by Proctor » 18 Oct 2013, 22:27
Pokušao sam da se koliko-toliko pripremim, izanaliziram timove što bolje, ali nisam se bogzna kako proslavio. Sklopio sam 30 timova, najviše se ispromašivao sa bekovima, pogotovo onim jeftinijim i manje poznatim iz Strazbura, Nantera, Budivelnika i Sijene. Taj rizik se nimalo nije isplatio, kao ni forsiranje Kalnietisa i Wrighta na pleju.
Suma sumarum, najbolji tim mi je sakupio 191.5 bod, i nalazi se na 87. mjestu ukupno. Mogu reći da sam time vrlo zadovoljan. Ono što je najbolje je to što su mi u tom timu 9 igrača igrali u gostima, i sem Ajince svi su mi donijeli i 10 % bonusa. I njih 9 sljedeće kolo svi igraju kod kuće. Jedini promašaj mi je Carter iz Sijene, jedini koji je igrao kući, a donio mi samo 6 poena.
Od ostalih timova, imam tri na oko 175 bodova, a ostalo se sve vrti između 130 i 160. Već sam napisao da mi je tim iz naše lige prikupio skromnih 142.6 poena, što je bilo dovoljno za 7. mjesto u kolu.
Što kaže Kondor, sad treba biti pažljiv, jer očas posla se tresne duboko u fantazi podzemlje.