Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Doktor Mo » 06 Jun 2013, 22:55

ОГИ wrote:
AirBall wrote:Stimac je precenjen igrac...

Možda je malo glupo, ali... u isto vrijeme i podcijenjen. :D

Ovo je odlično rečeno. :okk:
Doktor Mo

Postby Hezonja » 06 Jun 2013, 23:03

Steve Vai wrote:Genocid prema kosarci je pozvati Dangubica,a ne zvati Tripkovica..Pa treba i da se sutne i da se postigne kos,valjda je to poenta ...Ko ce sutirati od bekova ne znam..Tripko je od svih pozvanih na dvojci bolji..Imao je odlicnu prvu polusezonu u Valjadolidu..Takav Tripko nam je neophodan..

Od Nede nije bolji.
Usput, sanjao sam da ce Nedovic biti MVP prvenstva.
Hezonja

Postby AirBall » 06 Jun 2013, 23:20

Aleksa9 wrote:Usput, sanjao sam da ce Nedovic biti MVP prvenstva.

Hoce to u san da dodje...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby princeton » 07 Jun 2013, 02:13

Miloš Teodosić
Stefan Marković
Nemanja Nedović
Bogdan Bogdanović

Vladimir Micov
Nemanja Bjelica,
Vladimir Lučić,

Novica Veličković.
Duško Savanović,
Milan Mačvan,

Nenad Krstić,
Vladimir Štimac,
Dejan Musli.

Od ovih 13 vjerujem da ce se traziti tim. Ako svi budu zdravi i maksimalno iskoristili datu sansu, onda ce samo licna prefrenca Dude da odluci koji ce igrac da otpadne sa spiska tj. kakav stil kosarke budemo forsirali. Mislim da je Stimac to trinaesto prase (ili cak Nedovic).

14. Zoran Erceg - Pozvan u slucaju mogucih zdravstvenih problema Savanovica, ako Savan otkaze, Erceg ce vjerovatno uci u prvih 12.
15. Danilo Anđušić - Ako bude potreba za izrazitog sutera imace se u vidu. Mlad je, postoji mogucnost napretka, vec je osjetio reprezentaciju. Samo je isuvise mekan za celicnu odbranu koja nam je potrebna ako hocemo mjesto na sljedecem SP.

16. Raško Katić - Zahvalan igrac za scrimmage na pripremama. Ako bude izdominirao protiv Stimca i Muslija, moguce da dobije sansu.
17. Đorđe Gagić - Kao i Katic, pozvan za trenazne usluge. Opipavanje pulsa za buduce reprezentativne akcije, projekcija koliko se mozemo pouzdati u njegove kvalitete.

18. Vasilije Micić - Takodje, malo treninga uz reprezentaciju, da se stice kult. Ako bas izdominira, ili neko od "konkurencije" za mjesto bas zakaze, mozda mu se i da sansa.
19. Stefan Birčević - Kao i prethodni, plus moguci zdravstveni problemi konkurencije.
20. Nemanja Dangubić - Kao i Vasa.
princeton

Postby MilosRS » 07 Jun 2013, 08:14

DMB i Tripkovic definitivno zasluzuju poziv prije Andjusica, Dangubica, pa cak i Bogdanovica i Micica.
Bogdan mozda ima potencijal da postane Majkl Dzordan za Milosavljevica, ali trenutna situacija je obrnuta.

Na ostalim pozicijama na spisku je ono najbolje sto Srbija ima.

Marjanovic je panj.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby StefNS » 07 Jun 2013, 15:41

Jbga, što se tiče Tripka zajebao se žestoko što je otišao u Tursku na sredini sezone. Mada ovo što ga nema na spisku je više fer prema njemu, nego da ga precrta tokom priprema (tako da ne može u ravan sa Dangubićem i ostalima koji 90% neće proći cele pripreme), a ipak više nije klinac.

Duda je pokazao sa ovim spiskom uprkos svima da nema "svoje" igrače, da nema povlašćenih, da nije tvrdoglav, pre svega zbog toga što nema Kešelja, pa čak i Tepića koga bi ja lično zvao.
StefNS

Postby Nikola » 07 Jun 2013, 17:12

Slazem se. Ako je Duda vec znao da neke igrace nece voditi u Sloveniju, bolje je sto je umesto njih zvao ove klince, od kojih verovatno nece nijedan biti u 12 (ili eventualno jedan, ako se bas dokaze), ali ce im zato ikustvo treniranja sa njim i seniorima znaciti mnogo, a od njih sutra treba da pravimo novu reprezentaciju. Prosli put je, recimo, ispalo da je vodio Bobija da ga nagradi zato sto je bio vec dvaput na spisku, a nije nijednom prosao, sad smo to izbegli.
Ja sam optimista (doduse ja sam uvek optimista kad igra repka). Ako sve bude kako treba, u odnosu na Litvaniju, recimo, bicemo jaci barem za Micova, Luceta i Novicu, a to uopste nije malo. Sa druge strane, nijedan od igraca koji su tada igrali, a sada ih nema, nam nece nedostajati previse.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Hezonja » 08 Jun 2013, 19:46

Nedovic povredio zglob.
Hezonja

Postby Oglala » 09 Jun 2013, 10:20

Koliko je ozbiljno?
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Baron » 09 Jun 2013, 11:16

Jos jedan u nizu povredjenih :colera:
Baron

Postby Hezonja » 09 Jun 2013, 11:32

Oglala wrote:Koliko je ozbiljno?

Kaze da ga nikad nije tako povredio.

Nemanja Nedovic, after great game vs Usa, twisted ankle in the 38th minute of the game and will leave Camp tomorrow. Sidelined for 1 week.
Hezonja

Postby MorningGlory » 09 Jun 2013, 14:21

Aleksa9 wrote:

Nemanja Nedovic, after great game vs Usa, twisted ankle in the 38th minute of the game and will leave Camp tomorrow. Sidelined for 1 week.

O kakvoj utakmici je rec?
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Hezonja » 09 Jun 2013, 14:22

MorningGlory wrote:
Aleksa9 wrote:

O kakvoj utakmici je rec?

Sa onog kampa u Trevizu.

Nemanja Nedovic is the best in 3/4 court sprint (3.15s) and Reaction shuttle (2.91s) #adidaseurocamp
Hezonja

Postby BoleBarca » 09 Jun 2013, 15:58

Macvana Stimac povredi... Konkurencija ili slucajnost? :roll:
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby DBraveZ » 10 Jun 2013, 17:00

zasto uopste postavljas takvo zlo i morbidno pitanje ? treba da te je sramota.
Neko se zove Lovernj, a neko Dusko.
DBraveZ

PreviousNext

Return to Reprezentacije