by Pit Bull » 07 Oct 2013, 00:58
Steta sto je Majami veceras izgubio, da su pobedili imali bi 4-1, NE nikad gori mada vrv ce imati po 4-2 i jedni i drugi pred medjusobni okrsaj.
Balitmor i Sinsinati mislim da ce do zadnjeg kola da se bore za prvu poziciju i da ce upravo u poslednjem kolu na Pol Braunu biti reseno pitanje prve pozicije i putnika u PO. Ovaj put mislim da nece dva tima iz ove divizije da prodju.
Indianapolis je siguran pobednik svoje divizije, Tenesi bas nema srece, uz malo srece su mogli da imaju 5-0(poraz od Hjustona nakon produzetaka i danas dobra sansa protiv Kanzasa za pobedu)... Hjuston samo na momente pokazuje dobru igru, preko 8-8 ove sezone nece moci. A to nece biti dovoljno za PO
Denver i Kanzas ce da nastave bitku za sampiona divizije, Kanzas sada igra tri vezana meca na svom stadionu pa idu u Bafalo i mislim da nije nemoguce da imaju 8-0, 7-1 ce sigurno imati. Denver vrlo lako moze do 16-0 do kraja sezone. Najtezi mecevi su im protiv Kanzasa i u Bostonu, a NE je bas bas ocajan. Imaju i Indianapolis sad videh...
NFC istok nije za komentar, i dalje imamo sansu, mec sa Cikagom je kljucan, ako se ode na 0-6 to je to, ako se pobedi vracamo se u zivot.
Detroit danas unisten od strane GB-a, Cikago prosek ekipa, bice ovde borbe do poslednjeg kola za mesta koja vode u PO
Nju Orleans dominira u svojoj diviziji prema ocekivanja, Rob Rajan im je legao kao budali samar, Son Pejton jos jednom pokazuje da je odlican trener, Atlanta slicno kao i Hjuston, tesko do PO-a ove sezone, 8-8 plafon.
Divizija sa San Franciskom i Sijetlom je jako zanimljiva za pratiti, vrv ce i jedni i drugi u PO mada Arizona nema toliko tezak raspored, svi tezi im dolaze kuci a u gostima igraju sa prosek timovima.
Zanimljiva sezona pred nama, Denver-Nju Orleans je nekako najrealniji SB mada...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒