomoci.Toliko o njegovom patriotizmu.

Kao drugo,mi bolje igrace od njih nemamo. To je nepobitna cinjenica. I da nisu stari ne bi bili pozivani.Pa taj Milicic je zamalo dobio nervni slom jer su ga mediji razapali tako sto su ubedili narod daje on odbio poziv.Jaric je isto do prosle godine javno govorio da je otvoren za reprezentaciju. U nasoj kosarci se desava isto kao u fudbalu. Najbolji ne igraju iz nekih nedefinisanih razloga.
Vigo

Postby Oglala » 28 May 2013, 11:29

Vigo wrote:
Oglala wrote:Rakocevic, Milicic i Rakovic su dovoljno puta rakli ne, da bi se uopste razmatrali; pritom je prvi, kao i Radmanovic u ozbiljnim godinama. O tome koliko su neki od njih igrali i koje su uloge imali u timovima u kojima bili, ne treba mnogo govoriti. Ne vidim zasto bismo pozivali starce od kojih se u najboljem slucaju (sve i kad bi doneli kvalitet) moze izvuci jedna reprezentativna akcija, kad vec imamo mlade igrace koji nam ostaju, a nisu razigrani. Ti to iz tebi jasnih razloga vidis, mi (Aleksa i ja) ne i tu se prica zavrsava.

Kao prvo,nije tacno da su rekli NE. Samo je Milicic dao preko milion za humanitarne pomoci.Toliko o njegovom patriotizmu.

Kao drugo,mi bolje igrace od njih nemamo. To je nepobitna cinjenica. I da nisu stari ne bi bili pozivani.Pa taj Milicic je zamalo dobio nervni slom jer su ga mediji razapali tako sto su ubedili narod daje on odbio poziv.Jaric je isto do prosle godine javno govorio da je otvoren za reprezentaciju. U nasoj kosarci se desava isto kao u fudbalu. Najbolji ne igraju iz nekih nedefinisanih razloga.

Ne shvatam kakve veze te dve stvari imaju jedna s drugom?
Ako ne igraju za nas, nemamo ih. A sto se tice razloga, oni su za svakog od njih razliciti; neki su sami tako resili, neki se nisu nametnuli, a o neke su se mozda i ogresili. Sve u svemu, trosimo stranice na nesto sto se nikad nece desiti (oni u SLO).
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Vigo » 28 May 2013, 11:40

Imaju veze.Ako je bio spreman dati preko milion evra za pomoc,sigurno mu nije tesko proci pripreme sa reprezentacijom.A govorilo se kao da je odbio poziv,sto je notorna laz!

Sto se tice trosenja stranica,pisem sta ja hocu. Ako ti smeta,slobodno prosetaj ili mi ugasi profil.Generalno,o svim temama ovde(na forumu) svi imaju isto misljenje. Kao da su klonirani. Citate informacije iz stampe i na osnovu toga zakljucujete stvari.Posto Duda ne zove te igrace,onda i vi rezonujete da tako treba.
Vigo

Postby Oglala » 28 May 2013, 11:43

Pogresno si razumeo stranice; hteo sam da kazem da trosimo energiju na nesto od cega verovatno nece biti nista. Slobodan si da svoje vreme koristis onako kako tebi odgovara i da pises sta zelis dok god to ima veze sa temom i u skaldu je sa pravilima.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Vigo » 28 May 2013, 11:56

Nece biti nista jer komplet javnost i mediji su na strani trenera i saveza.Kada bi se mediji,novinari i navijaci pobunili,onda bi oni bili pozvani za reprezentaciju. Za te igrace se stalno traze neki razlozi za nepozivanje.Sada su na zalasku karijere i kao to je razlog.Ranije je bilo nesto drugo....i tako u krug.

Zar neko veruje da bi Radmanovic bio pozvan i kada bi igrao 25 minuta po sezoni? Ne bi. I jos hoce da ubede javnost kako su klinci bolji od proverenih NBA igraca!? Kolika je minutaza Tepicu,Velickovicu,Macvanu i ostalim? Zamisli da neka druga nacija ima igrace kao sto su Radmanovic i Jaric? Sagradili bi im zlatne biste,bili bi nacionalni heroji. Cuj ovo,vise je Radmanovic zaradio za jednu godinu nego Ivkovic i Vujosevic zajedno za cele karijere.
Vigo

Postby Dare » 28 May 2013, 12:12

Koji crni Radmanović i Jarić čoveče ? Jesi u mogućnosti ti da shvatiš , da Radmanović ima 33 godine , pogledaj koliku minutažu je imao u timu koji je osakaćen povredama bio. 5.8 minuta prosečno , uz 1.3 ppg i 1.1rpg , a ti pišeš kao da je LBJ lično.
Gde igra trenutno Jarić , a ? Darko Miličić , a ?
Ti dečko lupaš neverovatne gluposti , kakve veze ima koliko su zaradili Vujošević , Ivković , Radmanović tokom karijere sa Evropskim prvenstvom u Sloveniji ?
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Diktator » 28 May 2013, 12:42

Vigo je ocigledno saljivdzija :biggrin:
Pozicija 1,igraci koji ce najverovatnije biti u konkurenciji za evrobasket
1.Vasilije Micic
2.Stefan Markovic(ako ne otkaze)
ne bi me cudili pozivi za Miljenovica & Cvetkovica u ovoj situaciji,ali je realno da idu dva gorepomenuta + kombo varijante-->Rasic+Tepic :biggrin:
Ocigledno je da podmladjivanje koje je pocelo u kvalifikacijama 2008. nije dalo prave rezultate(ispusten London kao krajnji cilj),jedna medalja EP,jedno polufinale SP..tako da nam sleduje novo podmladjivanje,sto prisilno(povrede),sto zbog mizernih ucinaka pojedinih reprezentativaca..
Dopunu ocekujem na pozicijama 1,2,3 & 5 (Micic,Bogdanovic,Lucic,Marjanovic),te povratak Novice na 4.
15 igraca za EB
1.Micic/Markovic
2.Rasic/Tepic/Bogdanovic
3.Micov/Lucic
4.Bjelica/Velickovic
5.Krstic/Marjanovic/Stimac

tu do 15 imena dopuniti sa
Tripkovicem(?)
Seseljem (?)
Macvanom (?)

i to je jedna sasvim solidna ekipica..

edit:
zaboravio da stavim Nedovica (Combo G),Dangubica (G),Andjusica(PG/G),Kuzmica(C)-->verovatno jos po kojeg.
p.s.Savana nisam zaboravio,on je ocigledno svoje odigrao..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby AirBall » 28 May 2013, 12:44

Ne bih se iznenadio da pozove Kuzmica...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Nikola » 28 May 2013, 12:49

Nije valjda da se i ove godine vracamo na pricu o Radmanovicima, Milicicima i Stojakovicima...
Duda ima sansu da u verovatno poslednjoj reprezentativnoj akciji pokaze kakav je mag. Pravimo podmladjenu, ratnicku ekipu, pa sta bude
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Reprezentacije