Hvala za link.
Josh uvek nemam shta pametno da izjavim povodom titule, osim da chestitam sebi, M, Del, Nini... shto smo verovale da dechache mozhe
bar do finala.

Recheno nam je tad posle finala AO da smo alavi. A Boki je chini mi se tad rekao da Novak ove godine osvaja W. Da je bar stavio neke pre na to
Shto se docheka i slavlja tiche, meni je sve ovo blago muchno. Ne ide mi u glavu kako jedna
zemlja mozhe da se identifikuje sa uspehom
pojedinca. Razumela bi donekle da je u pitanju Olimpijada, DC... Ili da su ovo ljudi koji su se skupili jer vole Novaka, da skandiraju njegovo ime, a ne Srbija. Pa Srbija (osim shto joj predsednik sedi na tribinama) nema ama bash nikakve veze s ovim uspehom. Tuzhno je zapravo koliko nema veze.
Znam da Novaku to znachi, da jedva cheka da vidi ljude koji ga podrzhavaju i da se oseca kod kuce. Ali kad se sve pretvori u ovaku seljaniju dobija drugachiji oblik.
Koliko je lepshe bilo dok je bilo spontano, sportisti na balkonu a narod peva pobednichke pesme i skandira njihova imena. A ovo sad - od onog ljigavca Ivana, preko sviranja himne, nebulozih voditelja. Meni je sve to toliko bljak i kontra Novaku koji je inteligentan i odmeren.