Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Odjidja Ofoe » 03 Aug 2013, 23:45

Tegi wrote:
Jon Snow wrote:Koga uzeti, Gagica ili Muslija? Kako izabrati manje zlo??

Musli je danas odigrao 2-3 minuta i imao je odlicnu saradnju sa Markovicem. Gagic je tragikomican.

Nisam gledao drugo poluvrijeme... Znaci Musli. :D

Svejedno mislim da je Musli korisniji od Gagule, kad vec nemamo boljeg.
Odjidja Ofoe

Postby Hezonja » 04 Aug 2013, 00:00

Hezonja

Postby lockdown » 04 Aug 2013, 10:03

Lol citam malo komentare Slovenaca i neki od njih kazu da ih je bilo cak stid koliko sudije navlace za njih ... A u dvorani je bilo kao u finalu u Zelezniku ... Bez klime kao u sauni ...Maljkovic kaze da bi i Jordan u takvim okolnostima bacao ispod 40% ...

Inace tek sad vidim koliko smo mi osakacena reprezentacija posle ovih otkaza ... Stvarno nemam pojma kakav tim ce sastaviti ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby aggressor » 04 Aug 2013, 10:40

Aleksa9 wrote:
Кутузов wrote:Мене више брине вишак катрана у његовим плућима, него килограми.

Pa katran+sokic od jecma.

Kakve to ima veze?! Valjda on zna sta moze a sta ne.. I za jednog Balica su pricali da loce i pusi pa je uvijek igrao na vrhunskom nivou. Isto tako i Teodosic, koji je u kosarci sto i balic u rukometu, to moze. Ne vidim uopce razloga za pretjeranu zabrinutost oko tog, kao sto kazete "problema"..
aggressor

Postby Hezonja » 04 Aug 2013, 10:45

aggressor wrote:
Aleksa9 wrote:

Kakve to ima veze?! Valjda on zna sta moze a sta ne.. I za jednog Balica su pricali da loce i pusi pa je uvijek igrao na vrhunskom nivou. Isto tako i Teodosic, koji je u kosarci sto i balic u rukometu, to moze. Ne vidim uopce razloga za pretjeranu zabrinutost oko tog, kao sto kazete "problema"..

On nije potrcao par meseci, a pusi i pije i kako ti mislis da se on valjano pripremi za prvenstvo? :question:
Hezonja

Postby aggressor » 04 Aug 2013, 11:02

A od kud ti znas da on toliko pusi, pije i da nije potrcao?
Teodosić je pre nešto više od dve nedelje počeo sa svakodnevnim treninzima, njegov oporavak teče po planu - Predrag Bata Zimonjić, doktor nauka u oblasti sporta

Imas neke informacije koje doticni ne zna, ili samo pretpostavljas?
aggressor

Postby Hezonja » 04 Aug 2013, 11:08

aggressor wrote:A od kud ti znas da on toliko pusi, pije i da nije potrcao?
Teodosić je pre nešto više od dve nedelje počeo sa svakodnevnim treninzima, njegov oporavak teče po planu - Predrag Bata Zimonjić, doktor nauka u oblasti sporta

Imas neke informacije koje doticni ne zna, ili samo pretpostavljas?

Recimo da ga je osoba kojoj 100% verujem za 2 sata videla kako je ispusio paklu i popio 2,3 piva u sred bela dana pre mesec dana.
Hezonja

Postby aggressor » 04 Aug 2013, 11:18

Postedi nas molim te tih prica rekla-kazala od 100% "provjerenih izvora".. Ako reprezentativni doktor kaze da njegov oporavak tece po planu i da je u procesu treniranja, onda je nejvjerovatnije tako i vjerovat cemo njemu, a ne nekom tamo tvom "pouzdanom" izvoru. Niti imas uvid u njegovo zdravstveno stanje, niti znas koliko trci - u biti ne znas nista o njemu.. Samo pusta nagadjanja uslovljena dosadom, u ovo vrelo jutro..
aggressor

Postby Hezonja » 04 Aug 2013, 11:22

aggressor wrote:Postedi nas molim te tih prica rekla-kazala od 100% "provjerenih izvora".. Ako reprezentativni doktor kaze da njegov oporavak tece po planu i da je u procesu treniranja, onda je nejvjerovatnije tako i vjerovat cemo njemu, a ne nekom tamo tvom "pouzdanom" izvoru. Niti imas uvid u njegovo zdravstveno stanje, niti znas koliko trci - u biti ne znas nista o njemu.. Samo pusta nagadjanja uslovljena dosadom, u ovo vrelo jutro..

Tvoj problem je sto ne verujes...Covek se od onog EP-a u Poljskoj previse uskurcio i od tada nijednu jedinu sezonu nije docekao 100% spreman...Pred EP u Litvaniji imao je 5 kila viska...Ovi ga na brzaka iz repke spremili, ali dzaba kada je dosao drugi deo sampionata, bitne tekme, ovi ga pritisli malo jace i on kanal...Tako isto u CSKA, uvek kraj sezone kada je najbitnije odigra lose, jer je nespreman!

Ja njega mnogo volim kao igraca, ali mi je krivo, jer je mogao biti na mnogo vecem nivou od ovoga.
Hezonja

Postby DBraveZ » 04 Aug 2013, 11:32

da li ce biti strima danas, za utakmicu protiv Letonije ?
Neko se zove Lovernj, a neko Dusko.
DBraveZ

Postby familija » 04 Aug 2013, 11:55

OKo Teodosica....
Ja radim u Kaficu (banja Vrujci) letnju sezonu vec 10-ak godina (Jul-Avgust)...
2007, jedne veceri upada momak i prvi sto do nas (muzike) sa dve devojke...tada ga niko nije znao..ali ja posto sam veliki ljubitelj kosarke ga prepoznam...Milos Teodosic....
Pridjem da se upoznam i da mu dam podrsku (to je bilo za vreme priprema Mokinih moskitosa)..on se malo iznenadi....
Kaze ubi ih Moka na pripremama, dobili su dva dana slobodno, on pobegao u Valjevo i to vece dosao do Vrujaca...Pije pivo i pusi non-stop, to sam zapamtio odlicno..nije to meni nista strasno i on je ziva dusa, nije rob..ali istina je ono sto neko pomenu ranije, onda sa kondicijom ne mozes da se izboris tokom jednog turnirskog takmicenja ili jedne sezone..dodje obavezno do pada...jos kada te stisnu protivnici..neki pit-bulovi, onda dolazi i do nervoze....itd, itd...
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Dare » 04 Aug 2013, 12:05

aggressor wrote:
Aleksa9 wrote:

Znamo i mi šta on može šta ne može. Od Poljske je on dobio "krila" , pa dolazi sve nespremniji na pripreme. Da je Aleksa rekao kako je "neko" vidio Raduljicu onda bi to bilo 100% i osula bi se paljba , a Teodosić je isti kao i on , samo se ne tetovira. :laugh:
I smešno je porediti Balića u rukometu i Teodosića , jednostavno je Balić rođeni pobednik , a šta je Miloš osvojio i koliko je samo usrao timove gde je igrao.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 12:17

Dobro je ljudi, covek je sa 'zivom' povredom dosao u reprezentativni tabor koji su izbegli mnogi na vrlo ruzan nacin. Mislim da je ove sezone, ako ne i ranije, zasluzio da price o gubitnickom mentalitetu prestanu. Nema smisla. Btw, nemali broj srpskih sportista redovno konzumira alkohol i duvan; ne mistifikujte to. Teodosic ima svoje nedostatke, ali i takav je retko preostalo dobro koje ova reprezentacija ima; ne mislim samo na igracke kvalitete.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby aggressor » 04 Aug 2013, 12:32

Nije smijesna usporedba, samo je "problem" sto Balic ima puno manju konkurenciju od Teodosica u rukometnom svijetu i daleko bolje, kako igrace koji ga okruzuju, tako i tim (reprezentacija). I to sta je koji osvojio nije bitno, niti sam to apostrofirao, nego cinjenica da nasa reprezentacija nije ista sa i bez njega, kao i hrvatska sa i bez Balica, to je bit. Ono sto oni donose svojom kvalitetom, pozrtvovnoscu i radom. I zato nije u redu da se bez argumenata pljuje po momku, koji je sa reprezentacijama srbije na razim takmicenjima vec preko 10 god.. Ima mana i nije savrsen, ali posto nam je on najbolji playmaker kojeg imamo, usrecio nas je i izvukao iz govana puno puta, zato mu treba dati punu podrsku pogotovo sad kada izlazi iz povrede i kad reprezentacija doslovno "zudi" za njim.

@edit: Vec je puno dao reprezentaciji i jos ce dat, ali i puno vise profitirao zbog toga. Ali to ne znaci da se sad moze pljuvati po njemu, samo zato sto je "ljudsko bice" i sto je podlozan porocima..

@edit 2: jel ima netko link za danasnju utakmicu?
aggressor

Postby MorningGlory » 04 Aug 2013, 13:29

Kopajte strim ljudi :D
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

PreviousNext

Return to Reprezentacije