Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby lord_slawe_ » 05 Jul 2011, 10:29

Iskreno saucesce i sa moje strane.
lord_slawe_

Postby Sony » 05 Jul 2011, 11:17

Moje iskreno saucesce.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby euforija » 05 Jul 2011, 11:23

M moje iskreno saucesce, samo budi jaka , znam kako boli kada gledas i sta god da pokusas ne mozes da pomognes. Samo hrabro
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari
euforija

Postby Unexpected » 05 Jul 2011, 12:02

Goco šta bi, što opet pade? :unsure:
The End.
Unexpected

Postby Goca_64 » 05 Jul 2011, 12:30

Unexpected wrote:Goco šta bi, što opet pade? :unsure:

Hahahahahaha
Nisi ispratio? Jbg, birala sam pogresan momenat... umesto da lepo okacim danas post pa da jos mnogi procitaju, ja nasla u sitne sate da kacim... :)

Pretostavljas da mi je izuzetno ogavno postiranje "tamo", ali posto pratim temu o Dechachetu, nisam odolela da ne okacim jedan post...
Narvno, obrisan je u dva navrata brzinom svetlosti. Nakon toga sam ga okacila na svoj status :))))), a i na Pitanjima i predlozima, pitajuci zasto je obrisan.
Pogadjas ciju sam pozornost/paznju izazvala i ko je sa mnom usao u "preskakanje" - vedeta foruma, patyrijarh B92 foruma Kinik.
Nije bio nekulturan, samo smo se malo ispreskakli :laugh:
Znala sam sta ce uslediti, stavise, verovao ili ne, sanjam malopre pre nego se probudih da su me banovali i odmah cim skuvah kafu, ja pravo "tamo" :biggrin: i bila sam u pravu.
Inace, ideju , slagvort, kako god, za post mi je dao Air sa onim klipom Vujcina gde izgovara : "Novace, dobrodosao medju besmrtne Srbe..."
Bilo je sjajno, osecaj dok sam ga dva puta postovala, makar ga je samo nekoliko ljudi procitalo u te sitne sate.
Ako zelis, prokopiracu ti post na PP?
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Unexpected » 05 Jul 2011, 12:41

Goca_64 wrote:
Unexpected wrote:Goco šta bi, što opet pade? :unsure:

Hahahahahaha
Nisi ispratio? Jbg, birala sam pogresan momenat... umesto da lepo okacim danas post pa da jos mnogi procitaju, ja nasla u sitne sate da kacim... :)

Pretostavljas da mi je izuzetno ogavno postiranje "tamo", ali posto pratim temu o Dechachetu, nisam odolela da ne okacim jedan post...
Narvno, obrisan je u dva navrata brzinom svetlosti. Nakon toga sam ga okacila na svoj status :))))), a i na Pitanjima i predlozima, pitajuci zasto je obrisan.
Pogadjas ciju sam pozornost/paznju izazvala i ko je sa mnom usao u "preskakanje" - vedeta foruma, patyrijarh B92 foruma Kinik.
Nije bio nekulturan, samo smo se malo ispreskakli :laugh:
Znala sam sta ce uslediti, stavise, verovao ili ne, sanjam malopre pre nego se probudih da su me banovali i odmah cim skuvah kafu, ja pravo "tamo" :biggrin: i bila sam u pravu.
Inace, ideju , slagvort, kako god, za post mi je dao Air sa onim klipom Vujcina gde izgovara : "Novace, dobrodosao medju besmrtne Srbe..."
Bilo je sjajno, osecaj dok sam ga dva puta postovala, makar ga je samo nekoliko ljudi procitalo u te sitne sate.
Ako zelis, prokopiracu ti post na PP?

Može, pošto pratim ono pisanije. Taman da iskoristim ovu priliku da pohvalim BeoNegra što neke ljude postavlja tamo gde im je mesto.
The End.
Unexpected

Postby belpH #77 » 05 Jul 2011, 13:25

Unexpected wrote:Može, pošto pratim ono pisanije. Taman da iskoristim ovu priliku da pohvalim BeoNegra što neke ljude postavlja tamo gde im je mesto.

:+1: :blue:
PKAŠ
belpH #77

Postby Sasa_Beli » 05 Jul 2011, 13:33

Ono tamo je bolest , ti ljudi imaju ozbiljnih psihickih problema...
Sasa_Beli

Postby AirBall » 05 Jul 2011, 13:38

Klaudinho wrote:Ono tamo je bolest , ti ljudi imaju ozbiljnih psihickih problema...

Po pakosti njihovoj poznacete ih...

I zbilja savet svima da ne ulaze u raspravu, jer je osudjeno na propast... Ne zbog argumenata koji su na vasoj strani, vec zbog toga sto su bezobzirni, ne trpe kritiku i konkurenciju i spremni su na sve...

Kad vide da vam nista ne mogu mucki ce poceti da se svete i da vas banuju...

Ne treba im davati povod, vec bukvalno evakuisati svakog normalnog odande, a njih ostaviti u svom brlogu da se igraju u kalu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Altair » 05 Jul 2011, 13:46

Klaudinho wrote:Ono tamo je bolest , ti ljudi imaju ozbiljnih psihickih problema...

ovo sam bas ja htela da kazem
ustvari, bolesniju grupu ljudi i verbalne dijareje na gomili nisam skoro nikad u zivotu videla. a bacila sam pogled samo jednom na nekoliko postova
ljudi koji onako razmisljaju (totalno nebitno da li je nole ili neko treci predmet rasprave) imaju neku mrznju u sebi , a nole se samo nasao na putu. verovatno pre svega mrze sebe
svima koji tamo pokusavaju nesto da dokazu i promene misljenja uopste ne mogu da kazem bravo, vec najpre :siroma: .
jer mi se cini da truju sopstvenu dusu izlaganjem onoj bolestini. treba ih ostaviti u svom malom svetu da mrze i misle sta hoce i da nemaju s kim da se svadjaju, verovatno bi onda dohvatili jedni druge za guse.
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Unexpected » 05 Jul 2011, 13:52

AirBall wrote:

Po pakosti njihovoj poznacete ih...

I zbilja savet svima da ne ulaze u raspravu, jer je osudjeno na propast... Ne zbog argumenata koji su na vasoj strani, vec zbog toga sto su bezobzirni, ne trpe kritiku i konkurenciju i spremni su na sve...

Kad vide da vam nista ne mogu mucki ce poceti da se svete i da vas banuju...

Ne treba im davati povod, vec bukvalno evakuisati svakog normalnog odande, a njih ostaviti u svom brlogu da se igraju u kalu...

Slažem se sa tobom, ali moram priznati da uživam čitajući kako se koprcaju posle Beovih postova.
The End.
Unexpected

Postby NadjaM » 05 Jul 2011, 14:02

Svaka cast Beu i drugima koji se trude objasne svoje stavove ali ja mislim da to ne dopire do "onih" mozgova.Oni u glavi imaju samo kakofoniju sopstvenih misli.Nikakva argumentacija tu ne pomaze.Nije im cilj diskusija nego da izvrgnu podsmehu one koji se sa njima ne slazu.
Slazem se sa tim da ne treba ulaziti u dijalog sa njima ali razumem Gocu koja je ber istresla sta joj je na dusi.
NadjaM

Postby Liv » 05 Jul 2011, 14:03

Jel stvarno moramo o tome ovde? Ko hoce nek chita, ko zheli da uchestvuje nek uchestvuje tamo. Ovde ta tema ne postoji. Verovatno ne postoji ni chlan koji zauzima stav slichan onima tamo. Nek ta negativna energija ostane tamo gde je nashla svoje mesto, bez iznoshenja njihovog prljavog vesha ovde.
Liv

Postby Niko123 » 05 Jul 2011, 14:04

Mene su oni banovali,samo citam sta pisu,ono je stvarno za posmatranje...
Niko123

Postby AirBall » 05 Jul 2011, 14:06

U pravu je Liv, da mi ostavimo njih u njihovom brlogu, a da se mi bavimo sobom...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Teniski miks