Da iskopiram post sa maticnog foruma, posto me mrzi da kucam
Tipsa me ponovo kupio
Stvarno je lepo odigrao mec, bila su tu 2 Jankera tm , jedan kada je maltene sa stonoteniskim zamahom osvojio poen forhendom na nicijoj zemlji, a drugi onaj cuveni udarac iza ledja i ovaj je posle smecovao ali slabo, pa je Tipsa krenuo napred ovaj odigrao dobar passing i onda strasan volej, sjajan poen
Kretanje malo bolje nego u Istburnu, ajde da ne baksuziram. Uf, Tipsa je u top 25 po prvi put u karijeri sledece nedelje, a zamislite sta bi tek bilo da je osvojio Istburn, ili da je prosao 2-3 kola Wimbija, ili da je uradio i jedno i drugo Jebiga, idemo dalje, mnoge su sanse propustene ali dok Tipsa mlati reketom ja cu se nadati Idemo majstore tezim putem u top 20
Svaka cast i cestitke momcima za Polufinale Davis Cupa. Troicki i Tipsa posteno odradili posao... Djokovic je odmarao u ove 2 runde, sada je red da se on aktivira i da sa 4 sigurne Single pobede protiv DelPavog, Nalbavog(Monaka) , Rishara,Monfe ili Roddicka/Fisha donese Srbiji jos jednu Salataru. Stvarno mi se mnogo svidja hemija izmedju momaka,nema foliranja,svako navija za svakog punim srcem, nema zavisti, bas nekako super su tim. Nisu imali srece 08 i 09, ali sada idemo po 5 Salatara bre ! To takmicenje mi stvarno mnogo,mnogo znaci, u njemu bez problema navijam i za Djokovica i za Troickog. Napred Srbija, idemo do nove titule.
Sto se tice ostalih Davis Cup Meceva , daljih prognoza, sacekajmo da se zavrsi Amerika-Shpanija pa cu izneti svoje stavove i misljenja...
VAMOS AMERI, VAMOS
Inace, bice mnogo zajebano nabaviti karte za SF , ali dacu sve od sebe...
Ako nista, tu je Goca da mi da odgledam 1 mec u kome bude igrao Janko... Jel tako Goco..