Ja mislim da nas malo sere sut, pa onda ovo izgleda fantasticno....Ne kazem da je lose, samo bih rekao da se stvara nerealna slika, sut za tri nam je na 44% (i to sto se se sad ispucavamo, inace je dobar deo utakmice bio na 50%), sto je pitanje kad ce se pooviti. Nikako mi se ne svidja ni to sto Katic i Krstic solidan broj napada zavrsavaju sutem sa distance, cesto korak ispred linije za tri poena (da sam trener, ako bih morao negde da rizikujem i ostavim sut, uvek bi provocirao sut centara sa distance). Da se razumemo, mislim da nam je najveca snaga pod kosem, i nemam problem da centri zavrsavaju najveci broj napada, ali da to ipak bude na niskom postu (sta cu, deformacija, Duletova skola

)
Kalinic me kupio (sad zalim sto nije dosao u KKP), Nedovic malo divlja, ali mislim da ce mu se uloga smanjiti kad se vrati Teo (i ocekujem da ce mu to cak i vise odgovarati), posto ne verujem da ce Duda njih dvojicu upariti (mogu da zamislim tu odbranu). Sve u svemu, zadovoljan sam Nedovicem. Bjelica me ipak demantovao, znatno bolje drugo poluvreme. Bogdan ne moze nista da pogodi, nekako je stegnut, Dangubica danas nema ni sekunde...
Sve u svemu, ima slifa, ocekujem da to bude znatno bolje sa Teodosicam i Lucom...