Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaski derbi KKP vs KKCZT

Postby StefNS » 12 Jun 2013, 00:48

Šta nije tačno? :roll:
StefNS

Postby Grba » 12 Jun 2013, 00:51

Napredpartizan wrote:@Tegi

Nesto si se istripovao, secam se da je Koturovic jako dobro odigrao na tom EP...

Mislim da je Tegi u pravu, secam se da su se zakacili, i mislim da nije igrao....Odigrao je odlicno godinu dana ranije kod Karija...
Grba

Postby StefNS » 12 Jun 2013, 00:52

Miljenko wrote:

Nesto si se istripovao, secam se da je Koturovic jako dobro odigrao na tom EP...

Mislim da je Tegi u pravu, secam se da su se zakacili, i mislim da nije igrao....Odigrao je odlicno godinu dana ranije kod Karija...

Igrao je:

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 22106.html
StefNS

Postby Diktator » 12 Jun 2013, 00:53

Lawrence wrote:
StefNS A bez njega sprske košarke ne bi ni bilo, barem ne njenih uspeha.
:lollol: Dozvoli da se jos jednom nasmejem :lollol:

Postuj ti Duleta, al' neka ga u rodnoj CG, video sam ja dovoljno od njega u Svedskoj. Sreca pa tad nije bilo foruma, inace bih ja bio najveci trol. Ako je Ivkovic neko ko menadzerski selektuje reprezentaciju, sta tek reci za tu 2003, Avdalovic, Djuro Ostojic..

bio si mali :biggrin:
da ti pojasnim-->tada su poceli masovni otkazi igraca-->pre toga je bilo sporadicno(Divac & co)
To EP nisu igrali izmedju ostalog Bodiroga(mislim da je bila povreda,nisam siguran),Divac,Radman,Tomasevic,Rakocevic(NBA valjda)itd..
DV je jednostavno dosao u situaciju da zove navedene igrace.Na samom sampionatu povredili su se Jaric i Stojakovic,prvi je igrao neke meceve pod blokadom a Pedja je sjebao ledja..i bez njih nismo imali nikakve sanse protiv dominantne selekcije Litvanije..
Neuspeh posle zlata u Turskoj i u Indijanapolisu-->da..
Mogu da zamislim da se DV desilo ono sto se desilo Zocu u Pekingu..ili u NS.. :beyond:
To sesto mesto u Svedskoj je bio najbolji plasman drzavne selekcije do EP 09...
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Grba » 12 Jun 2013, 00:55

StefNS wrote:
Miljenko wrote:

Igrao je:

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 22106.html

Cekaj bre, pa kad su se oni svadjali? Posle prvenstva?
Grba

Postby Baron » 12 Jun 2013, 00:57

Sve ja vama verujem, al' da je 18godisnji Kostica i smotani Djuro bio izbor na centru, a Vule Avdalovic na pleju, ne mogu da shvatim, a tad smo jos uvek vazili za kosarkasku velesilu.

Ej bre, Djuro 20 mpg, nemojte da se zezamo.

I sto su bas tada poceli otkazi ? :S
Baron

Postby Napredpartizan » 12 Jun 2013, 00:58

Smotani Djuro... E moj Dzoni.. Ostojic je bio jako kvalitetan igrac, jako..
Napredpartizan

Postby Hezonja » 12 Jun 2013, 00:59

Vule Avdalovic je ozbiljan igrac, on je zasluzio poziv.
Hezonja

Postby StefNS » 12 Jun 2013, 01:01

Nabrojao sam ja već sve koji nisu mogli ili nisu hteli igrati. Bodiroga, Tomašević, Divac, Rebrača, Krstić, (Miličić, Pavlović, Čabarkapa), ova tri odlučili da provedu leto u NBA, a Dule ih je hteo na EP. I te povrede na samom EP. To je bez Stojakovića koji nije igrao 1/4 je bila naša najgora postava, verovatno ikada. Doduše moskitosi su negde u egalu.

Mislim da je Rakočevića Dule precrtao, doduše Rakočević je u to vreme bio u velikoj krizi. Rakočević je postao ozbiljan tek posle prvog povratka u Zvezdu.

P.S.

Vuleta su uništile povrede taman kada je krenuo da briljira u Pamesi, on bi nam i danas legao kao budali šamar...
StefNS

Postby Baron » 12 Jun 2013, 01:01

Napredpartizan wrote:Smotani Djuro... E moj Dzoni.. Ostojic je bio jako kvalitetan igrac, jako..

Secam se ja vrlo dobro Djura i njegovih bacanja za loptu sa preko 2,10 i ledjne tehnike, al' da je bio nekakav metiljav, jeste :roll:

Ako se ne varam, on je tih godina igrao u paru sa Jovom Stanojevicem koji je i tada bio kvalitetniji igrac od njega. Moguce da sam pomesao sezone, bio sam vrlo mlad, pa ne zamerite. Po meni je cak kvalitetniji bio i Goran Nikolic, doduse on je vise 4/5..
Baron

Postby Tegi » 12 Jun 2013, 01:04

Nisam se istripovao.
Ko me jebe kad sam nemust. :laugh:

"Igrali smo bez centra", mislio sam bez super-kvalitetnog centra. Sve nam se svelo na Kotura, a da Dule nije popustio, ne bi ni on igrao.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Napredpartizan » 12 Jun 2013, 01:06

:laugh:

Tek sam sad skapirao sta si hteo reci. Vratio ga je u tim pred samo takmicenje, a ne iz njega :biggrin:
Napredpartizan

Postby Tegi » 12 Jun 2013, 01:14

Mokini moskitosi su vanzemaljci za Sakotin all star tim Winston Yuba lige, koji nas je predstavljao u Japanu. Mada protiv Argentinaca i Francuza su bili u egalu 39 minuta.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Talicni Tom » 12 Jun 2013, 05:45

Da i ja bacim koji trol. Djuro Ostojic je bio korektan igrac, recimo bolji od danasnjeg Stimca. Ali najveca blasfemija tada je bila sto je on stavljen da cuva jednog Kirilenka, kojeg dvojica takvih ne bi zaustavila. Naravno bilo je tu jos bisera, Avdalovic i Kosta svakako, mada ne treba toliko zamjeriti jer tada nismo bili svjesni koliko nisko mozemo pasti.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Caretta Caretta » 12 Jun 2013, 06:41

Lawrence wrote:Sve ja vama verujem, al' da je 18godisnji Kostica i smotani Djuro bio izbor na centru, a Vule Avdalovic na pleju, ne mogu da shvatim, a tad smo jos uvek vazili za kosarkasku velesilu.

Ej bre, Djuro 20 mpg, nemojte da se zezamo.

I sto su bas tada poceli otkazi ? :S

Đuro Ostojić je bio izuzetno kvalitetan igrač, mnogo bolji od svih centara koji će ove godine igrati u reprezentaciji, sa izuzetkom Krstića.
Caretta Caretta

PreviousNext

Return to Reprezentacije