Arizona je popravila ofanzivnu i doveli su Palmera na QB,ne verujem da ce opet biti kanta kao prosle godine ali opet nemaju sta da traze u ovoj diviziji,bice vrv poslednji.
Znam da je SF imao veliki broj pikova,moraju potrefiti nesto po zakonu velikih brojeva

plus Boldvin,jedino ih sjebala dugorocna povreda Krebtrija.I mislim da je SF ipak ispred Sijetla kod kojeg cemo videti da li ce Wilson nastavii da suri ili mozda upadne u "sophmore slump" poput mnogih qb-ova.
Sto se tice Ramsa,prosle godine se pojacavala uglavnom odbrana a ove godine je akcenat bio vise na napadu.Na draftu su Ramsi menjali pika kako bi isli gore i pokupili na 8 mestu WR Tavona Austina koji bi trebalo da predstavlja upgrade na slotu u odnosu na Amendolu (mali je zujalica) a u trecoj rundi i WR Stedman Bailey,Tavonov saigrac iz West Virginie i njih dvojica su bili tandem koji je predvodio najjaci koledz napad prethode godine.Fiser je iz Titana doveo TE Jareda Cooka koji moze da uzima snepove i kao slot.Do sada se Cook nije pokazao u NFL ali u pitanju je monstruozan atleta koji poseduje strasnu brzinu pogotovo kad se uzmu u obzir njegovi gabariti i siguran sam da ce ga Fiser (koji ga je i draftovao u Tenesiju) znati da ga iskoristi na najbolji nacin.Sto se tice linije,stigao je probol levi tekl iz Majamija,Jake Long,koji bi trebalo da pruzi najzad pristojnu zastitu za Breforda.Ukoliko ofanzivnu liniju zaobidju povrede msm da ovaj napad moze dosta a odbrana ce biti josh jaca nego prosle godine :)
U najavi ce biti kraljanja u diviziji :)