Clarissa wrote:Ustala sam u 4

vrućina. Prekjuče čujem od komšijinog malog da je igrao košarku na terenima u Deligradskoj, jutros muž i ja poranimo u 7 i zaista otvoren Sportsko - rekreativni centar (Sportsko selo). Zvanično radi od 8, ali smo ušli, kapija bila otvorena

.
Imete 4 teniska terena sa šljakom

, vidim da piše Gemax, plaća se, ali nisam uspela da pitam koliko, čika je zalivao šljaku i bio na drugom kraju. Sve ostalo je za dž, 2 terena za košarku / rukomet / mali fudbal

, još 2 koša za basket, sprave za odrasle, spravice za decu, klupe, stolovi i stolice ( kafić ), sve je lepo uređeno i novo. Još bitnije je da je prostor ograđen, videla sam kućicu za čuvara, ako se održava trajaće.
Lokacija : idete Deligradskom od Slavije, prođete stari DIF, spuštate se, prođete medicinsku školu još malo i tu ste. Meni je na 10 min. od kuće

.
Na ovom mestu do nedavno je bila poljana zarasla u korov, ovo je najavljivano, ali iskreno nisam mislila da će ga ikad i početi, a ne završiti. Lepo je što su sačuvali drveće, pa ima dosta hladovine, imate i parking

. Videću da uslikam, ako budemo išli predveče.
Sad sam gledala otvoreno je još 31. 5., vest i nije baš ekskluzivna kao što sam mislila

, ali slike će biti

.