Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Hezonja » 10 Jun 2013, 17:08

Ma naravno da nije namerno, moze se videti po reakciji Stimca...A i oni nisu konkurencija jedan drugom...
Hezonja

Postby Oglala » 10 Jun 2013, 17:09

Posredna konkurencija nisu, ali ovde svakako nema ni govora o takvoj jednoj psini. Pritom je Macvan taj koji je napravio faul.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Baron » 10 Jun 2013, 22:48

Vladimir Stimac @stimac15 7m

Je zao sto se to desilo!! Opet ponavljam Milan je mnogo dobra osoba I covek sa velikim srcem!!! I ja ga mnogo postujem I volim!!
Baron

Re: Kosarkaski derbi KKP vs KKCZT

Postby Tegi » 12 Jun 2013, 00:07

Aleksa9 wrote:
StefNS wrote:Gaženje čoveka koji je stvorio najveću generaciju srpske košarke, čoveka koji je podario i osnovu ekipe koja je uzela poslednje srebro i čoveka koji još uvek stvara reprezentativce uporedo sa nametnutim ciljevima igranja EL i osvajanja trofeja samo zbog toga što psuje kao kočijaš je u najmanju ruku bezobrazluk, ili kompleks niže vrednosti, ne znam kako drugačije to da nazovem.

A još gore je pokušaj stavljanja njega u ravan sa političkim mafijašem i kriminalcem koji u životu ništa dobro nije doneo...

Covicev FMP je podario vise nego on, ako cemo o poslednjem srebru.

Teodosic i? Videli smo u kvalifikacijama kako igramo kada mu damo sva ovlascenja. Realno, u Poljskoj nas je celo prvenstvo nosio Krstic. Ostali su znali da bljesnu s' vremena na vreme, Teo pre svih. Zbog onog ludila protiv Slovenaca, nisam mu zamerio na svim gresima koje je kasnije pocinio.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 12 Jun 2013, 00:14

Lawrence wrote:Imate temu za reprezentaciju.

Glasao za pobedu KKP, cisto da im namalerisem :D

Tegi i ja volimo da off-topicujemo

Da nije bilo Tea ne bi medalju videli...Realno...
Hezonja

Postby StefNS » 12 Jun 2013, 00:16

Aleksa9 wrote:
Covicev FMP je podario vise nego on, ako cemo o poslednjem srebru.

Image

Od 6 igrača sa najboljim učinkom na tom EP gde smo uzeli poslednju medalju, 5. su Duletove bebe. I Teodosić nije nastao u uslovima gde se vijaju trofeji i rezultati u EL. Kako se u tim uslovima snalazi FMP/CZT to ćemo tek da vidimo.

Prošle godine kada nije čak ni bilo nekog imperativa rezultata, jedan Nedović nije imao mesta. Ove godine za Cvetkovićeve minute nije bilo vremena. Videćemo da li će iduće godine biti mesta za Ristića, ili nekog drugog talentovanog klinca od 18-20 godina. To tek treba da vidimo. A o prethodnoj Duletovoj generaciji sa Divcem, Paspaljem, Đorđevićem, Danilovićem bolje ni da ne pričam...

@Lawrence ovde ne pričam o reprezetnaciji, već o radu Duleta Vujoševića. Pošto ga ovde neki nazivaju najvećim zlom srpske košarke, ili ga izjednačavaju sa najvećim zlom. A bez njega sprske košarke ne bi ni bilo, barem ne njenih uspeha od 1995, pa na ovamo.
Last edited by StefNS on 12 Jun 2013, 00:19, edited 3 times in total.
StefNS

Postby Baron » 12 Jun 2013, 00:19

StefNS A bez njega sprske košarke ne bi ni bilo, barem ne njenih uspeha.
:lollol: Dozvoli da se jos jednom nasmejem :lollol:

Postuj ti Duleta, al' neka ga u rodnoj CG, video sam ja dovoljno od njega u Svedskoj. Sreca pa tad nije bilo foruma, inace bih ja bio najveci trol. Ako je Ivkovic neko ko menadzerski selektuje reprezentaciju, sta tek reci za tu 2003, Avdalovic, Djuro Ostojic..
Baron

Postby StefNS » 12 Jun 2013, 00:29

Lawrence wrote:

Postuj ti Duleta, al' neka ga u rodnoj CG, video sam ja dovoljno od njega u Svedskoj. Sreca pa tad nije bilo foruma, inace bih ja bio najveci trol. Ako je Ivkovic neko ko menadzerski selektuje reprezentaciju, sta tek reci za tu 2003, Avdalovic, Djuro Ostojic..

2003. je najmanje njegova krivica. Tim koji je želeo nije bio u mogućnosti da okupi. Zbog zasluženog odmora su otkazali Bodiroga i Tomašević. Klinci sa kojima je planirao da podmladi reprezetnaciju su odbili da igraju zbog priprema za NBA (Pavlović, Miličić, Čabarkapa). Krstić se povredio na pripremama i zato je otputovao Ostojić. Radmanović se takođe nije odazvao jer je još bio uvređen zbog slučaja banana. Rebrača je imao problema sa srcem.

I da bude najgore Stojaković se povredio u meču sa Turcima i nije mogao igrati u 1/4 sa Litvanijom, I tako ostao bez najbitnijeg igrača u najtežem meču, protiv domaćina i najbolje ekipe tog EP.. Jarić je igrao sa slomljenim nosem.

Kad se sve to uzme u obzir nije moglo bolje. Da je mogao voditi tim koji je želeo da vodi, priča bi bila drugačija. A i bez toga to nam je bio najbolji rezultat na budućim takmičenjima, sve do Dude. Obradović je sa boljim timom ispadao u grupnoj fazi. Šakota gubio od Nigerije, a ni Moka u grupi sa Izraelom nije video dalje od grupne faze...
StefNS

Postby Baron » 12 Jun 2013, 00:36

@StefNS, nikad se necemo sloziti. Realno, godinu dana ranije, svetski prvak. Kakav god tim da je bio - moralo je bolje. I Brazil je uvek Brazil,nebitno u kom sastavu dolazi, a mi smo to bili u kosarci. Mi smo od tada poceli da lutamo, da bi kulminiralo 2005.

Reci da je Vujosevic zasluzan za sve uspehe nakon 1995-e je sramota, barem mene, pogotovo imajuci u vidu sta su uradili za to vreme Pesic, Ivkovic i Obradovic. Sto u klupskoj sto u reprezentativnoj kosarci. Ako je F4 veci uspeh od toga - onda da te odmah oznacim kao loseg sagovornika.

I sto se tice FMP-ovih poluproizvoda, sta onda tek reci za KKP ? Jedini igrac koji je kao kompletan proizvod izasao iz KKP je Novica...
Baron

Postby Tegi » 12 Jun 2013, 00:41

StefNS wrote:
Lawrence wrote:

2003. je najmanje njegova krivica. Tim koji je želeo nije bio u mogućnosti da okupi. Zbog zasluženog odmora su otkazali Bodiroga i Tomašević. Klinci sa kojima je planirao da podmladi reprezetnaciju su odbili da igraju zbog priprema za NBA (Pavlović, Miličić, Čabarkapa). Krstić se povredio na pripremama i zato je otputovao Ostojić. Radmanović se takođe nije odazvao jer je još bio uvređen zbog slučaja banana. Rebrača je imao problema sa srcem.

I da bude najgore Stojaković se povredio u meču sa Turcima i nije mogao igrati u 1/4 sa Litvanijom, I tako ostao bez najbitnijeg igrača u najtežem meču, protiv domaćina i najbolje ekipe tog EP.. Jarić je igrao sa slomljenim nosem.

Kad se sve to uzme u obzir nije moglo bolje. Da je mogao voditi tim koji je želeo da vodi, priča bi bila drugačija. A i bez toga to nam je bio najbolji rezultat na budućim takmičenjima, sve do Dude. Obradović je sa boljim timom ispadao u grupnoj fazi. Šakota gubio od Nigerije, a ni Moka u grupi sa Izraelom nije video dalje od grupne faze...

U Svedskoj se definitivno nismo obrukali. Imali smo jako tesku grupu, teskog protivnika u barazu i najjaceg moguceg protivnika u cetvrtfinalu. Uz to nismo ni imali centra. Dule se posvadjao sa Koturovicem, pa ga vratio pred samo takmicenje.
A i ovi sto su igrali, da su bili zdravi, mozda bismo i Litvance dobili. A i tako desetkovani bismo u 1/4 pobedli Italiju ili Francusku.
Dzoni, koga bi ti tad pozvao u repku?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby StefNS » 12 Jun 2013, 00:43

Lawrence wrote:I sto se tice FMP-ovih poluproizvoda, sta onda tek reci za KKP ? Jedini igrac koji je kao kompletan proizvod izasao iz KKP je Novica...

Pričam o najzaslužnijim igračima za medalje, 1995-1997 to su bili Đorđević, Danilović, Divac i Paspalj. Na poslednjem EP gde smo osvojili medalju, imaš statistiku gore ko je činio osnovu tog tima, da ne ponavljam.

Što se tiče medalja 2001-2002, tu nisu zaslužni ni jedni ni drugi, već grci i italijani koji su nama napravili igrače od 18-godišnjaka koji su pobegli odavde glavom bez obzira. Tu mislim na Bodirogu, Stojakovića, Gurovića, Jarića, Tarlaća. Ti igrači u Srbiji zajedno nisu skupili 200 seniorskih minuta, tako da za njihov uspeh smo mi najmanje krivi.

A što se tiče EP u Švedskoj, posle onih pobrojanih otkaza i povreda (ako si uopšte pročitao moj prethodni post), ja zaista mislim da niko ne bi mogao bolje. To jednostavno nije bilo moguće.
Last edited by StefNS on 12 Jun 2013, 00:43, edited 1 time in total.
StefNS

Postby Napredpartizan » 12 Jun 2013, 00:43

@Tegi

Nesto si se istripovao, secam se da je Koturovic jako dobro odigrao na tom EP...
Napredpartizan

Postby Baron » 12 Jun 2013, 00:44

Ne znam za vas, al' ja sam 2003 imao tek navrsenih 11 godina, tako da nisam poznavao situaciju na trzistu kao sad. Znam da me cale 2002 budio da gledamo meceve iz Indijanopolisa, dok smo te 2003 tako ravnodusno pratili, a ja sam i dalje ocekivao da cemo sve da gazimo jer smo Srbija.

Ne sumnjam da je bilo boljih od dvojice koju sam naveo.
Baron

Postby StefNS » 12 Jun 2013, 00:45

Lawrence wrote:Ne znam za vas, al' ja sam 2003 imao tek navrsenih 11 godina...

Ah sad mi je jasno zašto baš najbolje ne razumeš situacije koje su se izdešavale oko tog EP :okk:
StefNS

Postby Hezonja » 12 Jun 2013, 00:47

StefNS wrote:
Lawrence wrote:I sto se tice FMP-ovih poluproizvoda, sta onda tek reci za KKP ? Jedini igrac koji je kao kompletan proizvod izasao iz KKP je Novica...

Pričam o najzaslužnijim igračima za medalje, 1995-1997 to su bili Đorđević, Danilović, Divac i Paspalj. Na poslednjem EP gde smo osvojili medalju, imaš statistiku gore ko je činio osnovu tog tima, da ne ponavljam.

Što se tiče medalja 2001-2002, tu nisu zaslužni ni jedni ni drugi, već grci i italijani koji su nama napravili igrače od 18-godišnjaka koji su pobegli odavde glavom bez obzira. Tu mislim na Bodirogu, Stojakovića, Gurovića, Jarića, Tarlaća. Ti igrači u Srbiji zajedno nisu skupili 200 seniorskih minuta, tako da za njihov uspeh smo mi najmanje krivi.

A što se tiče EP u Švedskoj, posle onih pobrojanih otkaza i povreda (ako si uopšte pročitao moj prethodni post), ja zaista mislim da niko ne bi mogao bolje. To jednostavno nije bilo moguće.

:lollol: :lollol: :lollol:
Hezonja

PreviousNext

Return to Reprezentacije