Board index Tenis Teniseri i teniserke

Andy Murray

Re: Andy Murray

Postby alcesta » 02 Jul 2011, 11:47

Ja nisam mogla da gledam drugo polufinale ni tenis uopšte više, trebao mi je celodnevni oporavak, ali nisam sumnjala da će ovako da bude. :( Endi igru ima, ali glavu nema. Dok je ne pronađe nema slemova za njega, ali svaka mu čast što postiže ovoliko uspeha sa svim tim medijima na grbači. Ono pitanje o Rafinoj povredi je bilo stvarno :sick:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Liv » 02 Jul 2011, 15:44

Q. You said you need to work harder. Do you feel like maybe you don't work hard enough?
ANDY MURRAY: I work hard. Really, really hard.

:( Mukica.
Liv

Postby Delester » 02 Jul 2011, 15:54

mogu misliti koliko se satire
on igru ima, on nema kontinuitet, da li je to zbog engleske kraljice i svite, ili prosto zbog poremecaja paznje, ko ce ga znati. nije mu lako, ali ima dobrog druga novaka koji je kuburio taman toliko u svojim razmisljanjima i nadanjima da ce jednog dana dorasti zadatku.i istrajao.
novac ima, uslove ima, masineriju ima, znaci ostaje samo borba sa samim sobom.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Gama » 02 Jul 2011, 17:23

Spain's Rafael Nadal defeating Britain's Andy Murray in the men's semifinal match at the All England Lawn Tennis Championships at Wimbledon, Friday, July 1, 2011.
ImageImageImageImage
Ja mislim da bi on lakse podneo poraz u finalu, bar bi nadmasio Henmana u tome. Ovako su skoro pa isti.
Gama

Postby alcesta » 02 Jul 2011, 17:48

Ne znam baš koliko bi mu bilo lakše da izgubi još jedno GS finale i to kod kuće. Pogotovo kad samo zamislim šta bi mediji napravili od tog potencijalnog finala :tap:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Gama » 02 Jul 2011, 18:18

Mozda si i u pravu. Moguce je da ima neki strah od finala i novog poraza. Mozda se plasi da 4. poraz vec ne bi lako preboleo, da bi ga to dokusurilo, pa podsvesno bezi.
Gama

Postby Gama » 06 Jul 2011, 09:24

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da mu forma najboljeg igrača sveta Srbina Novaka Đokovića u poslednjih godinu dana daje nadu da može da osvoji gren slem titulu.

"Moraću da pronađem tih nekoliko dodatnih procenata kvaliteta ako želim da pobedjujem najbolje", rekao je najbolji britanski teniser i dodao:

"Znam da je to moguće, samo pogledajte Novaka. Sećam se njegovih teških poraza u polufinalu Vimbldona od Tomaša Berdiha i zatim od Nadala u finalu Ju-Es opena. Očigledno je da je mnogo napredovao od tada, time moram da se vodim i pokušam da iskopiram".

Marej je igrao u tri gren slem finala. Britanac je dva puta izgubio od Rodžera Federera i jednom od Novaka Đokovića.

"Imam 24 godine - sada je vreme kada ću biti na vrhuncu kada je reč o snazi i kondiciji, tako da moram da se dogovorim sa svojim timom šta će biti prioriteti u pogledu moje igre i treninga", napisao je Mari u svojoj kolumni na sajtu BBC-ja.

Bice Marej opasan sledecih godinu dana. Odavno mislim da mu je Novak najveci motivator i pokretac. Kopirao ga u osvajanju mastersa pa i pretekao u jednom momentu. Videcemo da li ce tako biti i sa GS.
Sledi nam vrlo interesantan nastavak sezone. Ne sme Nole da popusti jer mnogo vise njih sada vreba (Rafa, Fed, Marej, Delpo....)
Gama

Postby Gama » 07 Jul 2011, 17:33

Kazem vam ja, krece Endi Noletovim stopama :biggrin:
He's lost to Rafa Nadal in the semi-finals of Wimbledon, yet two days later he's arriving at the team hotel ready for work. Not many players would do that
Leon Smith - Great Britain Davis Cup captain

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/14070425.stm
Gama

Postby Liv » 07 Jul 2011, 22:15

Za Andija postoje samo dve varijante, ili ce da prelomi i pochne da dobija bitne mecheve u sledecih godinu dana ili ce da pukne skroz od pokushaja a neuspevanja da postigne zheljeni rezultat. On mnogo ulazhe u sebe. Pitanje je samo da li je taj kalibar. Ja mislim da nije.
Liv

Postby NadjaM » 07 Jul 2011, 23:30

Ja imam utisak da ce on da prelomi,al' na koju stranu,ne znam...salim se :biggrin:

Ma opravice se on,kad-tad.Samo mora i njemu nesto vazno da se desi,kao Novaku osvajanje Davis cupa,da pocne da igra bez straha.
To moze da bude neka glupost,koje mozda i nece biti svestan.
Sigurno ce mu i Novakov primer dosta pomoci.Ja sam optimista za njega.
NadjaM

Postby Goca_64 » 08 Jul 2011, 00:15

Liv wrote: On mnogo ulazhe u sebe. Pitanje je samo da li je taj kalibar. Ja mislim da nije.

Igracki, mislim da jest vrlo kompetitivan, stavise, ima jos i mesta napretku, ali ono sto smo davno konstatovali je "mentol". Ako to ne resi, ostace veciti luzer bitnih meceva.

NadjaM wrote: Ja sam optimista za njega.

I ja... ali, ne mogu da predvidim kad ce se to desiti. Vremena svakako nema na pretek, zato sto su tu ova prva trojica, tu je i Del Po koji se nece tek tako zadovoljiti jednim GS-om, a da ne pricamo da mogu da "izniknu" niotkuda neki novi momci u perspektivi.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby vanjabarsa » 08 Jul 2011, 06:34

i ja sam neko ko bi voleo da andy prelomi i da borba za sam vrh bude zanimljiviji za gledaoce. ako mu je vec nole pokazatelj i uzor , mora da resi pitanje boxa tj. mame (video je kako se tata izbacuje, a ne da on smiruje mamu), para ima - mora da okupi tim u koji veruje i koji veruje u njega a ne da luta pa bude bez trenera .
on je ste materijal sa perspektivom, ko ce to da zbrusi i da li ce, pokazace vreme .
vanjabarsa

Postby georgina » 11 Jul 2011, 11:01

NadjaM wrote:Ja imam utisak da ce on da prelomi,al' na koju stranu,ne znam...salim se :biggrin:

Ma opravice se on,kad-tad.Samo mora i njemu nesto vazno da se desi,kao Novaku osvajanje Davis cupa,da pocne da igra bez straha.

jeste za noleta bio znacajan taj dc i on sam to podvlaci, ali meni se cini da je kod njega jednako bitan momenat bio ono spasavanje dve mec lopte protiv feda na uso i uopste, ta pobeda. u tom mecu je razbio nekoliko negativnih obrazaca.
georgina

Postby NadjaM » 11 Jul 2011, 11:55

Verovatno je kod Noleta bio proces,samo se vezuje za DC jer je tad poceo onaj ludacki niz pobeda.

Meni se cini da bi sledeca godina mogla biti Endijeva,ako sledimo Novakov obrazac. :manikir:
NadjaM

Postby georgina » 11 Jul 2011, 12:03

eh, pa necemo sad preterivati, treba nam noletova dominacija jos koju godinicu :manikir:
georgina

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke